sabahkileri yazmıştım öğlen ve akşam olarak yağsız köfte yağsız yoğurt yarım kaşık yulaf kepeği ve yarım haşlanmış yumurta olarak az ve öz geçiştirdim. leslie 2 mil videosunu yapmadan öncede ufacık bir yağsız köfte daha aldım yakacak enerjim olsun diye çünkü bugün biraz kuş gibi beslendim sanırım.
içecek olarak 1 kupa yeşil çay 1 kupa lavantalı ve ıhlamurlu yeşil çay ayrıca ufak bir fincan türk kahvesini toz olarak kaynar suya karıştırıp dibine çöktükten sonra içtim. granül kahve yerine geçti.
bir kaç tanede goji berry çiğnedim. belki bir- iki saat içinde yağsız süt ve bir parça yağsız beyaz peynir yerim.
su olarakta yaklaşık 1 buçuk litre tüketmişimdir. yatana kadar 1-2 bardak daha içmem lazım. buarada reglim başladı tartılmadım 1 hafta kadarda tartılmayı düşünmüyorum
5 gün ard arda aşırı derecede kaçamak yapmıştım ( diyeti bozdum diyebilirim ) yeniden atak evresine başlamak mı 1 + 1 devam etmek mi mantıklı halen karar veremedim. bugün 1. gün olarak saf protein uyguladım ama yarın sebzeliye geçsem mi yoksa yine atak mı yapsam inanın karar veremedim.
sizce hangisi mantıklı ?