Teşekkürler
Çevremden inanılmaz tepkiler aldım tabii, kısa bir sürede neredeyse eski formuma geri döndüm. Kendime güvenim arttı, herkesten çok güzel övgüler alıyorum, ne kadar güzelleştin naaptın böyle sen gibi sözler duymak çok hoşuma gidiyor.
Biz eşimle birlikte başladık bu diyete. O da yaklaşık olarak 17 kilo verdi. Her gittiği yerde ona da soruyorlarmış, nasıl zayıfladın diye. Tabii halen devam ediyoruz, hedefe ulaşana kadar durmak yok
Neler yaptığıma gelince... Kitabı iyice okuyup diyete harfiyen uydum. genellikle balık ağırlıklı beslendim. Yağsız ya da az yağlı kıymadan köfte yapıyorum arada, biftek, tavuk, hindi de yapıyorum. Kullandığım peynir, yoğurt vs. hep light olanlarından aldım. Sabah bir, akşam bir olmak üzere günde iki tane yulaf kepekli krebimi yedim. Diyete başladıktan bir ay sonra falan tatlı ihtiyacımı gidermek için gün aşırı bir adet light puding yemeye başladım. Bazen de light meyveli yoğurt. Arada light dondurma yemeye başladım. Sp ve p günlerimi olması gerektiği gibi uyguladım. Dışarıda da çok yemeğe gittim. Kendimi çok kasmadım açıkçası, diyetime uygun yiyecekleri bulmakta ustalaştım artık
Bir de kolasız yapamıyorum ben. Hemen hemen her akşam zero içiyorum yemeğimin yanında
Bir de havalar soğumadan önce günde yarım saatlik yürüyüşlerim vardı. Şimdi ise fırsat buldukça yapabiliyorum. Pilates yapıyordum, bu aralar onu da boşladım sayılır. Benim oğlan çok yoruyor beni, geceleri uyutmuyor. Biraz kendime gelsem başlıycam yine.
Bu arada vitamin falan hiç kullanmadım ama şu aralar kullanma ihtiyacı hissediyorum. Pazartesi günü doktoruma danışarak vitamine başlamayı düşünüyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, benim oğlan rahat vermiyor yine bana. Sen kaç kilo vermek istiyorsun??inşallah en kısa sürede kurtulursun kilolarından. bu diyete uyduğun takdirde başarılı olmaman mümkün değil canım. Sormak istediklerin olursa seve seve cevap veririm.