Ben 2 Mart'tan bugüne kadar 53,8'den 47,1'e düştüm. Boyum 155cm, diyetten önce 36 beden giyerdim, şimdi 34 beden giyiyorum. Öyle spor falan yapamadım, diyet çok yoğun bir dönemime denk geldi; ama bu akşam "Callenetics" videoları bulup indirmeyi düşünüyorum.
Su tüketimim günden güne değişiyor. İşimden dolayı çok seyahat ediyorum, eğer uçağa bindiysem, nedense çok susuyorum ve o günler belki 4-5 lt su içiyorumdur.
Normalde günde 3 lt su içiyorsam 1,5 lt en az diğer sıvılardan tüketiyordum. Günde 600 ml sadece kahve içiyorum. Ben her gün yeni tarifler deneyip diyetimden zevk almaya çalışıyorum..
En çok yemeyi sevdim şey yoğurt ve yoğurt çok tükettiğimde daha hızlı verdiğimi düşünüyorum.. Canım tatlı istediğinde de ya tatlı yulaf galetaları yapıyorum ya da yoğurt tatlandırıcı ve yulaf kepeğini karıştırıyorum. Arada yulaf kepeğim olmasına rağmen baş dönmelerim olduğu için karbonhidrat almak için bir tatlı kaşığı kadar yulaf ezmesi de kullanıyorum.
Çok düzenli vitamin kullandığım söylenemez, diyet süresince çok şükür hiç hastalanmadım.