Soguk ve karli bir almanya gününden merhaba kizlar ..
atak günümün 7. günündeyim. Tartilmadim ama süper inceldigimi hafifledigimi hissediyorum.
QUOTE=nrynry;22256401]İyi akşamlar kızlar 15 - 20 gün artılardan sonra 58.700 çok mutluyum:)[/QUOTE]
tebrikler canim darisi basima :))
kızlar kilomda henuz hala düşüş olmadı 20 gündür hep 66 seviyesinde gidiyorum fakat incelmeye devam ediyorum sanki. 2 yıl önce giydiğim eteklerim bile bol gelmeye basladı. sanırım kilodan düşmediğimiz zaman incelmeye devam ediyoruz. ben boyle dusunuyoruum ve kendimi motive ediyorum. cunkuuuu kıyafetlerim 20 gun öncekinden daha bol oluyor.
en cok korktugum sey duraklama dönemi yeni bir dukanci olarak.
(( umarim uzun sürmez.
bunun çok iyi bir diyet oldugunu duyoyorum herkesten!!
kesinlikle
valla ben kitabi almadim sahsen ama o kadar cok o kadar cok internetten arastirdim ki kitabi okumus gibiyim. Hem bu TR hemde almanya sitelerinden cok sey ögrendim ve de birbiriyle celisen hicbirsey yok yani herkes ayni sekilde yapiyor dolayisi ile yanlis birsey yapmiyorum saniyorum. Hatta bu topic in ik ay öncesinden de basladim bir yandan da eski hikayeleri okuyorum
telli turna ve desendesen aklimda olan harika örnekler.
Hele telli turna sankim ayni kiloda baslamisiz. Umarim senin gibi verebilirim bende. ama sen veya uzun süredir bu diyeti yapan arkadaslar a soruyorum : tamam cok güzel saglikli beslenerek kilo veriyoruz ancak merak ettgim sey: mesela bana dukan ideal kiloma 2013 subat verdi . dile kolay bir yil bu sekildeyim yani
tamam ok elimden geleni yapacagim ama soruyorum size ey türk yemeklerine alisik olan insanlar canimiz bu bir yil icinde hic mi baklava börek hamur isi istemeyecek yaa ne yapacagiz o zaman??
hayir su an tamam istemiyorum evet uzun süre de dayanirim ama bir yil bilemiyorum yani sadece siz nedüsünüyorsunuz ???
bence de bu diyeti bes kilo icin ziyan etme derim ben
am haftada iki gün sadece protein yaparak mini atak yapabilirsin bence.
yaa aglamak istiorummm
( bnde bu arada nie sizin ifadeler çıkmıo oyle şekilli nerden çıkcak
bende kabızlık sorunun yaşamaya başladım goji berry aldm şimdi yarım avuç kadar yedim faydası olur mu ne öneriosunuz suyumuda ihmal etmiorum bn ömrümde yaşamadm kabızlıgı helppp me
ayni dert bende de var . Önceden burada entschlakungstee diye bir cay var onu icince hemen ertesi gün sökülürdü simdi hemen ertesi gün sabah olmadsada aksama kadar cözüyor beni :))
merhaba arkadaşlar ben rejimin 9.günündeyim 3.5 kilo kaybettim benim sorunum kaçamaklar değil tam aksine son 3 gündür bazı öğünleri yemek istemiyorum kendimi zorluyorum resmen sizce bu normalmi fikrinizi almak istedim.ilk günlerde çok açtım çok kötüydüm ama şu son günlerde durum böyle sizce düzelirmiyim?
miden kücülmüstür bence de :)) mesela ben : asla bu kadar yemekle kalmazdim mesela normalde ama simdi okadar tok hissediyorum ki hic canim istemiyor.
merhaba. bir şey sormak istiyorum. kitabı kurcaladım ama bulamadım. seyir evresinde kendimize hiç ödül vermiyor muyuz ?
vermiyormusuz evet iste ben de onu soruyorum sonucta dukan bana 174 gün seyir verdi
telli turnam bu tür durumlarda hem teselli eden, hem fırça atan bir tavırla daha doğrusu anne şevkat ve hışmıyla yaklaşırda onun için direk adına yazdım, birde kaç gündür denk gelmiyoruz belki mesajımı görürde yazar diye umut ettim açıkcası..
ama senin cevap yazmanada çok sevindim o ayrı tabi
ben başlayalı nerdeyse 3 ay olacak ve bugün hem ev işimin çok olduğu, hem dışarda gitmem gereken bir günün olduğu hemde oğlumun diş çıkarma mızmızlığının tavan yaptığı üstüne birde regl olduğum oldukça olağanüstü bir gündü
yoksa çok nadir kaçamağım vardır...
ayda yılda bir kaçamak yapar sonrasında 1 ay çok katı bir diyetle devam ederim genelde
uygulamak istediğin yöntem çok güzel, inşallah başarılı olursun, ben genelde tatlı krizlerimi ya tatlandırıcı kattığım yoğurtla ya kakaolu sütle yada çok zorda kalırsam light pudingle gideriyorum, çok detaylı şeyleri özellikle yapmıyorum, çünkü yaptıkça insanın yapası geliyor
bende sevindim senin sevinmene canim
Vallahi canım olan olmuş bir kere yapmışsın yapacağını ama şunu unutmaki onlar senin baş düşmanın bu evrede.. Bir kıytırık gofretemi yenildin
Unutma Dukan ne diyor "en ufak bir kaçamak balona iğne batırmaya benzer" Bunu unutma, attığın her adımda bunu muhakkak hatırla. Çünkü bunu unutmak gibi bir lüksümüz yok.
Bu dönemde aslında önemli olan tatlı isteğini karşılamak değilde canının çektiğini yemek oluyor. Örneğin önüne tepsi dolu baklava verseler o bir gofret kadar sana güzel gelmez canın istemez belkide.. İşte burada müdahale etmen gereken tek yer düşüncelerin. Seni cezbeden bir yiyecek olduğunda hedeflerini ve nereden nereye geldiğini hatırla ve doksan küsür kilolardaki görüntünü getir gözünün önüne. O yiyecekler değilmiydi zaten seni o hale getiren.. Dostunun kim olduğunu iyi seç, yağların mı yoksa sağlığın mı ?
Kararlı olalım, hedefimizden şaşmayalım.. Şaşırtmak isteyenlere müsade etmeyelim. Herşey kendimiz için.
Canınız bir şeyi böyle anormal derecede çektiğinde atın ağzınıza çiğneyin çiğneyin suyunu bile yutmadan tükürün. Dayanamadığınızda böyle yapın. Ama çok zorda kaldığınızda.. Unutmayın kimse bizi bizden iyi düşünmez ve içinde bulunduğumuz durumu tahmin bile edemez...
Bende tahıllı ekmek yemeye başladım gebelikten dolayı. Ne yapalım bunada şükürler olsun. 95 kilo ile hamile kalmadım çok şükür. 79 içerisinde bir aşağı bir yukarı gidip geliyorum. Bulantılar falan aşırılaştığında annem verirsin yine kilo diyor ama hadi bakalım. Hedefim Allahın izli ile nasip olursa tabi gebeliğimde en fazla 88 falan olmak. yine 90 lara çıkmayı ruhum kaldıramaz sanırım
güzel bir taktik deneyecegim bende.
ben bir kac sayfa önce vermistim bilgilerimi telli turna acaba beni de ekleyecekmisin listeye ?
efe ismini koyarken 2 kere düşün derim.acayip yaramaz ve düz duvara tırmanıyolar.kendimden biliyorum.
efeyi ben 2 aylıkken doktora götürdüğümde bayan dr adını sorduğunda ''amaaaan çekiceğiniz var bütün tanıdığım efeler düz duara tırmanıyor '' demiştide inanmamıştım.demekki doğruymuş
bu arada insanın yavrusu olsunda varsın duvara tırmansız dimi
aynen simdi bende düsününce dogru gibi geldi sahsen benim tanidigim iki efe var ikisi de ayni öyle. Ama tabii ki dikkate alinmasi gerekmiyor bu düsüncenin