Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben tatlıya cok düşkün bir insanım ancak böyle diyette teselli edebiliyorum kendimi napim :44:

hepsini denicemm artık tutamam kendimi :) biraz daha fazla spor yaparım light çikolatalı pudingimide yerim die düşünmeye başladım :)

bende bu tarz yarı kacamak gunlerınde spor yapıyorum yedıkten hemen 20 dk sonra form cayları ıcıyorum ertesı sabah eser kalmıyor ama dun yapmaıdm dıye bugunerıtmeden o yıyecekler kaldı bence hem yıyelım hevesimiz körelsin heme sporla kılo vermeye devam edelım

sivilce bende çıkmadı hiç aksine cildimin güzelleştiğini söyleyenler bile oldu. tükettiğin bir şey dokunmuş olabilir. son zamanlarda yediklerini kullandığın kozmetikleri gözden geçir istersen

Atak evresini bu kadar uzatmanıza gerek yok. 2-3 gün yeterli. Ben 3 gün yaptım ve toplamda 13 kilo verdim. 7 gün ve daha fazlası vücut için zararlı. Kitapta doktor kontrolü veya tavsiyesi gibi birşey yazıyordu. 2-3 gün vücudun etkilenmesi için yeterli.

Diyete başlamadan 6 ay önce benimde insülin direncim üst sınıra yakın çıkmıştı. Diyeti yaparken (sonlarına doğru) yaptırdığım tahlillerde insülin direncim süper güzel çıktı. Doktorum yaptığım diyetin işe yaradığını, kilo vermemin çok etkisi olduğunu söyledi. Diyet boyunca karbonhidrat alınmadğı için sanırım insülin direnci normale düşüyor.

Çok geçmiş olsun.

cok gecmişolsun ipesircim tiroid önemli bir hastalık srtık ömür boyu ilaç kullanman lazım sakın aksatma

Çok teşekkür ediyorum. İlacımı düzenli kullanmaya başladım zaten

yeniden merhaba,
ben de eskilerden sayılırım.iki ay önce kayakta sağ ayak bileğimi kırdım.ciddi bir ameliyat geçirdim.daha yürüyemiyorum ama hafif basmaya başladım. hepimize kolay gelsin:))

verdeciğim sanada çok geçmiş olsun. Nazara geldik galiba

Sevgiler...

Bugün çok mutluyum ps günümdeyim sabah kıymalı yumurtalı menemen yedim uzun zamandır bu anı bekliyordum
Gerçi dayanamadım yanında bir dilim ekmeği de götürdüm :26:

Arkadaşlar et yemeklerinin yanına koyduğum çok güzel bir sos var kendi icadım. Sizlere de tavsiye ederim özelliklle ekşi-acı sos sevenlere.

1 kaşık dijon hardalına 2 kaşık süzme yoğurt koyuyorum. Sütle seyreltiyorum 1 kaşık kepek katıyorum, karıştırıyorum. Acı isterseniz üzerine pulbiber, nane, çok az sarımsak ekliyorum. Ekşilik vermesi için sirke çok az, bir de küçük bir hıyar turşusu doğruyorum içine küp küp. Bifteği yanına muhteşem oluyor

slm arkadaslar yulaf kepegını carrefoursada un bolumunde rahatlıkla bulabılrısınız ankara makarna cıkartmıs hatta sımdı bende yogurtla karıstırıp onu yıyorum:)

Ben aranıza yeni katıldım bugün 5nci gunüm atakta ama 1,5kilo verdim biraz moralim bozuldu.sizleri okuyarak karar verdim diyete genelde 3 5 kilo vermissiniz ben neden az verdim anlamadım diyetin hiç dısına çıkmadım yular kepegide kullandım ben almanyada yasıyorum burda kolay bulunuyor.sizlere bisey sormak istiyorum ben yarın seyire geçmeyi düşünüyorum ama ne giysem nasıl olacak bilemedin kitabı sipariş verdim ama en erken salı alabilicem bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 55,700gr başladım diyete bugün sabah 54 tüm hedefim 49 olmak benimsorunum daha çok göbeğimden 2 kızım var ve doğumlardan sonra göbeğimi eritemedim.umarım herkes istediği kiloya inmeyi basarir

Ben aranıza yeni katıldım bugün 5nci gunüm atakta ama 1,5kilo verdim biraz moralim bozuldu.sizleri okuyarak karar verdim diyete genelde 3 5 kilo vermissiniz ben neden az verdim anlamadım diyetin hiç dısına çıkmadım yular kepegide kullandım ben almanyada yasıyorum burda kolay bulunuyor.sizlere bisey sormak istiyorum ben yarın seyire geçmeyi düşünüyorum ama ne yesem nasıl olacak bilemedin kitabı sipariş verdim ama en erken salı alabilicem bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 55,700gr başladım diyete bugün sabah 54 tüm hedefim 49 olmak benimsorunum daha çok göbeğimden 2 kızım var ve doğumlardan sonra göbeğimi eritemedim.umarım herkes istediği kiloya inmeyi basarir

Hoşgeldin :)

Kolay gelsin öncelikle. Adet dönemine yakın olanlarda vücut çok su tutuyormuş ve kilo vermek güçleşiyormuş diye duydum. Sebebi bu olabilir mi acaba? :)

hangi carrefoursadan aldınız istinyede yok reyon görevliside buğday kepeği çıkardı dedi yulaf kepeğinden haberi yok fiyatı ne kadar

böyle bir haber gerçekten müthiş bir haber ama ben sanal marketede baktım bulamadım
slm arkadaslar yulaf kepegını carrefoursada un bolumunde rahatlıkla bulabılrısınız ankara makarna cıkartmıs hatta sımdı bende yogurtla karıstırıp onu yıyorum:)

herkes farklı veriyor ben 5 günlük atakta 2300 verdim çevremde gözlemlediğim kilo fazlası çok olanlar daha fazla verdi eğer herşeyi tam yapmışsan demekki senin bünyenin tepkisi bu kadar bence moralini bozmamalısın benim 2.5 ayda verdiğimi mesela eşim 1 ayda verdi hiç moralim bozulmadı yada kuzenlerim falan benden daha fazla verdi atakda sonuçta bu diyetle hızlı yada yavaş kilonu veriyorsun ben vermeyen görmedim herşey kuralına uygun olduğu sürece seyire geçtiginde ekleyecegin sebze miktarı proteinden az olacak ben ilk günler diyeti tek yaptığım için genelde yeşillik ekledim proteinlerin yanına ama zamanla eşimde yapmaya başlayınca mesela karnıyarak kıymalı karnıbahar ıspanaklı yumurta etli taze fasulye fırında güveç sulu köfte (patates koymadan )gibi seçenekler eklemeye başladım

163 boy 58,5 kilo rahat rahat 38 ve s bedenleri giyebiliyorum kotlarda
bazı markalarda 28 bazılarında 29 bugün yine gidip kıyafet denedim elbise alıyorum genelde kilo farkı olursa problem olmasın diye kiloyu sabitlemeden fazla birşey almak istemiyorum çünkü 3 hafta falan önce aldığım kot şimdi bol sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

ya kızlar kaç kilo verirsek istedğimiz bedene ine biliriz ?bu beden konusu bende takıntı oldu valla....

bende bu blogu diyete basladıgımdan berı takıp edıyorum.daha önce bi arkadasımızda o sayfaya girmekte sorun yasamıstı dns ayarlarını degıstırdı halloldu sende bi dene istersen

saol cnm onu yapıcaktım ben de son olarak. ama demin baktıgımda site acılmıstıı :) tüm bloglarda var bu sorun son 1 aydır...

ben hedef kiloma inene kadar kıyafet almıyorum su anda ustumden düşüen pantolonlarla doloasıyorum 4 kilo bile cok farkettiriyo kıyafette cünki bitsin komple değiştiricem dolabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…