Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

soya sosu kullanabilirsin dukan tariflerindede var bende kullanıyorum

Son düzenleme:
atak evresini ancak kilo verme durduğunda tekrarlamalısın dukan sitesinde cevapladı soruyu kafanıza göre atak yapmayın diye diyetine aynen devam edersen artış oldugu zamanlar tekrar vermeye başlıyorsun alıp vermeler hiç kaçamak yapmasan bile oluyor zaten artı yediklerinde çok bişey değil ben 2 gün önce öyle şeyler yedim ki yazmayım buraya 800 gr artış oldu dün aynen diyete devam ettim bu sabah indi tekrar şimdi her kaçamakta atak yaparsan atak gerçekten lazım olduğu zaman işe yaramaz

kilo vermen durduysa en fazla 3 gün ama kaçamak yapıpda artttıysa kilon o zaman diyete aynen devam edersen gidiyor

sabahları aç karnına 1 kaşık kilon artmış olabilir bu normal eğer elinde yulaf kepeği varsa günlük miktarını artırıyorsun protein miktarını artırıyorsun yada çok yiyorsan azaltıyorsun birazda spor süreni uzatıyorsun hoppp kilon tekrar iniyor meraklanma

Son düzenleme:
arkadaşlar kabızlık ve kilo verme durması durumlarında kepek miktarı artırılabilirmiş sadece bagırsakları fazla çalıştırabilir diye sınırlamış dukan bende geçen gün 6 kaşık kepekle yaptığım limonlu kekin hepsini yemiştim az korkmuştum ama ertesi gün kiloda degişen olmamamıştı sonra sorular arasında gördüm fazla alımının sakıncası yok hatta kabızlıkta ve durgunluk döneminde artırın yazıyordu

diyete gireceğim diye hafta sponu ne bulduysam yedim ,bu arada özel günümün son günleri ve bu sabah itibariyle tartılınca 71.2 çıktım tabii bir moral bozukluğu oldu ama vereceğimi düşünerek fazla da takmadım doğrusu....hemen tickeri düzelteyim.akşama rapor elinizde canlarım ilk günümüz hayırlı olsun

yutmak zor olmazmı :) elinde yulaf kepeği varsa sabahları süt ve kepekle karıştırıp musli gibi tüketebiliyorsun birde ek bilgi kilo vermenin durduğu dönemlerde kullanmaya ara vermek gerekli dukan öyle diyor
Günaydın iyi haftalar hepinize :)
Goji Berry günde ne kadar kullanabiliyoruz maximum ?

günaydın sanada iyi haftalar :)

atak
evresinde 1 kaşık

seyir evresinde protein günlerinde 1 kaşık protein sebze günlerinde 2 kaşık

güçlendirme evresinde 3 kaşık

sonraki 3 ayda günde 30 adet en fazla kullanılabilecek miktar bu şekilde

Günaydın iyi haftalar hepinize :)
Goji Berry günde ne kadar kullanabiliyoruz maximum ?

oooh afiyet olsun artık yedin bitti gitti bidaha yapmicam de ve yoluna devam et.kaçamakları yaptıysan eğer zevkini çıkar ki kaçamak yaptığına değsin. ki sen salata yemişsin nolcak canım ben bikeresinde 4-5 tane kurabiye bile yemiştimo yüzden sen takma.yarın kilonda bi durgunluk olursa en azından nedenini biliyorsun kaçamak yaptın en azından benim gibi nedenini bilmiyor değilsin..ben tam 14 gündür kilo veremiyorum ve 3 gün yada 2 gün atak yapmayı bu yüzden istedim ki, dukan amca böyle dönemlerde önermiş.ama dün s+p gibi yaptıysan bugün p günü yapabilirsin bence

Leslie sansonun linkini yazarmısın nerden bulacağız bunları , teşekkürler

tamam o zaman atak yapmayayım ben 1+1 e devam edeyim gerçi kitapta bile yer vermiş kaçamak yaptığınızda böyle böyle yapın diye ama ne bileyim aslında çok da pişmanlık hissetmedim gayet de zevkle yedim salatamı ama akşam burda kilo verip bedeni küçülenleri okuyunca biraz pişmanlık oldu aynen devam o zaman

ben devamlı kabızlık çekiyorum artırsam çözer mi o zaman ne güzel olur kabızlık geçse ishal olmak için dua etmeye başlayabilirim yakın zamanda

teşekkür ederim baya afiyette oldu aslında
bugün protein yapayım ben düzeni bozmadan devam edeyim o zaman sabah tartıldım 67.9 çıktım başladığımdan beri üçüncü tartılışım

Leslie sansonun linkini yazarmısın nerden bulacağız bunları , teşekkürler

ben link bulamadım aresten indirdim şimdi de bakıyorum da hareketli bi yürüme halindeler tabi yerinde sayma olarak ellerinde lastikler var ve kadın sürekli moral verecek şeyler söylüyo tatlı tatlı
yalnız leslienin bacakları baya kalın ben bacaklarım incelsin istiyorum yahu bütün yağlarım kasa dönüşmesin bununlaa

merhaba ,

yeni gelen arkadalarımız , yulaf kepeğini bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirisniz ( en azından ben cok yasadım) ve bu biraz motivasyon kaybı yaratabilir .Piyasada bir çok çeşit var. congar diye bir marka var, izmirde oturanlar için değirmen diye bir yer var ; ancak bunların hiçbirisi bahsedilen yulaf kepeği değil.. almayın.. ben şimdi bir yerden aldım .. ismi filan vermeyeyim , bu aksam deneyecegim inşallah .. eğer doğru ürünse size kaynağı yazarım ...mutlu dukanlı günleerrr:)

SELAMLAR HERKESE....
bende bugüb başladım fakat benım en büyük sorunum köfte dışında hiçbir şekilde et ürünü tüketememem buna balık/tavukda dahil...

süt ürünleri , köfte , yumurta ile 7 gün yapmaya çalışacağım bana şans dileyin..

tekrar selam herkese ve kolay gelsin.

bende atak evresınde yaklasık 2.500 kg falan gitmiş durumda ...şimdi cuamdan beri sebze proetın ve saf preoteın deyım .Kitapta yazlıdgı gibi 1/1 yapıorum. sıklımıyorum böylece fakat ne akdar surdurucem onu bilmiyorum bilen var mı buda mı bir hafta ne dakadr suruyor seyır kilo verilenceye akdar mı yoksa ; her kilo başına 10 gün mü

düşmek istediğiniz kiloya kadar seyir evresini yapıyorsunuz seyir dönemini istediğiniz kiloda bitirip güçlendirme evresine geçtiğinizde toplamda kaç kilo verdiyseniz verdiğiniz kilo başına 10 gün güçlendirme evresini yapıyorsunuz

umarım sıkılmadan biter atak evresi sadece köfteyle kolay gelsin ve hayırlı olsun

arkadaşlar yorsanın kahvaltılık lor peynirini nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum

gürovadan alıyorum ben ama burda büyük kasaplarda falan da var..

pazartesiciler nerdesiniz :)

1 yumurta yarım kaşık yulaf kepeği bir parça yağsız peynir ve 10-11 adet goji berry ile güne başladım.

herkese mutlu dukanlı günler

bir kaşık goji ve 2 kaşık yulaf kepeğiyle kreplerle başladım bende haftamız hayırlı olsun kolay gelsin herkese

istediğin kiloya ulaşana dek 1 gün saf protein 1 gün protein ,sebze protein sebze günlerinde protein miktarı sebzeden fazla olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…