- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
arkadaşlar yorsanın kahvaltılık lor peynirini nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum
pazartesiciler nerdesiniz :)
1 yumurta yarım kaşık yulaf kepeği bir parça yağsız peynir ve 10-11 adet goji berry ile güne başladım.
herkese mutlu dukanlı günler
ben kahvaltılık lorunu hiiç görmedim daha yanlızca böreklik lorunu tüketiyorum ve onu da tansaşlardan alıyorum ama tansaşlarda da kahvaltılık loru göremedim varmı ki acep:44::44:
Ben bişi denedim size onuda söylemek istiyorum.. çok su içmek istiyorsak koli ile küçük su alın. Ben denedim sürahiyle bardakla içmekten daha fazla su içiliyor. hemde ne kadar içtiğimizi daha iyi anlarız. ayriyetten içine limonda damlatırsak yağ yakımına fazlasıyla katkımız olur. Bundan senelr önce babam sadece limonlu su içerek 1 senede hiiiç rejim yapmadan 5 kilo farketti. doktoru bunun limonun faydası olduğunu söyledi. ayrıca suya lezzette katmak isterseniz limonla beraber taze nane yaprakları atarsanız değişik bir tat elde ediyorsunuz. farklılık arayanlara duyrulur...
gunaydin kislar
bugun tarti 57.2 gosterdi saskinim
iki gun once 59 dum
reglim bitti ve cok su iciyorum ondanmidir yada kabizlik problemim gecti
boyle alismisken diyeti birakmakta zor geliyor
gunde 3 ana 3 ara devam edicem abur cubur yapmiycam insallah
birkaç arkadaştan duymuştum kahvaltılık loru çok güzel diye
ben pınarın light labnesini yiyorum bizimkiler tahsildaroğlunun kahvaltılık lorunu alıyolar ama yağlıdır diye ben yemiyorum
arkadaşlar yorsanın kahvaltılık lor peynirini nerden alıyorsunuz ben bulamıyorum
ben beylikdüzü migrostan aldım mavı bır paket labne yada becel kutusu gıbı masmavi
ben beylikdüzü migrostan aldım mavı bır paket labne yada becel kutusu gıbı masmavi
Bugün itibariyle bende aranıza katıldım kızlar. Dün kitabımı alışverişimi yaptım. Kitaba vakit ayıramadım şimdi okumaya başlicam. Bu gün sabah yağsız sütle kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım. öğlen sade kahve yeşil çay yine geçiştirdimçünkü dışarıdaydım. Akşam yemeğim fırın poşetinde yağsız kıymadan köfte ve yağsız yoğurt... Umarım doğrudur. Şimdi kitabı okuyacağimm hadi bakalıım :))
"barro"
özelden mesaj yazamıyorum maalesef 100 kotasına takıldımGoogle a "zayıfla leslie sansone" yazarsan sonuca ulaşırsın sanıyorum adres veremiyorum yasak olduğu için. :) buarada leslie nin yaşını öğrenine şaşıracaksın, bacakları o yüzden gayet iyi gözküyor. buarada bacaklarda problemin varsa "slim in 6" inanılmaz bir program. aynı yerde bunla ilgili de bişiler bulabilirsin. ama slim in 6 cidden zor bir kardiyo. yapabilmek icin biraz spora alışmış bir vücut gerekiyor. o yüzden bir süre leslie ile spor yapmakta fayda var. normal yürüyüşten iki kat daha fazla enerji harcatıyor bence.
bulamazsan özelden mailini gönderebilirsin
kızlar ben bu sabahta dayanamadım tartıldım aslında atak evresinin sonunda tartılıcaktım ama 3 günde 3 kilo verince merak ettim :)))bu sabah 1 kilo daha gitmişşşş:))ben o doktoru bulup öpmek yanaklarını sıkmak istiyorummm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?