• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkes tam gaz devam ediyor diyete çok güzel...

Yurtta kaldığım şu işkence tadındaki günlerim sırasında Dr Oetkerin light vanilyalı ve kakaolu toz pudingini keşfettim. Haberiniz varmıydı bilemiyorum ama baya işe yarar bi ürün :86:

Ben 1 bardak light sütün içine 1-2 çay kaşıgı puding koyuyorum. Güzelce kaynayana kadar karıştırıyorum sanki sıcak çikolata gibi oluyo. tavsiye ederim.

Birde yaptıgım kreplerin içine (tatlı niyetine yapıyorsam) yine bu pudingten koyuyorum. Fırınım olmadıgı için tavada yapıyorum ama siz isterseniz fırında muffin kaplarında deneyebilirsiniz, bence güzel olur.

Evdeyken kullanmadıgım ama yurtta kaldıgım süre içerisinde keşfettiğim sucuk köftesi harcı.. Yağsız etten kıyma çektiriyorum 300 gram kıymaya 1 yemek kaşıgı.. köftelere şekil verip buzluga koyuyorum. Tadı güzel oluyo bunuda tavsiye ederim.

Dr Oetkerin puding tozları diyeti bozacak birşey değil, ancak sucuk harcı biraz muallakta kalıyor. Ne yapayım yoktuktan kafayı yedim :81: Kendimce bişeyler üretmeye çalısıyorum.

Bana sabır dileyin lütfen daha hazirana kadar burdayım :50: :50: :50:

Sevgiler :16:

canım o light pudingleri bende aldım ve abartısız 1 haftada 2 paketi de tükettim:9::9::9:.tam adet dönemime denk geldiği için tatlı ihtiyacımı fazlasıyla gidermişti ve ben çok mutluydum o hafta içerisinde bikaç kez de sucuklu yumurta yedim tavada kızartıp yağını peçeteyle alarak kızarttım ve o haftadan beri kilom durdu gram oynamadı..tabii ki bunun başka nedenleri de olabilir.burda sordum sanırım hiç tüketen olmamış fikir belirten de olmadı.ve ben de bidaha almadım.tabi şu andada ilk hedefim kilo vermek tatlı düşüncek halim kalmadı valla kaygılanmaktan.
ben vanilyalısını almıştım üzerine biraz da tarçın gezdirip öyle yiyordum tadı da geyet güzeldi.kilo vermeye başlayınca gene alırım inşallah:26::26:
kolay gelsin canım yurt yaşantısını bilirim .allah kolaylık versin valla ne diiyim.ama sen bayağı sabırlı ve dirençlisin moralin hep yerinde buda işini daha da kolaylaştırıyordur eminim.
ama yine de kolay gelsin diyorum

kitap elime akşam saatlerinde geçti ama ben sizlerin önerdiği menülerle diyetime başladım,
kahvaltı:
iki dilim hindi füme jambon
bir tam yumurta ,bir yumurtanın beyazı(sarısını kızıma yedirdim:))
light beyaz peynir

ara : bir parça beyaz light peynir

öğle :5 adet minik yağsız köfte ve light yoğurt

ara bir dilim jambon

akşam 5 minik yağsız köfte ve yoğurt

saat dokuza doğru bir dilim jambon ve peynir yedim(ama hala açım çünkü ben geceleri hep atıştırırdım ,belki de alışkanlıktan açlık sanıyorum:)

gün boyu sınırsız kahve ,light cola ve su tükettim

benim günüm bu şekilde geçti pztesiciler siz ne alemdesiniz gününüz nasıl geçti?????

Sağol tatlım 1 + 1 devam edeyim bende :16:

Eski düzenime geri dönebilmek çok güzel hem acıkmıyorum hem de dukan hocamızı çölün ortasında vahaya varmadan terk etmemiş oluyorum :1:

tam 7 gün önce bir davette mecburen bozmak zorunda kalmıştım çünkü diyette olduğumu kimse bilmiyordu :26: inşallah tekrarı olmaz yoksa golgi arkadaşımız bana sıfır verecek :9:

evet sıfır veririm çok fenaa :1:

kitap elime akşam saatlerinde geçti ama ben sizlerin önerdiği menülerle diyetime başladım,
kahvaltı:
light beyaz peynir

ara bir dilim jambon

saat dokuza doğru bir dilim jambon ve peynir yedim(ama hala açım çünkü ben geceleri hep atıştırırdım ,belki de alışkanlıktan açlık sanıyorum:)

benim günüm bu şekilde geçti pztesiciler siz ne alemdesiniz gününüz nasıl geçti?????

hayırlı olsun :) bende bugün başladım diyetime. kitabı okuyorum hala Light içecekler sarbest demiş ama kolayı kastedip kastetmediğini anlayamadım.. light ice tea, light cola bunlar serbestmi yani?

hayırlı olsun :) bende bugün başladım diyetime. kitabı okuyorum hala Light içecekler sarbest demiş ama kolayı kastedip kastetmediğini anlayamadım.. light ice tea, light cola bunlar serbestmi yani?

light kola geçiyo kitapta aslında?
serbest şekersiz kola ama diğer light içeceklerle alakalı şeyleri hatırlamıyorum meyve suları serbest değil de light ice tea belki olabilir ama koladan eminim serbest o tabi günde belli seviyede tüketmek lazım onu da :1:
leslieyi de aresten indirdim ben dün link ele geçiremedim bi türlü ama denemedim henüz bakalım o kadın o yaşta demek vay be maşallah kadına ne diyeyim ama bacak konusu endişelendiriyo beni bacaklarım baya kalın benim zaten bisikletten patenden baldırlarım özellikle leslie hatununda bacaklar benimkiler gibi incelemeden kada döner diye korkuyorum e tabi bunu üşengeçliğime de bahane ediyorum bi yandan :20:

kahvaltı:
light beyaz peynir

ara bir dilim jambon

Ben sabah 2 dilim jambon ve büyük bir dilim beyaz peynirle splendalı çay içtim.
arada bir bardak güllü yeşil çay içtim
öğlen gene beyaz peynir ve çay
akşama misafirim vardı yemeğe; tavuk ve köfte ızgara yedim. Miktarını kısmadım çünkü geçen seferde ilk atak evresinde sınırsız yiyip, gözümü doyurmuştum. sonradanda içim almadı zatii. o yöntemi deniyorum gene.. biraz öncede ufak bir kase light yoğurda 1,5 yulaf kepeği ve azcık splenda koyup onu tükettim. dukandan tekrar hesaplama yaptırdım bana 7 gün atak çıkardı bu sefer :37::37::37:
hadi hayırlısı bakalımmm...

light kola geçiyo kitapta aslında?
serbest şekersiz kola ama diğer light içeceklerle alakalı şeyleri hatırlamıyorum meyve suları serbest değil de light ice tea belki olabilir ama koladan eminim serbest o tabi günde belli seviyede tüketmek lazım onu da :1:
leslieyi de aresten indirdim ben dün link ele geçiremedim bi türlü ama denemedim henüz bakalım o kadın o yaşta demek vay be maşallah kadına ne diyeyim ama bacak konusu endişelendiriyo beni bacaklarım baya kalın benim zaten bisikletten patenden baldırlarım özellikle leslie hatununda bacaklar benimkiler gibi incelemeden kada döner diye korkuyorum e tabi bunu üşengeçliğime de bahane ediyorum bi yandan :20:

anladım cnm teşekkürler. leslie yi dışarda yürüyüş yapamadığın zaman evde yapabileceğin bir alternatif olarak düşün. Hem diyet + cardio yürüyüş egzersizleri sarkmadan sıkılaşarak zayıflamana yardımcı olur diye biliyorum. benimde problemim kalça bacak basen :) maalesef.. atak döneminde spor yapmayı düşünmüyorum ama seyirde başlicam.

günaydın herkese..
bugün sabah yürüyüşe çıkamadım çünkü izmir de hava çok kötü.yağmur yağmur yağmur....
ama neyseki sabah tartım 62.8 gösterdi :66::66::66::66:200gr lafı olmaz biliyorum ama 63-64 arası gidip geldim 15 gündür 63 altı olması beni mutlu etti umarım yarın da 200grcık gider de ben de mutluluktan havalara uçarım..:64::64::64::64::64:
bugün sabah kahvaltımı 1parça beyaz peynir.2 yumurta(yanlızca beyazları).lor peynir ve 1 yk yulaf ezmesini içine koyduğum 2 kaşık yoğurtla tamamladım.öğlen de dünden kalan çorbamı içip dışarı çıkmayı düşünüyorum..akşama allah kerimdir artık...
siz neler yaptınız arkadaşlar durum nedir?

Son düzenleme:
Herkese merhabalar

2 haftadir dukan diyetini uyguluyorum..Hayatimda olmadigim bir kilo seviyesine gelince ve zaten protein bazli yiyecekleri cok sevdigim icin bu ise bas koydum..boyum 1.72, 2 hafta once 65.9ken basladim, 5 gunluk bir atak doneminin ardindan 1+1 seklinde devam ediyorum su an 64 kiloyum ancak bu son 5 gundur sabit, motivasyonum kirilmak uzere bu yuzden destek ve goruslerinize cook ihtiyacim var. hedefim suresi hiic onemli olmadan 55 kiloya inmek

sevgiler

kızlar ben bu sabahta dayanamadım tartıldım aslında atak evresinin sonunda tartılıcaktım ama 3 günde 3 kilo verince merak ettim :)))bu sabah 1 kilo daha gitmişşşş:))ben o doktoru bulup öpmek yanaklarını sıkmak istiyorummm:))

:nazar::nazar::nazar: valla harika kaç kg ile başladın ? bayağı iyi bir performans

ben bu satıcıya sordum geçen gün kütahyada değirmenlerde ürettiriyorum diye cevapladı burada da bulalım diye duyduğum her kepeği aldım valla hemde 2 şer 3 er ama malesef hiçbiri dukanın kepeklerinden degildi birde ilanda yoğun talepden biten kepek yeniden satışda yazıyordu satıcının profilinde hiç kepek satışı yorumu göremedimm önceki zamanlara ait o yüzden bundan da eksik kalayım diye düşündüm almadım :1: sende dukanın kepeklerinden varmıydı karşılaştırma şansın oldumu birde türkiyede üretilen bir kepek için fiyat fazla geldi bana tamam dukanın kepeklerinede fazla ödedik ama yurtdışından gelen ürün kargo v.s epey pahalıya geliyor zaten yoksa orda aldıgımızdan çok daha ucuz eğer elinde orijinal kepek var da karşılaştırma şansın olduysa bilgi verirsen sevinirim

DUKAN Diyeti için %100 SAF! YULAF KEPEĞİ 0,5kg GittiGidiyor.com'da #38587299

yulafkepeği almayan arkadaslar.. buradaan alabilirsiniz . test ettim onayladım yedim beğendim:)):32:

ben starbucks tan içiyorum her fırsatta cafemacha tabi yağsız süt ve kremasız vede şekersiz bağımlısı oldum adete eskıden bu kadar cok içmezdim şimdi haftada 3 gün mutlaka tüketiyorum :27: hemde orta boyundan büyük içince tiroid rahatsızlığım olduğu için çarpıntı yapıyor :53:

kahve yasak değil türk kahvesinide zaten dukan bilmiyordur:1::1: sen benim içtiğim kahve miktarını görsen :1: akşama kadar en az 10 tane içiyorumdur abarttığım tek şey ama kahve içmessem benim sürekli uykum geliyor diyete bir zararı yok merak etme ben abartılı şekilde içiyorum kahve düünyasına her hafta mutlaka kahve çektirmeye gidiyorum :) evdeki olmassa olmaz tek şey

Back