Kızlar kitabı olanlara bi sorum var light cola ıcebılıyo muyuz?Bu aralar canım sıkkın ınsanlar yedıgım yemeklerı gordugunde saygısızca ıgrenc bu ne nasıl katlanıyosun buna tarzı yorumlarda bulunuyo ve deli oluyorum.Sonucta ac kalmıyorum ve bana gore cokta saglıksız beslenmıyorum etrafta beni destekleyen kımse kalmadı ve daha vermem gereken 4 kılo var motıvasyonum ıyıce dusuyo bu yorumlarla...
evet içilebiliyor light cola sıfır şeker olanlanlardan yalnız günde yarım bardaktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam kitap şimdi yanımda değil ama öyle hatırlıyorum
sen onlara aldırma verdiğin kiloları görünce onlarda anlıyacaklar ozamanda sana hayran hayran bakacaklar emin ol moral bozmak yok yola devam
bak geriye 4 kilo kalmış nekadar az benim daha vermem gereken 7 kilo daha var ben hergün evden işyerine sefer tası ile geliyorum nerdeyse işyerinde çıkan yemekleri yiyemiyorum tabi
evden hergün sabah birşeyler hazılayıp çıkıyorum elimde bir paket öyle geziyorum bu günlerde gececek bizde her istediğimizi yiyebilecğiz o yüzden sen moralini bozma devam et