ilk 2 haftada bloke olmak normal mi acaba? sevkim kirildi
bende hiç kaçamak yapmadan aynen devam ediyorum ama 61.9 a takıldım bıkac gundur.vucut yavas yavas direnc gostermeye baslıyo sanırım neyse o inatsa ben daha inatım
ben bu satıcıya sordum geçen gün kütahyada değirmenlerde ürettiriyorum diye cevapladı burada da bulalım diye duyduğum her kepeği aldım valla hemde 2 şer 3 er ama malesef hiçbiri dukanın kepeklerinden degildi birde ilanda yoğun talepden biten kepek yeniden satışda yazıyordu satıcının profilinde hiç kepek satışı yorumu göremedimm önceki zamanlara ait o yüzden bundan da eksik kalayım diye düşündüm almadımsende dukanın kepeklerinden varmıydı karşılaştırma şansın oldumu birde türkiyede üretilen bir kepek için fiyat fazla geldi bana tamam dukanın kepeklerinede fazla ödedik ama yurtdışından gelen ürün kargo v.s epey pahalıya geliyor zaten yoksa orda aldıgımızdan çok daha ucuz eğer elinde orijinal kepek var da karşılaştırma şansın olduysa bilgi verirsen sevinirim
ben bu satıcıya sordum geçen gün kütahyada değirmenlerde ürettiriyorum diye cevapladı burada da bulalım diye duyduğum her kepeği aldım valla hemde 2 şer 3 er ama malesef hiçbiri dukanın kepeklerinden degildi birde ilanda yoğun talepden biten kepek yeniden satışda yazıyordu satıcının profilinde hiç kepek satışı yorumu göremedimm önceki zamanlara ait o yüzden bundan da eksik kalayım diye düşündüm almadımsende dukanın kepeklerinden varmıydı karşılaştırma şansın oldumu birde türkiyede üretilen bir kepek için fiyat fazla geldi bana tamam dukanın kepeklerinede fazla ödedik ama yurtdışından gelen ürün kargo v.s epey pahalıya geliyor zaten yoksa orda aldıgımızdan çok daha ucuz eğer elinde orijinal kepek var da karşılaştırma şansın olduysa bilgi verirsen sevinirim
ilk 2 haftada bloke olmak normal mi acaba? sevkim kirildi
ben 15 gündür falan ancak 900 gr verebildimgerçi arada yedim birşeyler ama sonuçta biliyorum ya tartı iniyor aynen inatla devam ediyorum
Sadece cumartesi gunu bir dugunde dayanamadim 2 kucuk kadeh kirmizi sarap ictim onun disinda da bir gun disarida oldugum icin 0% yagsiz sut bulamadigim icin kucuk paket tam yagli icmistim, onun disinda akilli uslu devam ediyorum, umudum bu haftada..
yurtiçi piyasadan 4 çeşit kepek aldım .. hiçbirini yiyemedim .. ben mi cok nazlıyım dedim anneme filan denettim ..deli misin yenir mi bu diye tepki altımbunu denedim ilk defa yiyebildim.... kriterim yiyebilmek yani. bir de tutturabilmek . krep olarak tutturamadım ama çörek tarzi birsey yaptım o tuttu o sebeple önerdim . yurtdısından gelenlere yetişemedim maalesef. sürekli takipteyim ancak satısta da göremedim. ebayde de sanırım gümrükte takılma sorunu oluyormus ..aslında asıl istedigim oydu... o yüzden ikisi arasında bir kıyaslama yapabilmem mümkün olmadı.. evet pahallı bence de ... ama kahvaltılarım ciddi sekilde zorlasmaya basladı o yüzden gözümü karattım ..yurtdısından alabileceğim bir yer varsa önerinizi beklerim ...
yağlı süt benimde içtiğim oluyor mecbur kalınca onun bi etkisini görmedim ama dukan derki alkol kesinlikle yasakfransızlar özellikle şarap çok içtiklerinden şarap konusunda sitesindede yazmış diyeti etkiler diye yediklerine dikkat edersen bu hafta toplarsın bence
valla 2 kere yurdum malından aldım ama artık almıyorum banada lmanyadan gelmişti 2 paket ve türkieyedkilerle ne tadı nede görünüşü aynıydı malesef bendekiler bitti ama bir arkadaşım aldığım duyuma göre bir miktar getirip bizlerin şatışına sunmayı düşünüyormuş muhtemelen en erken cuma burda olur sizleride haberdar edicem arkadaşlarmerak buyurmayın
dukan diyetinde meyva hic yiyemiyoruz galiba degilmi?
Ben 2 Mart'tan bugüne kadar 53,8'den 47,1'e düştüm. Boyum 155cm, diyetten önce 36 beden giyerdim, şimdi 34 beden giyiyorum. Öyle spor falan yapamadım, diyet çok yoğun bir dönemime denk geldi; ama bu akşam "Callenetics" videoları bulup indirmeyi düşünüyorum.
Su tüketimim günden güne değişiyor. İşimden dolayı çok seyahat ediyorum, eğer uçağa bindiysem, nedense çok susuyorum ve o günler belki 4-5 lt su içiyorumdur.
Normalde günde 3 lt su içiyorsam 1,5 lt en az diğer sıvılardan tüketiyordum. Günde 600 ml sadece kahve içiyorum. Ben her gün yeni tarifler deneyip diyetimden zevk almaya çalışıyorum..
En çok yemeyi sevdim şey yoğurt ve yoğurt çok tükettiğimde daha hızlı verdiğimi düşünüyorum.. Canım tatlı istediğinde de ya tatlı yulaf galetaları yapıyorum ya da yoğurt tatlandırıcı ve yulaf kepeğini karıştırıyorum. Arada yulaf kepeğim olmasına rağmen baş dönmelerim olduğu için karbonhidrat almak için bir tatlı kaşığı kadar yulaf ezmesi de kullanıyorum.
Çok düzenli vitamin kullandığım söylenemez, diyet süresince çok şükür hiç hastalanmadım.
Gerçekten çok iyi bir performans seninki çok çok tebrik ederim ki zaten toplam kilo havuzun cok da fazla olmamasına rağmen çok iyi bir sonuç çıkarmışsın..
Benim ne sürekli protein alımı ne de su içme gibi bir sorunum yok ancak ciddi kabızlık sıkıntım var, umarım amacıma ulaştığımda kilomla mutlu ancak hemoroide sahip biri olmam..
Gerçek yulaf kepeği bulamadığım için buğday kepeği kullanıyorum, onu da tam sisteme uymuyor diye hergün almıyorum sanırım sıkıntı burada yatıyor.Laksatif falan da kullanmak istemiyorum iyice tembelleşmemek için..Sanırım bu yüzden son 5 gündür kilo vermem durmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?