- 1 Nisan 2009
- 836
- 9
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler telliturna çizelge için. Bu hafta herkes çok güzel kilo vermiş e az kilo verenlerden biriyim:-(Kızlar atladığım, eksik yaptığım, yada yanlış girdiğim bilgiler varsa şimdiden özür.
Uyarın hemen düzeltelim..
Allah'ım şurada 60 ları görmeyi nasip et
Yanıt çok güzel kilo vermede aksamaya yol açan her şeyi bir çırpıda özetlemişsinMerhaba;
Tuzu ne kadar tüketiyorsun?? Regl dönemin yakın mı?? Diyete harfiyen uyuyor musun?? Çok turşu yedin mi?? Günde en az 1,5 litre suyunu içiyor musun?? Yulaf kepeği kullanıyor musun?? Kabızlık var mı??
Bunları bi değerlendirmek lazım önce
çok üzgünüm, istemeden, dün gece seni aldattımmmmm
ne yediğim mühim değil, misafire suçu attım (((((((((((((((((((((((((((((
evet, tam 2,5 ay sonra ilk defa ciddi ciddi diyeti bozdum, misafirim gelecek diye 5 çeşit (özellikle iisim yazmıyorumki sizinde canınız çekmesin diye) malum ikramlıklardan yaptım ve akşam 8 de aradılarki akrabaları trafik kazasında vefat etmiş gelemiyorlar
dondurucuya konacakları hemen kaldırdım ama ya konmayacaklar??????? zaten iyisinden yorulmuş ve acıkmıştım ve sonucu tahmin edin
az az yedim ama yedim işte
hoş bende kaç gündür acayip bir isteksizlik vardı diyete karşı, zorla yapar olmuştum, kendime geldim bu vicdan azabıyla daha 2,5 ay kaçamak yapmam heralde
Wwwaaaaaaayyyyy bu gunün en süper haberi bu herhalde ne kadar çok kisibekliyodu bu haberi sen biliyomusun Allah tamamına erdirsin sag salim olsun instamam canım.
ayrıca doğum tarihin görünmüyor
sana güzel bir haber HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......=))))))))))))))))))))))
Tebrikler
günaydın canlarım
Telli turnam bi bakmışın regliden sonra gidivermiş 2 kilo birden
Valla ne yalan söyliyim, ben tatlısız yapamayanlardanım Light pudingimi de yiyiyorum, dondurmamı da...Tatlandırıcı kullanarak vanilyalı yoğurt, meyveli yoğurt yapıyorum, çok da lezzetli tatlılarım oluyor. Arada lor tatlısı, kabak tatlısı yapıyorum. Çayımı, sütümü tatlandırıcı koymadan içemiyorum. Tatlandırıcı olmasaydı bu diyet hiç çekilmezdi benim açımdan. Gün içerisinde aşırıya kaçmadan tüketildiği takdirde diyetin daha rahat uygulanmasını sağladığı düşüncesindeyim tatlı seven biri olarak
Olmuş bir kere ne yapalım.
Senin hedeflerinden ve hayallerinden şüphem yok.
Benim arkadaşım bundan sonra daha sıkı sarılır diyetine aslada bozmaz.
Sen şimdi yarın saf protein yap. Hatta bu günden şu andan başla..
Sporunu bir kaç gün arttır.
Boşverr buda iş kazası olsun
,Hayırlı olsun allah sağlıkla tamaına erdirip bebeğini kucağına almanı nasip eylesin.tamam canım.
ayrıca doğum tarihin görünmüyor
sana güzel bir haber HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......=))))))))))))))))))))))
Ne güzel bir haber
Kızım kısırlık dğeil tam dersi doğurganlık yapıyormuş baksanıza
Wwwaaaaaaayyyyy bu gunün en süper haberi bu herhalde ne kadar çok kisibekliyodu bu haberi sen biliyomusun Allah tamamına erdirsin sag salim olsun ins
Tebrikler
teşekkürlerrr canım...
Sıra sende artık İnşallah kısa sürede senden de böyle müjdeli bir haber alırız
Yaa bende süte 1 cay kasigi kadar tatlandirici koyuyorum diye bir vicdan azabindan ötekine savruluyorum kac gündür, kilomda oynamiyor üstelik, reglim de basladi baslamadi arasi diyet etkiler mi acaba
olsa bitse de kilomu görsem artik moral bozucu olmaya basladi
Bir de süt tozunu sormak istiyorum, face de ki tariflerde cok kullanilmis, ben almadim almayi da düsünmüyorum süt tozu. Hatta light puding falan da kullanmayi düsünmüyorum zaten tatli düskünü degilim ama pogaca börege düskünüm
Benim bildigim süt tozu yagli ve sagliksizdir yaniliyor muyum acaba. Yoksa onunda mi lighti var
Çok sağol canım desteğin için, özellikle senden sıkı bir fırça beklerken.........
bugün bugün kıvranıyorum inan vicdan azabından, hiç yakışmadı bana,
eşim başta bişey demedi daha sonra "sigarayı bırakan birinin gizli gizli sigara içtiğini görürsün ve hayal kırıklığına uğrarsınya, ha işte öyle hissettim sen yaprak sarma yerken " dedi..... hoş yediğimde 4 taneydi o kadar
bugün protein yapıyorum hatta yarında protein yapma niyetindeyim, olayın tek iyi yanı bağırsaklarım bayram etti
aman yeni başlayan arkadaşlar yanlış anlamasın ben bu kaçamağı 2,5 ay sonra yaptımmmm
Canım benim süt tozu günde 3 kaşığa kadar izinli ancakkkk light olacak hani mavi oluyor dışı ondan. Light puding yeme ben yedim bi arada durdu kilo vermem. Yoksa daha çok vermiştim ben. Aynen devam et canım sakın bozma. O tür şeyleride yicez gün gelince..
kızlarrrr bişi sorucamm yaa ben çalıştığım için yemeği dışarıdan söylüyorum ya ızgara köfte ya tavuk ama malum yağsız olmuyor köfteleri fln bide içinde ekmek varmıdır yokmudur bilemiyorum bugün köfte yedim mesela 4 tane ama içimde rahat etmedi açıkcası özel yaptırma gibi bi şansımda yok sizce zararlı olurmu ?
çok üzgünüm, istemeden, dün gece seni aldattımmmmm
ne yediğim mühim değil, misafire suçu attım (((((((((((((((((((((((((((((
evet, tam 2,5 ay sonra ilk defa ciddi ciddi diyeti bozdum, misafirim gelecek diye 5 çeşit (özellikle iisim yazmıyorumki sizinde canınız çekmesin diye) malum ikramlıklardan yaptım ve akşam 8 de aradılarki akrabaları trafik kazasında vefat etmiş gelemiyorlar
dondurucuya konacakları hemen kaldırdım ama ya konmayacaklar??????? zaten iyisinden yorulmuş ve acıkmıştım ve sonucu tahmin edin
az az yedim ama yedim işte
hoş bende kaç gündür acayip bir isteksizlik vardı diyete karşı, zorla yapar olmuştum, kendime geldim bu vicdan azabıyla daha 2,5 ay kaçamak yapmam heralde
Yaa bende süte 1 cay kasigi kadar tatlandirici koyuyorum diye bir vicdan azabindan ötekine savruluyorum kac gündür, kilomda oynamiyor üstelik, reglim de basladi baslamadi arasi diyet etkiler mi acaba
olsa bitse de kilomu görsem artik moral bozucu olmaya basladi
Bir de süt tozunu sormak istiyorum, face de ki tariflerde cok kullanilmis, ben almadim almayi da düsünmüyorum süt tozu. Hatta light puding falan da kullanmayi düsünmüyorum zaten tatli düskünü degilim ama pogaca börege düskünüm
Benim bildigim süt tozu yagli ve sagliksizdir yaniliyor muyum acaba. Yoksa onunda mi lighti var
kız Allah da seni güldürsün emi. Şarkın süper olmuş.
Bundan sonra dikkat et, olan olmuş artık. aman bi daha yenilme nefsine
Regl yaklaşınca öyle oluyo sıkma canını sen bırak kilo vermeyi fazla bile çıkıyo benim, regl olup bittikten sonra tartıl hiç kafan karışmasın.
Pınar ın yağsız süt tozu var, ben onu meyveli yoğurt yapmak için kullanıyorum. 6 adet meyveli yoğurt için 1 yemek kaşığı koyuyorum, günde bir tane meyveli yoğurt yediğimi düşünürsen önemli bir miktar değil tükettiğim süt tozu (kanımca)