Teşekkür ederim moral verdigin için haklisin galiba onceden 1,5 kiloyu 3 4 haftada veriyordum.ayrıca seyir donemi için verdigin önerilere teşekkür ederim.herkes farklı veriyor ben 5 günlük atakta 2300 verdim çevremde gözlemlediğim kilo fazlası çok olanlar daha fazla verdi eğer herşeyi tam yapmışsan demekki senin bünyenin tepkisi bu kadar bence moralini bozmamalısın benim 2.5 ayda verdiğimi mesela eşim 1 ayda verdi hiç moralim bozulmadı yada kuzenlerim falan benden daha fazla verdi atakda sonuçta bu diyetle hızlı yada yavaş kilonu veriyorsun ben vermeyen görmedim herşey kuralına uygun olduğu sürece seyire geçtiginde ekleyecegin sebze miktarı proteinden az olacak ben ilk günler diyeti tek yaptığım için genelde yeşillik ekledim proteinlerin yanına ama zamanla eşimde yapmaya başlayınca mesela karnıyarak kıymalı karnıbahar ıspanaklı yumurta etli taze fasulye fırında güveç sulu köfte (patates koymadan )gibi seçenekler eklemeye başladım
ben hedef kiloma inene kadar kıyafet almıyorum su anda ustumden düşüen pantolonlarla doloasıyorum 4 kilo bile cok farkettiriyo kıyafette cünkibitsin komple değiştiricem dolabı
bende bu tarz yarı kacamak gunlerınde spor yapıyorum yedıkten hemen 20 dk sonra form cayları ıcıyorum ertesı sabah eser kalmıyor ama dun yapmaıdm dıye bugunerıtmeden o yıyecekler kaldı bence hem yıyelım hevesimiz körelsin heme sporla kılo vermeye devam edelım
sivilce bende çıkmadı hiç aksine cildimin güzelleştiğini söyleyenler bile oldu. tükettiğin bir şey dokunmuş olabilir. son zamanlarda yediklerini kullandığın kozmetikleri gözden geçir istersen
Bence sen cheesecake tarifini yap. Hatta labneden çekiniyorsan, lorlu cheesecake tarifi var, onu dene. Çünkü benim vereceğim kek tarifinde de light puding var. :)
mechartemisiaaa blogunu saat başı kontrol ediyorumm kek tarifine bakmak için haftasonu kendime ziyafet vermek istiyorumm :)
Şuanda iş yerimdeyim. Eve gidicem, anca yemek yaparım eşim gelene kadar. Sonra onunla yemeğimizi yer, mutfağı toplar ve salona geçince tariflerimi yazmaya başlarım. O yüzden o tarifi bloguma yazmam 21:00'i bulur. Senin için en önce onu yazarım. :) Benim tarifim de ssoleil'inkine benziyor, sadece benimkinde tek yumurta, daha az labne ve yoğurt da var. Yine de bence çok lezzetliydi. :)) Tabi zevk meselesi. Ben ssoleil'in verdiği tarifleri de çok beğeniyorum, bir gün yapıp bloguma koyucam inşallah..
Çok mutlu oluyorum tariflerimi okuyan, beğenen biri olunca. :)) Ben çok zorlanmıştım, tarif bulmakta ve dukandiyetim.blogspot'taki tariflerden faydalanıyordum ama oradaki tariflerden bu diyete uymayan da çok var. Dikkatli olmak lazım seçerken.
Çok mutlu oldum yaaa.. Ben merak etme, sadece senin için yeni tarifler eklerim. Özellikle tatlı tarifleri.Aklımda bir iki tarif daha var denemek istediğim.. Şerbetli bir tarif deneyeceğim ilerideki günlerde.. Bakalım. :)
Şuanda iş yerimdeyim. Eve gidicem, anca yemek yaparım eşim gelene kadar. Sonra onunla yemeğimizi yer, mutfağı toplar ve salona geçince tariflerimi yazmaya başlarım. O yüzden o tarifi bloguma yazmam 21:00'i bulur. Senin için en önce onu yazarım. :) Benim tarifim de ssoleil'inkine benziyor, sadece benimkinde tek yumurta, daha az labne ve yoğurt da var. Yine de bence çok lezzetliydi. :)) Tabi zevk meselesi. Ben ssoleil'in verdiği tarifleri de çok beğeniyorum, bir gün yapıp bloguma koyucam inşallah..
Çok mutlu oluyorum tariflerimi okuyan, beğenen biri olunca. :)) Ben çok zorlanmıştım, tarif bulmakta ve dukandiyetim.blogspot'taki tariflerden faydalanıyordum ama oradaki tariflerden bu diyete uymayan da çok var. Dikkatli olmak lazım seçerken.
Çok mutlu oldum yaaa.. Ben merak etme, sadece senin için yeni tarifler eklerim. Özellikle tatlı tarifleri.Aklımda bir iki tarif daha var denemek istediğim.. Şerbetli bir tarif deneyeceğim ilerideki günlerde.. Bakalım. :)
merhabaaa bende blogunuza bakmak istiorum ... tam linkini gönderebilir misiniz.. çünkü atackt evresinde çok zorlanıorummm...
ben hedef kiloma inene kadar kıyafet almıyorum su anda ustumden düşüen pantolonlarla doloasıyorum 4 kilo bile cok farkettiriyo kıyafette cünkibitsin komple değiştiricem dolabı
ya birsey sorcam ,seyir döneminin 6.günündeyim 1 kere kacamak dısında ( saglamdı) birsey yapmadım sadece 300 gram verdim.. kitlendim kaldım ... nasıl çözebilirim.. nedir bunun anahtarı :95:
arkadaşlar atackt dönemi için yiyebileceğim bi yemek önerir misiniz bıktım haşlama tavuktan ve etten..(((((((((((((((((((((((((((((((( bide light mayonez kullanabilir miyim ?
sivilce bende çıkmadı hiç aksine cildimin güzelleştiğini söyleyenler bile oldu. tükettiğin bir şey dokunmuş olabilir. son zamanlarda yediklerini kullandığın kozmetikleri gözden geçir istersen
kitaptaki yulaf kepeği galetasını yapmayı deniyorum. şuan fırında pişiyor. tarife göre tavada yapılıyor ama krep faciasından sonra cesaret edemedim tavada yapmaya. yağlı kağıtla fırına attım bakalım nasıl olacak.. buarada krep yaparken teflon tavayı dediğiniz gibi yağlamıştım ama yinede yapıştı acaba ölçüde mi bi yanlışlık yapıyorum?? tarif lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?