• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 15 gündür falan ancak 900 gr verebildim :1: gerçi arada yedim birşeyler ama sonuçta biliyorum ya tartı iniyor aynen inatla devam ediyorum

bende hiç kaçamak yapmadan aynen devam ediyorum ama 61.9 a takıldım bıkac gundur.vucut yavas yavas direnc gostermeye baslıyo sanırım neyse o inatsa ben daha inatım :66:

valla 2 kere yurdum malından aldım ama artık almıyorum banada lmanyadan gelmişti 2 paket ve türkieyedkilerle ne tadı nede görünüşü aynıydı malesef bendekiler bitti ama bir arkadaşım aldığım duyuma göre bir miktar getirip bizlerin şatışına sunmayı düşünüyormuş muhtemelen en erken cuma burda olur sizleride haberdar edicem arkadaşlar :27: merak buyurmayın

ben bu satıcıya sordum geçen gün kütahyada değirmenlerde ürettiriyorum diye cevapladı burada da bulalım diye duyduğum her kepeği aldım valla hemde 2 şer 3 er ama malesef hiçbiri dukanın kepeklerinden degildi birde ilanda yoğun talepden biten kepek yeniden satışda yazıyordu satıcının profilinde hiç kepek satışı yorumu göremedimm önceki zamanlara ait o yüzden bundan da eksik kalayım diye düşündüm almadım :1: sende dukanın kepeklerinden varmıydı karşılaştırma şansın oldumu birde türkiyede üretilen bir kepek için fiyat fazla geldi bana tamam dukanın kepeklerinede fazla ödedik ama yurtdışından gelen ürün kargo v.s epey pahalıya geliyor zaten yoksa orda aldıgımızdan çok daha ucuz eğer elinde orijinal kepek var da karşılaştırma şansın olduysa bilgi verirsen sevinirim

ben bu satıcıya sordum geçen gün kütahyada değirmenlerde ürettiriyorum diye cevapladı burada da bulalım diye duyduğum her kepeği aldım valla hemde 2 şer 3 er ama malesef hiçbiri dukanın kepeklerinden degildi birde ilanda yoğun talepden biten kepek yeniden satışda yazıyordu satıcının profilinde hiç kepek satışı yorumu göremedimm önceki zamanlara ait o yüzden bundan da eksik kalayım diye düşündüm almadım :1: sende dukanın kepeklerinden varmıydı karşılaştırma şansın oldumu birde türkiyede üretilen bir kepek için fiyat fazla geldi bana tamam dukanın kepeklerinede fazla ödedik ama yurtdışından gelen ürün kargo v.s epey pahalıya geliyor zaten yoksa orda aldıgımızdan çok daha ucuz eğer elinde orijinal kepek var da karşılaştırma şansın olduysa bilgi verirsen sevinirim

yurtiçi piyasadan 4 çeşit kepek aldım .. hiçbirini yiyemedim .. ben mi cok nazlıyım dedim anneme filan denettim ..deli misin yenir mi bu diye tepki altım :D bunu denedim ilk defa yiyebildim.... kriterim yiyebilmek yani. bir de tutturabilmek . krep olarak tutturamadım ama çörek tarzi birsey yaptım o tuttu o sebeple önerdim . yurtdısından gelenlere yetişemedim maalesef. sürekli takipteyim ancak satısta da göremedim. ebayde de sanırım gümrükte takılma sorunu oluyormus ..aslında asıl istedigim oydu... o yüzden ikisi arasında bir kıyaslama yapabilmem mümkün olmadı.. evet pahallı bence de ... ama kahvaltılarım ciddi sekilde zorlasmaya basladı o yüzden gözümü karattım ..yurtdısından alabileceğim bir yer varsa önerinizi beklerim ...

hatta şöyle yapabiliriz : elinde orjinal kepek olan biri bana özelden adresini versin.. ben yollayayım bendekinden bir miktar. karsılastırmayı yapsın .. eger dogru ürünse satışı yapan kişi ile anlaşır daha uygun fiyattan alırız . en azından diyetin devamında y. kepeği sorunumuz kalmaz .

Son düzenleme:
ilk 2 haftada bloke olmak normal mi acaba? sevkim kirildi

ben 15 gündür falan ancak 900 gr verebildim :1: gerçi arada yedim birşeyler ama sonuçta biliyorum ya tartı iniyor aynen inatla devam ediyorum

aynen bende inatla devam ediyorum,verilecek kilo miktarımız azaldıkçada yavaşlaması normal diye dusunuyorum.neyse yavaş mavaş bu kilolar ya gidicek ya gidicek yılmak yok yola devam hep birlikte:65:

yağlı süt benimde içtiğim oluyor mecbur kalınca onun bi etkisini görmedim ama dukan derki alkol kesinlikle yasak:50: fransızlar özellikle şarap çok içtiklerinden şarap konusunda sitesindede yazmış diyeti etkiler diye yediklerine dikkat edersen bu hafta toplarsın bence

Sadece cumartesi gunu bir dugunde dayanamadim 2 kucuk kadeh kirmizi sarap ictim onun disinda da bir gun disarida oldugum icin 0% yagsiz sut bulamadigim icin kucuk paket tam yagli icmistim, onun disinda akilli uslu devam ediyorum, umudum bu haftada..

ben 2 yil once diyestisyene gittim 2 ay btn programa uydum ama ahim sahim bir sonuc cikmasi once guzel guzel erdim sonra geri aldim, 8 haftanin sonunda verdigim paraya ve emege lanet edip -2 kilo ile hayatima devam ettim.. Gittigim dyt.nin muhtesem yüzyıl'daki hürrem'in de dytni oldugunu ogrendigimde kendisinin işinde pek de uzman olmadığını anlamış bulunuyorum :18:

oat bran'i yurtdisindan getirmek istiyorum ama şimdi kesin istanbul antrepo'da takilir, binbir türlü operasyon çıkar diye vazgeçtim. Klasik yulaf ezmesi ve düz buğday kepeğini karıştırıp kullaniyorum, pierre dukan'ın anlattığı ile ilgisi yok ama piyasadaki yerliler de bundan daha farklı değil..yurtdışından gelip alabileceğimiz bir seçenek olursa seve seve ben de alırım

anladım canım inşallah yeni gelen kepeklerden alabilirsin zaten duydukça yazıyoruz buraya bu arada gümrüğe takılma olayına yeni bir cevap vereyim benim dukandan söylediğim sipariş takılmıştı ama benden sonra kuzenim 4 paket sipariş verdi onunki direk geldi demekki benimki aromalardan ötürü takılmış kilodan değil tamda bilgi vermiyorlar bi diyorlar kilosu fazla bi diyolar içerik ama biz daha sonra bir gümrükçüye sormuştuk oda içerikten olabilir demişti kuzeninkiler ve kardeşimin yolladıkları sorunsuz gelince anladımki içerikten takıldı bende extra goji berry le aroma vardı 2 tane

yurtiçi piyasadan 4 çeşit kepek aldım .. hiçbirini yiyemedim .. ben mi cok nazlıyım dedim anneme filan denettim ..deli misin yenir mi bu diye tepki altım :D bunu denedim ilk defa yiyebildim.... kriterim yiyebilmek yani. bir de tutturabilmek . krep olarak tutturamadım ama çörek tarzi birsey yaptım o tuttu o sebeple önerdim . yurtdısından gelenlere yetişemedim maalesef. sürekli takipteyim ancak satısta da göremedim. ebayde de sanırım gümrükte takılma sorunu oluyormus ..aslında asıl istedigim oydu... o yüzden ikisi arasında bir kıyaslama yapabilmem mümkün olmadı.. evet pahallı bence de ... ama kahvaltılarım ciddi sekilde zorlasmaya basladı o yüzden gözümü karattım ..yurtdısından alabileceğim bir yer varsa önerinizi beklerim ...

yağlı süt benimde içtiğim oluyor mecbur kalınca onun bi etkisini görmedim ama dukan derki alkol kesinlikle yasak:50: fransızlar özellikle şarap çok içtiklerinden şarap konusunda sitesindede yazmış diyeti etkiler diye yediklerine dikkat edersen bu hafta toplarsın bence

biliyorum en buyuk yasaklilardan biri ki benim metabolik olarak cok fazla intoleransim var, ama iste ortam zoruyla yaptim bir hata :57: ; biraz da kabızlık nedeniyle sorun yasiyor olabilirim, dun goji berry aldım hergun biraz yersem belki bosaltim sorununu da duzenler, ancak kitapta gojiden bahsetmiyor, meyva etkisi yaratmasin bir de ??

iyi haberlerini bekliyoruz :)

valla 2 kere yurdum malından aldım ama artık almıyorum banada lmanyadan gelmişti 2 paket ve türkieyedkilerle ne tadı nede görünüşü aynıydı malesef bendekiler bitti ama bir arkadaşım aldığım duyuma göre bir miktar getirip bizlerin şatışına sunmayı düşünüyormuş muhtemelen en erken cuma burda olur sizleride haberdar edicem arkadaşlar :27: merak buyurmayın

Ben 2 Mart'tan bugüne kadar 53,8'den 47,1'e düştüm. Boyum 155cm, diyetten önce 36 beden giyerdim, şimdi 34 beden giyiyorum. Öyle spor falan yapamadım, diyet çok yoğun bir dönemime denk geldi; ama bu akşam "Callenetics" videoları bulup indirmeyi düşünüyorum.

Su tüketimim günden güne değişiyor. İşimden dolayı çok seyahat ediyorum, eğer uçağa bindiysem, nedense çok susuyorum ve o günler belki 4-5 lt su içiyorumdur.

Normalde günde 3 lt su içiyorsam 1,5 lt en az diğer sıvılardan tüketiyordum. Günde 600 ml sadece kahve içiyorum. Ben her gün yeni tarifler deneyip diyetimden zevk almaya çalışıyorum..

En çok yemeyi sevdim şey yoğurt ve yoğurt çok tükettiğimde daha hızlı verdiğimi düşünüyorum.. Canım tatlı istediğinde de ya tatlı yulaf galetaları yapıyorum ya da yoğurt tatlandırıcı ve yulaf kepeğini karıştırıyorum. Arada yulaf kepeğim olmasına rağmen baş dönmelerim olduğu için karbonhidrat almak için bir tatlı kaşığı kadar yulaf ezmesi de kullanıyorum.

Çok düzenli vitamin kullandığım söylenemez, diyet süresince çok şükür hiç hastalanmadım.

dukan diyetinde meyva hic yiyemiyoruz galiba degilmi:(?

Güçlendirme evresinde günde 1 porsiyon meyve var. Ama üzüm, muz gibi meyveler değil.. Kitapta açıklaması var. Ben 1 Mayıs'ta güçlendirme evresine geçeceğim ve meyve yemeyi sevmem. :( Yine de bu diyetle belki meyve yeme alışkanlığı kazanırım diye düşünüyorum. Güçlendirme evresinde dikkatli olabilmek için haftalık yiyeceklerimi önceden planlamayı düşünüyorum. Yani güçlendirme evresine alışana kadar.

Ben 2 Mart'tan bugüne kadar 53,8'den 47,1'e düştüm. Boyum 155cm, diyetten önce 36 beden giyerdim, şimdi 34 beden giyiyorum. Öyle spor falan yapamadım, diyet çok yoğun bir dönemime denk geldi; ama bu akşam "Callenetics" videoları bulup indirmeyi düşünüyorum.

Su tüketimim günden güne değişiyor. İşimden dolayı çok seyahat ediyorum, eğer uçağa bindiysem, nedense çok susuyorum ve o günler belki 4-5 lt su içiyorumdur.

Normalde günde 3 lt su içiyorsam 1,5 lt en az diğer sıvılardan tüketiyordum. Günde 600 ml sadece kahve içiyorum. Ben her gün yeni tarifler deneyip diyetimden zevk almaya çalışıyorum..

En çok yemeyi sevdim şey yoğurt ve yoğurt çok tükettiğimde daha hızlı verdiğimi düşünüyorum.. Canım tatlı istediğinde de ya tatlı yulaf galetaları yapıyorum ya da yoğurt tatlandırıcı ve yulaf kepeğini karıştırıyorum. Arada yulaf kepeğim olmasına rağmen baş dönmelerim olduğu için karbonhidrat almak için bir tatlı kaşığı kadar yulaf ezmesi de kullanıyorum.

Çok düzenli vitamin kullandığım söylenemez, diyet süresince çok şükür hiç hastalanmadım.

Gerçekten çok iyi bir performans seninki çok çok tebrik ederim ki zaten toplam kilo havuzun cok da fazla olmamasına rağmen çok iyi bir sonuç çıkarmışsın..
Benim ne sürekli protein alımı ne de su içme gibi bir sorunum yok ancak ciddi kabızlık sıkıntım var, umarım amacıma ulaştığımda kilomla mutlu ancak hemoroide sahip biri olmam..
Gerçek yulaf kepeği bulamadığım için buğday kepeği kullanıyorum, onu da tam sisteme uymuyor diye hergün almıyorum sanırım sıkıntı burada yatıyor.Laksatif falan da kullanmak istemiyorum iyice tembelleşmemek için..Sanırım bu yüzden son 5 gündür kilo vermem durmuş olabilir

arkadaşlar herkeze slm bende 8 nisanda başladım dukan diyetine 67 kg ve bu sabah 64,300 çıkmış olduğum halde bugün dayanamadım ve börek ve baklava yedim.ama hala moralimi bozmadım.bakalım sonucunu görücez .sizinle paylaşıcammm.sizlerede başarılar diliyorum...

Gerçekten çok iyi bir performans seninki çok çok tebrik ederim ki zaten toplam kilo havuzun cok da fazla olmamasına rağmen çok iyi bir sonuç çıkarmışsın..
Benim ne sürekli protein alımı ne de su içme gibi bir sorunum yok ancak ciddi kabızlık sıkıntım var, umarım amacıma ulaştığımda kilomla mutlu ancak hemoroide sahip biri olmam..
Gerçek yulaf kepeği bulamadığım için buğday kepeği kullanıyorum, onu da tam sisteme uymuyor diye hergün almıyorum sanırım sıkıntı burada yatıyor.Laksatif falan da kullanmak istemiyorum iyice tembelleşmemek için..Sanırım bu yüzden son 5 gündür kilo vermem durmuş olabilir

Ben buğday kepeği de kullanıyorum, zaten daha güzel bence. :)) Kitapta da bağırsak porblemi için buğday kepeği tüketin diyor (günde en fazla 1 yk). Ya başta benim tam tersi oldu. Sonra 3-4 günde bir tuvalete çıkıyordum (eskiden de 2 günde bir idi). Sonra nasıl olduysa çok düzenli hale. Ama 1 haftadır ben de tuvalete çıkamıyordum, bugün (7gün sonra) sonunda gittim. Ben anlamadım o işi, neden böyle oluyor diye. Benimki çok düzensiz. Eğer seyir evresine devam edecek olsaydım, kuru kayısı ya da kuru incir yiyebilirdim sabahları. Ama artık gerek duymuyorum. Uzun süre kilo vermemin durduğu da olmuştu. 15 gün kadar 1 gram bile veremediğim olmuştu galiba. O yüzden çok takılma, belki sebze günlerinde sebze kısmını biraz az proteini fazla tutarsan iyi olabilir.

arkadaşlar bende hiç bugüne kadar bağırsak problemi olmazdı ama bu diyette yaşadı ama onunda çözümünü ne kadarı doğru bilmiyorum ama daha önce kullanmıştım kortos fitil suni ağrıyla çıkarıyor 12 gündür dukan diyetindeyim ve hiç çıkmadığım gün yok bu fitil sayesinde

herkese merhabalar , kahvaltı olayımı bugün öğle 12 gibi yapmak zorunda kaldım 1 adet haşlanmış yumurta yarım dilim hindi salam bir parça yağsız beyaz peynir 1 salatalık ve çeyrek domates.

yanında bir fincan filtre usulü Türk kahvesi. sonraki öğünümde yağsız 2 parça köfte ve yoğurt çorbasından yarım kase buğdaysız sulu kısmından aldım.

saat 17.30 olmuş acıktığımı hissediyorum. bim marketten kaanlar böreklik lor peynir aldım %1 yağ diyor bakalım nasıl çıkacak haber veririm :) ( bir kaç markete baktım yörsan böreklik lor bulamadım ) inşallah bu aldığım yörsanın lezzetini yakalar :)

Back