yeni baslayan arkadaslar aramıza hoşgeldiniz.
ben 5 ataktan sonra 5. seyir günümdeyim .3 kilo verdim . kilosal olarak cok olmasa da sanki bir kac ay spor yapmısım gibi inceldim .yuppi... tabi daha var .. yaptıgım en basarılı diyet .. ayrıca artık keyif alıyorum , yemeklerimi hazırlamak ve yeni birseyler denemek günlük stresimi de azaltıyor diyebilirim :) tabi burada daha deneyimli arkadasların tavsiyelerini ve basarıları takip etmek te büyük motivasyon oluyor .. inşallah sizde moralinizi bozmadan istediginiz kiloya erişirsiniz ..
şimdi yine ben birsey sormak istiyorum, SOYASOSU ( sodyumu azaltılmıs ) kullanabilir miyiz?
şey ben şimdi bugün sebze yememem gerekirken salata yedim içinde tavuk ve zeytin vardı bi de elma çayı içtim onda da şeker vardı eve gelince de bi şeyin tadına baktım kardeşimin zoruyla o da tatlıydı çok mu deldim bu durumda diyeti bi kaç gün atak mı yapmam lazım ay daha başında neler yaptım böyle
Ben de biraz cıvıtmıştım. Ama kendime geldim ve yarından itibaren atakla başlıyorum. Ama kaç gün atak yapmam gerek fikir verirseniz sevinirim.
Bu arada tekrar başlıyanlara ve yeni başlayanlara başarılar ve bol dayanma gücü dileğiyle.....
arkadaşlar şu goji berry'yi ne kadar tüketebiliyoruz? birde ben diyeti bozmadığım halde birden bire eski kiloma döndüm kabızlık sorunu yüzünden olabilir diye düşünüyorum( bugün ilaç aldım ama o bile işe yaramadı
Walla iyi olur, motivasyonunu kaybedenler, yeniden başlayanlar ve yeni başlayacak olanlar.
Bu hayat bizim ve zayıf olmakta bizim elimizde... Eğer daha güzel bir hayat yaşamak istiyorsak ve her beğendiğimiz şeyi giyip, almak istiyorsak emin adımlarla tam gaz yola devam..
hadi göreyim sizi...
Pazartesi ekibi, yarın akşam rapor veriyoss tamam mı? kaçamak olsa bile herkes ne yedi içti yazacak.
Hergün tartılmasak bile haftalık rapor vereceğiz birbirimize ok mi?Birlikten kuvvet doğar...
hadi zayıf bayanlar olarak yola dvm inşallah...
Günaydın iyi haftalar hepinize :)yutmak zor olmazmı :) elinde yulaf kepeği varsa sabahları süt ve kepekle karıştırıp musli gibi tüketebiliyorsun birde ek bilgi kilo vermenin durduğu dönemlerde kullanmaya ara vermek gerekli dukan öyle diyor
Günaydın iyi haftalar hepinize :)
Goji Berry günde ne kadar kullanabiliyoruz maximum ?
oooh afiyet olsun artık yedin bitti gitti bidaha yapmicam de ve yoluna devam et.kaçamakları yaptıysan eğer zevkini çıkar ki kaçamak yaptığına değsin. ki sen salata yemişsin nolcak canım ben bikeresinde 4-5 tane kurabiye bile yemiştimşey ben şimdi bugün sebze yememem gerekirken salata yedim içinde tavuk ve zeytin vardı bi de elma çayı içtim onda da şeker vardı eve gelince de bi şeyin tadına baktım kardeşimin zoruyla o da tatlıydı çok mu deldim bu durumda diyeti bi kaç gün atak mı yapmam lazım ay daha başında neler yaptım böyle
Evde spor yapmak istiyorsan kesinlikle leslie sansone u tavsiye ediyorum. Yürüyüş programı gibi ama noırmal yürüyüşten çok daha hareketli. Ben arada bi yapıyorum gerçekten güzel ter atıyorum. Hem tek program yok canın çok fazla spor yapmak istemediğinde 2 mil lik videoyla sporunu (20 dk kadar sürüyor) yapabilirsin. Gaza geldiğinde de 3 milden 5 mile kadar var :)
atak evresini ancak kilo verme durduğunda tekrarlamalısın dukan sitesinde cevapladı soruyu kafanıza göre atak yapmayın diye diyetine aynen devam edersen artış oldugu zamanlar tekrar vermeye başlıyorsun alıp vermeler hiç kaçamak yapmasan bile oluyor zaten artı yediklerinde çok bişey değil ben 2 gün önce öyle şeyler yedim ki yazmayım buraya800 gr artış oldu dün aynen diyete devam ettim bu sabah indi tekrar şimdi her kaçamakta atak yaparsan atak gerçekten lazım olduğu zaman işe yaramaz
arkadaşlar kabızlık ve kilo verme durması durumlarında kepek miktarı artırılabilirmiş sadece bagırsakları fazla çalıştırabilir diye sınırlamış dukan bende geçen gün 6 kaşık kepekle yaptığım limonlu kekin hepsini yemiştimaz korkmuştum ama ertesi gün kiloda degişen olmamamıştı sonra sorular arasında gördüm fazla alımının sakıncası yok hatta kabızlıkta ve durgunluk döneminde artırın yazıyordu
oooh afiyet olsun artık yedin bitti gitti bidaha yapmicam de ve yoluna devam et.kaçamakları yaptıysan eğer zevkini çıkar ki kaçamak yaptığına değsin. ki sen salata yemişsin nolcak canım ben bikeresinde 4-5 tane kurabiye bile yemiştimo yüzden sen takma.yarın kilonda bi durgunluk olursa en azından nedenini biliyorsun kaçamak yaptın en azından benim gibi nedenini bilmiyor değilsin..ben tam 14 gündür kilo veremiyorum ve 3 gün yada 2 gün atak yapmayı bu yüzden istedim ki, dukan amca böyle dönemlerde önermiş.ama dün s+p gibi yaptıysan bugün p günü yapabilirsin bence
Leslie sansonun linkini yazarmısın nerden bulacağız bunları , teşekkürler
tekrar selam herkese ve kolay gelsin.
bende atak evresınde yaklasık 2.500 kg falan gitmiş durumda ...şimdi cuamdan beri sebze proetın ve saf preoteın deyım .Kitapta yazlıdgı gibi 1/1 yapıorum. sıklımıyorum böylece fakat ne akdar surdurucem onu bilmiyorum bilen var mı buda mı bir hafta ne dakadr suruyor seyır kilo verilenceye akdar mı yoksa ; her kilo başına 10 gün mü
SELAMLAR HERKESE....
bende bugüb başladımfakat benım en büyük sorunum köfte dışında hiçbir şekilde et ürünü tüketememem buna balık/tavukda dahil...
süt ürünleri , köfte , yumurta ile 7 gün yapmaya çalışacağım bana şans dileyin..
arkadaşlar yorsanın kahvaltılık lor peynirini nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum
pazartesiciler nerdesiniz :)
1 yumurta yarım kaşık yulaf kepeği bir parça yağsız peynir ve 10-11 adet goji berry ile güne başladım.
herkese mutlu dukanlı günler
tekrar selam herkese ve kolay gelsin.
bende atak evresınde yaklasık 2.500 kg falan gitmiş durumda ...şimdi cuamdan beri sebze proetın ve saf preoteın deyım .Kitapta yazlıdgı gibi 1/1 yapıorum. sıklımıyorum böylece fakat ne akdar surdurucem onu bilmiyorum bilen var mı buda mı bir hafta ne dakadr suruyor seyır kilo verilenceye akdar mı yoksa ; her kilo başına 10 gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?