- 3 Ocak 2008
- 215
- 1
hıı yanı kılo aldırır dıye degıl :)
evet kilo da aldırıyor o da var :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı yanı kılo aldırır dıye degıl :)
ıcınde sınemakı olmayan herseyı ıcebılırsın rezene mesela mısır yesıl cay mate cayı gıbı sınemakı ıcersen bır sure sonra bagırsak duzenını bozar en guzelı cubuk tarcınlı karanfılli yesıl cay içinede funda yaprağı
form çayını içebilirsin . acı biber turşusu yiyebilirsen oda yardımcı .
ben goji beryi sabah akşam yediğim içim hiç kabızlık sorunu yaşamadım . arnavut bineri yada biberiye dedikleri turşularda yardımcı oldu tabii. yürüyüş de barsakları harekete geçirir zaten yürümemizi söylüyor dukan.
kabızlığı çok kötü duruma gelen arkadaşlarda magnesi calsine kullanıyor. İlaca ihtiyaç duymamanı dilerim.
Kolay gelsin diyetinde
anladım çok tesekkr ederim bitki çaylarıyla çok aram yok bundan sonra olur ztn bu diyetle çok şey değişti hayatımda balık yemeye başladım kereviz yedim sonum hayır olsun sanada basarılar dilerim
tesekkur ederım canım boyun kac senın kılon 63 cunku kılo olarak fazla degıl
Selam herkese sebze gunune ragmen tartıldım 2 gunde 600gr vermısım fenal sayılmaz.Dısarı cıktıgımda kabus oluyo hep evde kalmak ıstyorumResmen yıyecek bısı bulamadıgım ıcın 8 saat ac kaldım dun eve donup yulaflı yogurt yedım ve kendme geldım..olmek var donmek yok:)artık yanma bısıler almadan dısarı cıkmam:)Yılbasında dıyete devam edıcem dıyen var mı?:)Bır de avatar fotografı nasıl konuluyo bılen varsa soyleyebılır mı:)
tesekkur ederım sanırım oldu:) Annene cok gecmıs olsun onemlı olan saglıgı kendını tehlıkeye atmasın bence..Ben elımın altında yemek oldugu surece daha hıc ac kalmadım normalde dusuk tansıyonum var ama bu dıyetın saglıklı olduguna ınanıyorum meyve eksıgınıde c vıtamını ıcerek hallettım sanırım..Ama tansıyonumla ılgılı problem yaratsaydı devam edecegımı sanmıyorum.
kızlaaar annemde dukan yapıo bugun annemn nabzı çok yuksekti şimdide oylee geçmedi yatıo üstünde battaniye ufoda yaktk normalde menepozu war yanar pişer ama donuooo... nabzı çok yuksek tansiyonu normall size oldumu boylee mideside bulanıo az kalmadıı yardım edin oldumu sizeeee bıraksın mı
ben 63-64 gidip geliyorum işte.. boyun 1.75 ama boyle cıtır olmak istiyorum şimdide çok fazlalıgım yok ama m giyiyorum ve eteklerm 40-42 38 olmak istiyorum bol bol yuruyorum spor yapcak zamanım yok
geçmiş olsun annene umarım şimdi daha iyidir.
Gerçekten bu diyet problem yaratıyorsa bence bırakması daha doğru.
Ben de yüksek tansiyon hastasyım aritmimde var. yüksek nabız da aslında bütün bunlara etken fazla kilolarımız. Biraz kilo vermeyi başarsa bu sıkıntıları da geçerdi aslında.
ben de bir rahatsızlık yaratmadı ama annende yapıyor sanki.
bnmde boyum 1.74 kılom 60 55 olmak ıstıyorum herkes kafayımı yedın dıyo
Arkadaslar ii geceler herkese bisey sorucam geceyle sabah tartildiginizda tartilan varsa tabi arada 1 kilo fark olması gerekmezmi ben az önce tartildim 65 ben bu sabah ta ayni kıyafetlerle yine 65 tim. bugün p gunüm dü. bakalım yarın sabah kac olacak buraya yazicam. 10 gundur 65 kg um oooooofff ooof
bnmde boyum 1.74 kılom 60 55 olmak ıstıyorum herkes kafayımı yedın dıyo
canım sen bakma o insanlara zayıflayıncada formülün ne derler nasıl böle umarsızca yorum yapılıo anlamıorum 1 insan kendisi için bir şeyler yaparken neden baltalarızki neyse aynı şeylerle karşılaştığım için sinirim depreşti=) light cola serbest canım ama yinede abartma kabızlık yapıyor sonra birde o moralini bozmasınKızlar kitabı olanlara bi sorum var light cola ıcebılıyo muyuz?Bu aralar canım sıkkın ınsanlar yedıgım yemeklerı gordugunde saygısızca ıgrenc bu ne nasıl katlanıyosun buna tarzı yorumlarda bulunuyo ve deli oluyorum.Sonucta ac kalmıyorum ve bana gore cokta saglıksız beslenmıyorum etrafta beni destekleyen kımse kalmadı ve daha vermem gereken 4 kılo var motıvasyonum ıyıce dusuyo bu yorumlarla...