- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bu yag orani 10 gr mı denk geliyo bilmiyorum ama çay kasığı yani tea spoon bize göre tatlı kasığı oluyor yani 2 tatlı kasığı yağ. Söylemek istedim
Sebzelerin çekiciliğine kapılıp 1+1 i 3 gün üstüste sebze protein gününe çevirmiştim hem artış hem de durma olmuştu kilo verişimde. 2 gün üst üste protein yapınca bugün -400 oldu ve sonunda 7 li rakkam gördüm 79,8. Yarın tam 4 hafta olacak ve 5.2 kilo kaybetmişim.
Sevindim kendi kendime ama daha yol uzun azmi bırakmamak gerek değil mi
Sizlere özenip ve tavsiyenize uyup yogurdumu akşam kendim yaptım. Yogurt makinemi kullanmadığım için çatı katına atmıştım aramaya üşendim. Yıllardır kullanmadığım için de muhtemelen bozulmuştur.
Desen desenin tarifi şeklinde yaptım annelerimiz yöntemi ile de üstüne battaniye kapattım 1 kiloluk yogurdum taş gibi oldu
evde kuru meyve olmadığından meyvelisini yapamadım.Ama ben hala tatlı ihtiyacı duymuyorum zaten
Hepinize dukan diyetinizle geçecek güzel bir hafta sonu diliyorum. Yarın yine tehlike kardeşimin ve yegenimin doğum günü kutlamasına gideceğiz. Millet yiyecek ben seyredeceğim
Günaydın kızlar..
Sabah tartıldım yine aynıyım. Regl de olmadım dün bu gün gelir sanırım. Tabi gelmemesini temenni ederim ama geleceksede gelsede gitse bir an önce. Haftaya düğün var şişliğimin inmesi gerek.
Bir kaç gündür kayısılı form çayı içiyorum. Şu an öyle bir karın ağrım var ki anlatamam. Saatler geçsede eve gitsem diye düşünüyorum.
Canım sana inanmıyorum süpersinnn.. Bak beni nasılda solladın sen görüyormusun. Birde veremem diyordun.. Harikasın..
Ya şu 7 li rakamları bende görsem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Sen boşver kutlamayı falan sakın yeme ve yedili rakamlardan altılı rakamlara geçtiğini hayal et..
Off bende istiyommmm
Günaydın. sonunda bir anda gidecek senin kilolar regl olduğunda az kaldı. Ama dediğin gibi olmazsanda ardından güzel haber gelecektir. Ama sen biraz daha kilo verdikten sonra bebek haberi alsan daha iyi değilmi. Hayırlısı olsun
günaydınnnnnnnn
bugün yine + çıktım, hakettim amaaaaa, bugünde protein yapçam bakalım eğer yarın değişmezse pazarda devam ederim proteine
çekecez artık cezamızı
telli turnam regl olduğun içindir, haftaya 78li rakamları göreceksin, bak demedi deme
whitebird oooo maşallah hızlısın, mayalamışsın yoğurtu, oh ne güzel mis gibi yerisin artık
nasıl yaptın anlatsana tam ölçü olarak
canım ya, kendime söz verdim, 75in altına inmeden imzamı eklemiycem diye ama şimdi takıldım kaldımmm,
yediğimde de bişey yok ama nasılda durdurdu kilo vermemi... resmen patlattım balonu
herkese merhaba,
Ben de kılo vremıyorum gecen sefer yaptıgımda gunde nerdeyse 1 kılo verıyordum sımdı ıse gunde 200 gram verıyorum 78.30 olmusum...Gecen sefer marul ve kırmızı bıber bıle yıyordum atak donemınde yıne de hızlı verıyordum sımdı tam tamına uyuyorum hıc karbonhıdrat almıyorum bol bol yumurta ve tavuk yıyorum ama yıne de zor verıyorum canım sıkılmaya basladı...Keske hızlı hızlı verırken bozmasaymısım dıetı
herkese merhaba,
Ben de kılo vremıyorum gecen sefer yaptıgımda gunde nerdeyse 1 kılo verıyordum sımdı ıse gunde 200 gram verıyorum 78.30 olmusum...Gecen sefer marul ve kırmızı bıber bıle yıyordum atak donemınde yıne de hızlı verıyordum sımdı tam tamına uyuyorum hıc karbonhıdrat almıyorum bol bol yumurta ve tavuk yıyorum ama yıne de zor verıyorum canım sıkılmaya basladı...Keske hızlı hızlı verırken bozmasaymısım dıetı
günaydınnnnnnnn
bugün yine + çıktım, hakettim amaaaaa, bugünde protein yapçam bakalım eğer yarın değişmezse pazarda devam ederim proteine
çekecez artık cezamızı
telli turnam regl olduğun içindir, haftaya 78li rakamları göreceksin, bak demedi deme
whitebird oooo maşallah hızlısın, mayalamışsın yoğurtu, oh ne güzel mis gibi yerisin artık
nasıl yaptın anlatsana tam ölçü olarak
canım ya, kendime söz verdim, 75in altına inmeden imzamı eklemiycem diye ama şimdi takıldım kaldımmm,
yediğimde de bişey yok ama nasılda durdurdu kilo vermemi... resmen patlattım balonu
kızlar 2 haftadır diyetteyim biliosunuz, hemen 5.gunde 3 kilo inmiştim, sonra +300 -200 +400 vs vs diye diye net 3 kilo verdiğimi görememiştim bi daha tartıda, bu sabah 3,2 olmuuuşş :) yani 76,1le başlamıştım ya, şimdi 72,9um :) yani tecrübeliler hep söylüyor biz yenilere ama işte buna canlı örnek, minik artışlara takılmayın herkese günaydın bu arada :)