- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
Herkes tam gaz devam ediyor diyete çok güzel...
Yurtta kaldığım şu işkence tadındaki günlerim sırasında Dr Oetkerin light vanilyalı ve kakaolu toz pudingini keşfettim. Haberiniz varmıydı bilemiyorum ama baya işe yarar bi ürün :86:
Ben 1 bardak light sütün içine 1-2 çay kaşıgı puding koyuyorum. Güzelce kaynayana kadar karıştırıyorum sanki sıcak çikolata gibi oluyo. tavsiye ederim.
Birde yaptıgım kreplerin içine (tatlı niyetine yapıyorsam) yine bu pudingten koyuyorum. Fırınım olmadıgı için tavada yapıyorum ama siz isterseniz fırında muffin kaplarında deneyebilirsiniz, bence güzel olur.
Evdeyken kullanmadıgım ama yurtta kaldıgım süre içerisinde keşfettiğim sucuk köftesi harcı.. Yağsız etten kıyma çektiriyorum 300 gram kıymaya 1 yemek kaşıgı.. köftelere şekil verip buzluga koyuyorum. Tadı güzel oluyo bunuda tavsiye ederim.
Dr Oetkerin puding tozları diyeti bozacak birşey değil, ancak sucuk harcı biraz muallakta kalıyor. Ne yapayım yoktuktan kafayı yedim :81: Kendimce bişeyler üretmeye çalısıyorum.
Bana sabır dileyin lütfen daha hazirana kadar burdayım
Sevgiler
canım o light pudingleri bende aldım ve abartısız 1 haftada 2 paketi de tükettim.tam adet dönemime denk geldiği için tatlı ihtiyacımı fazlasıyla gidermişti ve ben çok mutluydum o hafta içerisinde bikaç kez de sucuklu yumurta yedim tavada kızartıp yağını peçeteyle alarak kızarttım ve o haftadan beri kilom durdu gram oynamadı..tabii ki bunun başka nedenleri de olabilir.burda sordum sanırım hiç tüketen olmamış fikir belirten de olmadı.ve ben de bidaha almadım.tabi şu andada ilk hedefim kilo vermek tatlı düşüncek halim kalmadı valla kaygılanmaktan.
ben vanilyalısını almıştım üzerine biraz da tarçın gezdirip öyle yiyordum tadı da geyet güzeldi.kilo vermeye başlayınca gene alırım inşallah:26::26:
kolay gelsin canım yurt yaşantısını bilirim .allah kolaylık versin valla ne diiyim.ama sen bayağı sabırlı ve dirençlisin moralin hep yerinde buda işini daha da kolaylaştırıyordur eminim.
ama yine de kolay gelsin diyorum