Bugün dün denediğim tariflerimi yedim ve mükemmeldi.... :)) Size yulaf kepeği ile poğaça tarifi ve kakakolu kek tarifi vereceğim, browni gibi biraz. Ama bugün yorgunum, yarın bloguma ekleyeceğim.. :))
Bitter çikolatayı damla çikolata olarak alın, daha da az yemiş olursunuz.
Aslında yarın size 3 tarif vereceğim. Tavuklu kabak dolması, poğaça ve browniyi andıran muffinler. İnşallah çok yorgun olmam. :)
Hala hastalanamadım ve şiştikçe şişiyorum, yüzüğümden anlıyorum hemen. :) İnşallah 5-6 gün sonra yeniden rahat hissedebileceğim.
Acaba Callenetics'in sadece göbek ve bel için olan videosunu deneseniz nasıl olur? Ben onu hiç indirmedim ama forum sitelerinde linkleri vardı diye hatırlıyorum. Belki onu denerseniz faydası olabilir.
Ben Callenetics yapiyorum. DAha dogrusu 9 seanstir yapmaktayim.. bugun sabah onceki ve sonraki vucut olculerimi karsilastirdigimda degisim var, ama bu degisim sizin istediginiz gibimidir bilmiyorum? Bide Call'a gore vucutta en son sikilasan yer karin bolgesi, diger yerlere daha cabuk etki ediyor.
Benim 9 seans sonucu, degisimim.. Bel ve gobek cevresinde 1 cm, popodan 2 cm, bacak ust kisimlarimdan da 2 cm incelmem var. Gogus bolgem degismedi.
yeniden merhaba,
ben de eskilerden sayılırım.iki ay önce kayakta sağ ayak bileğimi kırdım.ciddi bir ameliyat geçirdim.daha yürüyemiyorum ama hafif basmaya başladım. kazadan önce bu diyeti yapıyordum 4kilo vermiştim.6kilom kalmıştı.neyse iki ay boyunca bu diyeti yapamadım.her şeyi ama her şeyi fazlasıyla yedim.kıtlıktan çıkmış gibi pastalar, su börekleri, tatlıllar,tuzluları yedim.sağolsun gelen boş gelmiyordu.bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım.bir gram dahi almamışım.
busabah eşimle diyete tekrar başladım.spor yapamıyacam ama...
bu arada forumu takip etmeyi asla ihmal etmedim.yeni katılan arkadaşlara kolay gelsin.
ben kabızlık sorununu acı pul biberle ve yulaf kepeğine buğday kepeği ekleyerek çözmüştüm.hatta cır cır da olmuştum.
hepimize kolay gelsin:))
yeniden merhaba,
ben de eskilerden sayılırım.iki ay önce kayakta sağ ayak bileğimi kırdım.ciddi bir ameliyat geçirdim.daha yürüyemiyorum ama hafif basmaya başladım. kazadan önce bu diyeti yapıyordum 4kilo vermiştim.6kilom kalmıştı.neyse iki ay boyunca bu diyeti yapamadım.her şeyi ama her şeyi fazlasıyla yedim.kıtlıktan çıkmış gibi pastalar, su börekleri, tatlıllar,tuzluları yedim.sağolsun gelen boş gelmiyordu.bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım.bir gram dahi almamışım.
busabah eşimle diyete tekrar başladım.spor yapamıyacam ama...
bu arada forumu takip etmeyi asla ihmal etmedim.yeni katılan arkadaşlara kolay gelsin.
ben kabızlık sorununu acı pul biberle ve yulaf kepeğine buğday kepeği ekleyerek çözmüştüm.hatta cır cır da olmuştum.
hepimize kolay gelsin:))
kakaolu kek miii :) tarifini eklemeni dört gözle bekliyorum tatlı krizine girdim çok fenalight puding aldım ama yemekten korkuyorum açıkcası
arkadaşlar günaydınnn...
bugün atackt dönemimin 3. günü .. ve 2 günde tam 3 kilo 200 gram vermişim.. inanamıorum buna... gerçek midir acabaaa
Bir şey dyim mi, ben nedense senin kayak yapmaya gidicem diye yazdığını hayal mayal hatırlıyorum.
kızlar bişi sorcam daha önce de sormuştum ve soranlar olmuştu ama cevap alamadım ya da ben kaçırdım şu goji berry kitapta hangi bölümde bakıyorum ama bulamıyorum.sinir oldum. bugün aldım ama emin olmadan da yemek istemiyorum.gönül rahatlığı ile tüketebilmem için biri bana hangi bölümde nerden okuduğunu söylerse çoook mutlu olurum yoksa çatlicam çünkü bulamıyorum. kitabı da baştan okumak istemiyorum. işin ilginç yanı ben goji berry'i okuduğumu hatırlamıyorum da
arkadaşlar günaydınnn...
bugün atackt dönemimin 3. günü .. ve 2 günde tam 3 kilo 200 gram vermişim.. inanamıorum buna... gerçek midir acabaaa
Acaba hiç yemeseydin daha mı hızlı verirdin ki? Onu da bir düşünmek lazım.
Bence sen cheesecake tarifini yap. Hatta labneden çekiniyorsan, lorlu cheesecake tarifi var, onu dene. Çünkü benim vereceğim kek tarifinde de light puding var. :)
Mvis lütfen boşuna üzme kendini.. Bende troid hastasıyım buna rağmen kavitasyon yaptırdım hem de seansina 400 TL verdim acıbadem hastanesinde. Sonuç sıfır hiç bişeye yaramadı, olan içtiğim sularla psikopat gibi kavitasyon rejimi yaptığımla kaldım. Bu nedenle üzme kendini zaten işe yaradığı falan yok :))))
dünde 2 yada 3 parca alıyorum ama kiloma cok etkisi oluyor diyemem çünki vermeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?