Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kakaolu kek miii :) tarifini eklemeni dört gözle bekliyorum tatlı krizine girdim çok fena light puding aldım ama yemekten korkuyorum açıkcası

Ben Callenetics yapiyorum. DAha dogrusu 9 seanstir yapmaktayim.. bugun sabah onceki ve sonraki vucut olculerimi karsilastirdigimda degisim var, ama bu degisim sizin istediginiz gibimidir bilmiyorum? Bide Call'a gore vucutta en son sikilasan yer karin bolgesi, diger yerlere daha cabuk etki ediyor.

Benim 9 seans sonucu, degisimim.. Bel ve gobek cevresinde 1 cm, popodan 2 cm, bacak ust kisimlarimdan da 2 cm incelmem var. Gogus bolgem degismedi.

teşekkür ederim önerin için
birde ona bakayım denerim araştırmalar devam ederken dukanı bulduğumuz gibi eminim bunada bir çözüm bulacagız diye düşünüyorum :)

Acaba Callenetics'in sadece göbek ve bel için olan videosunu deneseniz nasıl olur? Ben onu hiç indirmedim ama forum sitelerinde linkleri vardı diye hatırlıyorum. Belki onu denerseniz faydası olabilir.

yeniden merhaba,
ben de eskilerden sayılırım.iki ay önce kayakta sağ ayak bileğimi kırdım.ciddi bir ameliyat geçirdim.daha yürüyemiyorum ama hafif basmaya başladım. kazadan önce bu diyeti yapıyordum 4kilo vermiştim.6kilom kalmıştı.neyse iki ay boyunca bu diyeti yapamadım.her şeyi ama her şeyi fazlasıyla yedim.kıtlıktan çıkmış gibi pastalar, su börekleri, tatlıllar,tuzluları yedim.sağolsun gelen boş gelmiyordu.bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım.bir gram dahi almamışım.
busabah eşimle diyete tekrar başladım.spor yapamıyacam ama...
bu arada forumu takip etmeyi asla ihmal etmedim.yeni katılan arkadaşlara kolay gelsin.
ben kabızlık sorununu acı pul biberle ve yulaf kepeğine buğday kepeği ekleyerek çözmüştüm.hatta cır cır da olmuştum.
hepimize kolay gelsin:))

bende call a başlasammı başlamasammı diye karar verememiştim ama başlayım artık en iyisi 9 günde bence gayet iyi değişim özellikle kalça ve üst bacaklar 2 şer cm süper bence

çok geçmiş olsun
diyeti bıraktım çok da yedim ama korkarak tartılmama rağmen kilo almadığımı gördüm diyenler oldukça nasıl mutlu oluyorum anlatamam inşallah geri alınmaz verdiklerimiz bu kadar uğraştığımıza değer
pul biber ve buğday kepeğiyle demek ben bi alamadım şu buğday kepeğini cırcır olsam sevinçten ağlarım heralde

Bir şey dyim mi, ben nedense senin kayak yapmaya gidicem diye yazdığını hayal mayal hatırlıyorum.

kızlar bişi sorcam daha önce de sormuştum ve soranlar olmuştu ama cevap alamadım ya da ben kaçırdım şu goji berry kitapta hangi bölümde bakıyorum ama bulamıyorum.sinir oldum. bugün aldım ama emin olmadan da yemek istemiyorum.gönül rahatlığı ile tüketebilmem için biri bana hangi bölümde nerden okuduğunu söylerse çoook mutlu olurum yoksa çatlicam çünkü bulamıyorum. kitabı da baştan okumak istemiyorum. işin ilginç yanı ben goji berry'i okuduğumu hatırlamıyorum da

kakaolu kek miii :) tarifini eklemeni dört gözle bekliyorum tatlı krizine girdim çok fena light puding aldım ama yemekten korkuyorum açıkcası

Bence sen cheesecake tarifini yap. Hatta labneden çekiniyorsan, lorlu cheesecake tarifi var, onu dene. Çünkü benim vereceğim kek tarifinde de light puding var. :)

kitapda goji berry yok sitesinde yazıyor yemende sakınca yok önerilen birşey protein günlerinde 1 kaşık ps günlerinde 2 kaşık yiyebilirsin

Bence sen cheesecake tarifini yap. Hatta labneden çekiniyorsan, lorlu cheesecake tarifi var, onu dene. Çünkü benim vereceğim kek tarifinde de light puding var. :)

hepsini denicemm artık tutamam kendimi :) biraz daha fazla spor yaparım light çikolatalı pudingimide yerim die düşünmeye başladım :)

evet bende gittim kavitasyona hiçbir işe yaramadı üzme kendini

dünde 2 yada 3 parca alıyorum ama kiloma cok etkisi oluyor diyemem çünki vermeye devam ediyorum

tamam o zaman benim senin olduğun kilolarıma daha çok olduğu için ben haftad abır ıkı defa yıyebılrıım coook sevındım bunları yiyince ınsan rejımde oldugunu hıssetmıyor hatta ben cok seyrek yemek üzere lıght mayonez lıght pudıngte aldım kılo düşüşlerim ıyı oldugunda yerım azar azar yoks aınsanın ıcınde kalıyor lıght olmayanında almak istıyor bu tehlikeyı gecıstırmek ıcın ıyı alternatıfler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…