- 1 Nisan 2009
- 836
- 9
- 43
Canım bildiriyi perşembe yapmayınca arada kaçıyor. Sen yaz bilgilerini eklerim hemen senitelli turna beni neden cizelgeye eklemedin unuttunmu yoksa baska bir sebebimi var ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bildiriyi perşembe yapmayınca arada kaçıyor. Sen yaz bilgilerini eklerim hemen senitelli turna beni neden cizelgeye eklemedin unuttunmu yoksa baska bir sebebimi var ((
hanımlar bu kitabın adıı nee tam olarak nerden satın alabiliriz.banada yardım edin ben yaza evleniyorum kilo almamam lazım ve 4kilo vermem lazım
Bu sabah tartida sok yasadim. Bir günde tam 1 kilo gitmis... Nasil olur hayretler icindeyim...Hepsinin yag olmadigini biliyorum ama yinede su bile olsa insana acayip derecede moral veriyor. Sabah sahanda yumurta yedim. Aslinda bu diyeti yapabilecegimi pek düsünmüyordum. EKMEKSIZ doymam saniyordum. Ama öyle digilmis.Tartidan aldigim motive ile daha 10 yil ekmek yemeyebilirim. 1 kilo gitmis tokum ve mutluyum . Ben ilk dönemdeyim öglen ne yiyebilirim tavsiyesi olan varmi???
Bu sabah tartida sok yasadim. Bir günde tam 1 kilo gitmis... Nasil olur hayretler icindeyim...Hepsinin yag olmadigini biliyorum ama yinede su bile olsa insana acayip derecede moral veriyor. Sabah sahanda yumurta yedim. Aslinda bu diyeti yapabilecegimi pek düsünmüyordum. EKMEKSIZ doymam saniyordum. Ama öyle digilmis.Tartidan aldigim motive ile daha 10 yil ekmek yemeyebilirim. 1 kilo gitmis tokum ve mutluyum . Ben ilk dönemdeyim öglen ne yiyebilirim tavsiyesi olan varmi???
hanımlar bu kitabın adıı nee tam olarak nerden satın alabiliriz.banada yardım edin ben yaza evleniyorum kilo almamam lazım ve 4kilo vermem lazım
Canım bildiriyi perşembe yapmayınca arada kaçıyor. Sen yaz bilgilerini eklerim hemen seni
demmir_can hayırlı olsun bebeğin çok sevindim. ben de istiyorum ama olmuyor bize de dua et
2 erkek bebek.... bulut bebek ve demmir_can hadi hayırlısı sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah...
merhaba demmircan, tebrikler. ne güzel daha hafif başlıyorsun hamileliğe. allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına al bebeğini..
arkadaşlar dün akşam bi börek yaptım süperdi yapmak isteyen olursa. krep yaptım 5 tane felan arasına yoğurt,süt,yumurta harç sürdüm içine de kıymalı harç koydum. en üste tekrar yoğurtlu harçtan sürüp fırında üstü kızarana kadar pişirdim. çok güzeldi gerçekten tavsiye ederim. peynirli de yapılabilir o da güzel olur başka sefere artık
bu tarifi yarın için deneyeceğim güzel olacaktırarkadaşlar dün akşam bi börek yaptım süperdi yapmak isteyen olursa. krep yaptım 5 tane felan arasına yoğurt,süt,yumurta harç sürdüm içine de kıymalı harç koydum. en üste tekrar yoğurtlu harçtan sürüp fırında üstü kızarana kadar pişirdim. çok güzeldi gerçekten tavsiye ederim. peynirli de yapılabilir o da güzel olur başka sefere artık
ımmm çok güzel gibiiiii :) deniycemmmm eline sağlık arkadaşııım :))))
merhabaaaaaaa
kaç gündür doğru düzgün uğrayamadım, bugün ben diyete başlayalı tam 2 ay oldu, 13 kiloya bay bay dedimmm ama daha çok kilocuğum var verecek
regl bitmek üzere ve pazartesi günü tam gaz burda olcam inşallah, sporu baya ihmal ettim bu aralar, neyse aradaki açığı kapatmam lazım bir şekilde, perşembe günü artık 80'lere elvede demek istiyorum, mümkümse tekrar görüşmemek üzere ayrılıyım bu kilo diliminden
en soooooooooon 2006 yılında 70li rakamlardaydım, 2002 de de 50li rakamlarda (((((