inan bütün tüğlerim diken diken oldu safra kesesi ameliyatı deyince...
aslında konuştuğum insanların %90 ı çok kolay bir ameliyat, diş çektirmek, bademcik ameliyatı gibi bişey 1 gece hastanede yatıyorsun... gibi şeyler söylemişti
hatta koaförümde ameliyattan 2 hafta sonra çalışmaya başladı, ablamın arkadaşı 3 haftalık ameliyatlıydı ablamın düğününde ve hiç durmadan göbek attı
ama ben :18: :18: :18: amanım hayatımın en zor ameliyatıydı, doğumdan 1 ay sonra sancılarım başladı, minicik çocukla sürekli acillerdeydik sarılık belirtileri yaşıyor, sürekli kusuyordum dayanılmaz sancıları vardı hatta kalp krizi sandık ilk başta, oğlum 3 aylık olana kadar dayanabildim sezeryanın üzerine kolik yaşayan bir bebekle kapalı ameliyat oldum ve tabiki bütün şanssızlığımla... ameliyatta sorun çıkmış nerdeyse açık ameliyata çevirecekmiş doktor, kimilerinin diş çektirmek gibi bişey dediği olaydan ben 1 ayda anca ayağa kalktım
tabi birsürü şanssızlık üstüste geldi o ayrı, doktorun ne derse onu dinle bence hatta birkaç doktordan tavsiye al, yumurta safra kesesini çok tetikler, ben kanallarda taş oluşmasına karşı aylık test yaptırıyorum şimdi....