Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pazartesiciler nerdesiniz :)

1 yumurta yarım kaşık yulaf kepeği bir parça yağsız peynir ve 10-11 adet goji berry ile güne başladım.

herkese mutlu dukanlı günler

ben sabah biraz lor peynir ve 1 bardak light süt içip yürüyüşe çıktım1 saatlik yürüyüşümü tamamlayıp geri döndükten sonra 1rezene çayı,2adet haşlanmış yumurta(yanlızca 1 inin sarısı),light beyaz peynir ,biraz lor,2 dilim hindi jambon ile kahvaltımı tamamladım.
herkese kolay gelsin

Selam kızlar,
Bugün tartım ya uçtu, yada diyete başlıyacağım diye yediklerim bana ders oldu.
Ama tek tesellim var regl döneminde olduğumdan da oynamış olabilir..
Çizelgemi değiştireceğim en başa döndüm kiloda
Bu sabah beyaz peynir ve jambonla kahvaltı yaptım. havadan dolayı geç kalktım, o yüzden ev işinden başka bişi yapmadım ama o da bi spordur diye teselli ettim kendimi. Yağmur biraz dinerse alışverişe çıkacağım. akşama yemeğe misafirim var. ilk gün, ilk sınav.. oof ya ne acıı:95:

Ben bişi denedim size onuda söylemek istiyorum.. çok su içmek istiyorsak koli ile küçük su alın. Ben denedim sürahiyle bardakla içmekten daha fazla su içiliyor. hemde ne kadar içtiğimizi daha iyi anlarız. ayriyetten içine limonda damlatırsak yağ yakımına fazlasıyla katkımız olur. Bundan senelr önce babam sadece limonlu su içerek 1 senede hiiiç rejim yapmadan 5 kilo farketti. doktoru bunun limonun faydası olduğunu söyledi. ayrıca suya lezzette katmak isterseniz limonla beraber taze nane yaprakları atarsanız değişik bir tat elde ediyorsunuz. farklılık arayanlara duyrulur...

evet canım haklısın ben de mutlaka küçük 1 pet şişe su bulunduruyorum çantamda ve eve geldiğimdede direk damacanadan şişeye boşaltıyorum suyuhem bardakla içtiğimde az içiyorum ama bunu fark edemiyorum böle olunca şişeyi kaç kez doldurdum die sayıp ona göre arttırabiliyorum bardağa göre daha kolay ve garanti bir yöntem.şişemi de evde yanımdan hiç ayırmıyorum böle oluncada elimin altında suyla her an su içiyorum yudum yudum:86:

tebrik ederim super zayiflamissin ablacim
bu arada seni cok ozleyen birileri var ama sanirim unutuldular
neyse iyisin insallah kendine iyi bak opuyorum kocamaannn melisami op benim icin

ben beylikdüzü migrostan aldım mavı bır paket labne yada becel kutusu gıbı masmavi

hım evet şimdi hatırladım sanırım krem peynir gibi diil mi.ben onun değerlerine bakmaıştım da yağ oranı:%16 yada %6 gibi bişiydi tam hatırlayamıyorum şimdi ama böreklik lorun %2.2 olduğu için arada bayağı fark var die almamıştım ben de.Ama ben tansaşta görmüştüm ordada bulabilirsiniz yani

"barro"

özelden mesaj yazamıyorum maalesef 100 kotasına takıldım Google a "zayıfla leslie sansone" yazarsan sonuca ulaşırsın sanıyorum adres veremiyorum yasak olduğu için. :) buarada leslie nin yaşını öğrenine şaşıracaksın, bacakları o yüzden gayet iyi gözküyor. buarada bacaklarda problemin varsa "slim in 6" inanılmaz bir program. aynı yerde bunla ilgili de bişiler bulabilirsin. ama slim in 6 cidden zor bir kardiyo. yapabilmek icin biraz spora alışmış bir vücut gerekiyor. o yüzden bir süre leslie ile spor yapmakta fayda var. normal yürüyüşten iki kat daha fazla enerji harcatıyor bence.

bulamazsan özelden mailini gönderebilirsin

Son düzenleme:
kızlar ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım eti öğleden haşlayıp birazcık atıştırdım kçk bir kase yoğurt eşliğinde tavuk çorbasını da bol karabiber ve limonla içtim çok lezizdi siz neler yaptınız bugün bakalım pazartesi ekibi

Bugün itibariyle bende aranıza katıldım kızlar. Dün kitabımı alışverişimi yaptım. Kitaba vakit ayıramadım şimdi okumaya başlicam. Bu gün sabah yağsız sütle kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım. öğlen sade kahve yeşil çay yine geçiştirdim çünkü dışarıdaydım. Akşam yemeğim fırın poşetinde yağsız kıymadan köfte ve yağsız yoğurt... Umarım doğrudur. Şimdi kitabı okuyacağimm hadi bakalıım :))

sabah ve öğlen hiçbirşey yememişsin aç kalmaman lazım ve yeterli miktarda protein alman lazım sadece protein girdi migdene diye belki tartın inecek ama bu şekilde beslenme bence kitabı okumaya başlayınca zaten kafanda diyet iyice şekillenir iyi diyetler :)

leslie 2 mil yaptım 30 dk sürdü ve şuan su içindeyim üstelik sauna eşofman felanda giymedim. bu kadar etkili olacağını bilmiyordum

ayrıca goji berry bulmakta güçlük çekenler Bim aktüel webte yayınlanmış

BİM A.Ş. > Ayın Ürünleri goji berry stoklarla sınırlı 150 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…