Canim ben basladigimda cok fena kabizlik sorunu cektim, hatta kanamalarim bile oldu, simdi cok dikkat ediyorum takrarlamamasi icin en azindan 2 günde bir tuvalete cikabiliyorum.
Sabah 2 kuru kayisi yiyorum kahvaltimi 1 saat sonra yapiyorum, aksamlari da yatmaya yakin yagsiz süt icine 2 kuru kayisiyi dograyip pisiriyorum, eger kullanmadigim kepek hakkim varsa onu da koyuyorum varsa tatli krizi 1 cay kasigi tatlandirici da koyarsan sahlep gibi bir sey oluyor
Ama tatlandirici olayini cook nadir kullanmayi düsünüyorum artik.
Bunlarin yaninda sabah ac karina soda icilmesi öneriliyor ve goji berry meyvesi. Suyu eksik etmemek gerekli, salgam icen arkadaslarimizda var. Herkes kendi yöntemini buluyor yani. Bir de magnesie calcine saniyorum böyle yaziliyordu bunu kullananlar var eczaneden alip, tabi doktora danismak gerekiyor. Ben sadece 1 defa ilac kullandim, seytanin kulagina kursun yeniden yasamak istemiyorum o kabizligi. Düsüp kolumu kirdigimda bile bu kadar aci cektigimi hatirlamiyorum :))
telli turna bende regl olamiyorum, baslar gibi oldu kaldi oldu bitti mi olacak mi anlayamadim, diyetle ilgisi var mi acaba?
whitebird 4 kilo bile inanilmaz farketmis 10 kilo versen manken olacaksin sanirim. Moral oluyor resimleriniz tesekkürler paslastiginiz icin bacilar
Bende kiloluyum diye hic fotograf cekmiyorum boydan keske 87 kiloluk halimin fotografini alsaydim ilerde koyardim. Gerci 83.1 deyim su an gec kalmis sayilmam alsam mi acep