ben tahlil yaptirdim ama sonuclar direk druma gidicekti oyuzden bilemiyorumBen de 2,5 ayda 72'den 60'a düşen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dukan diyetine başlamak üzere kitap aldım hala okuyorum.Arkadaşım öve öve bitiremedi. Selülitleri de yok ettiğini söyledi ama kafama takılan benim kolesterolüm üst sınırın üzerinde biraz. bu kadar et yersem kolestorel fırlamaz mı? Kan tahlili yaptıran arkadaşlar var mı?
hic uzulme derim oyle hergun d gunu kutlamiyorsun ya bir kerecik olsunBurada bir çok motive edici yazı okudum.Benim şu anda çok morale ihtiyacım var.Dukan diyetinin 15.günündeyim.dün eşimin doğumgünü diye özsüt e serpme kahvaltıya gittik.ve ilk kaçamağımı 1 dilim ekmek ve 2 kaşık bal kaymak yiyerek yaptım.70.5 kilo başladığım rejimde dün sabah 66.7 i görmüştüm.ama bu sabah 67.8 dim.bugün atak yapıyorum ama sıfır moral.nasıl bu iş anlamadım.dün bu yazdıklarım dışında yasak bir şeyde yemedim.
merhaba kızlar saatlerdir bu diyetle ilgili yazılar okuyorum yarın ilk işim kitabı almak olacak. 67 kiloyum şuan, hedefim 56 kilo olmak. umarım sizlerle birlikte bende istediğim kiloya kavuşurum
her bünye farklı tepki veriyor 2.5 az bi rakam çoğu gitmiş bu diyette moral çok önemli bence diyetini bozmamalısın benim çevremde ayda 9 kilo verende var 4 kilo verende ama sonuçta yavaş yada hızlı herkes veriyor ben alacağımı çok düşünmüyorum dukanın dediklerine uyarsam sonuçta şuana dek söylediklerini yaparak kiloyu verdiysek aynı şekilde koruruz diye düşünüyorum dediğim gibi moralini yüksek tutarak diyetine devam etmelisin yarıda bırakırsan verdiklerini alacağın gibi üstünede alabilirsin diyor
ssoleil cim hedefine ulasmissin ve 2 ay icin iyi kilo vermissin
benimde tam iki ay oldu baslayali ama ben daha yavas verdim meyve yedigim icin olsa gerek yasakli seyleri azda olsa yedim
rakun merak etme kilolarin mutlaka gidecek burda topiklerde okuyorum bende uyguluyorum yogurt ve pulbiber yag yakimini hizlandiriyormus ve cesitli evde kendin hazirliycagin caylar var diger topiklerde okumustum ise yariyorlar dene derim
birde ben hep dikkat ettim
ne zaman tavuk veye balik haslama yedimse o gunlerde daha kolay kilo dususlerim oldu hep
birde bisey sorucam bu tickerlari nerden yapıyorsunuz kac kilo verdigini gosteren?:26:
tickerfactory.com dan weight loss secenegınden duzenleyebılırsın.kendine bi şifre belirliyosun ve o sayfaya girip sifrenle degisiklik yaptıgında buraya otomatık olarak yansıyo.ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Teşekkürler kızlar. :)
Rejimi bırakmaktansa son 3 gün atak yapıp korumaya geçmeye karar verdim.
Bu arada da callanetics'e başladım.
Bugün moralimi yerine getiren bir şey oldu: Bi mağazaya gittim ve 38 beden reyonundan bi elbise denedim. Epey sıktı ama fermuarı falan kapandı. Görevliden 40'ını istedim. Kızcağız "Yok daha neler, bu 36" diyince havalara uçtum!
Daha 3 ay önce 42 beden üstüme olmuyodu. Mağazalardan asık suratla çıkıyodum.
Herkes mutlu sonla bitirir umuyorum rejimini!
Yaşasın Duki dayı!
ay buarada söylemeyi unuttum. 22 nisanda BİM mağazalarına 150 gr goji berry 6 tl gibi bi fiyatla geliyor..
bulamayanlara duyrulur..
pazartesi günü başlıyos kızlar, ben bu sefer çizelgede yaptım. çok sağol goldenvenus...
hadi bakalım bu gazla inşallah bişiler yapabilirim..
sevgiler hepinize,
walla goldenvenusun gönderdiği linki tıklayıp onu takip ederek yaptım canım. tam olmadı ama sanırım. gr.ları da girdim ama göstermiyoo..ptesiye hazırlık ben de yaptım ,gerçi kitap henüz elime ulaşmadı ama az buçuk anladım içeriği,light yoğurt ve peynir aldım,sıfır yağ kıyma ,tavuk,hindi jambon aldım ,süt almayı unuttum,onu da alırız bir ara ...kendimi öyle gaza getirdim ki sanki saavaşa gidiyorum tam gaz,ha burada iki gündür neler yiyorum hiç sormayın ,yiyemiyecem diye:) mantılar ,makarnalar...ben tam bir karbo delisiyim bakalım nasıl olacak ekmeksiz hayat gazamız mübarek olsun efulimm
bu arada çizelgeyi nasıl yaptın ben beceremedim hangi kodu nereye yazıyoruz ticker fac ta hazırladım ama
ptesiye hazırlık ben de yaptım ,gerçi kitap henüz elime ulaşmadı ama az buçuk anladım içeriği,light yoğurt ve peynir aldım,sıfır yağ kıyma ,tavuk,hindi jambon aldım ,süt almayı unuttum,onu da alırız bir ara ...kendimi öyle gaza getirdim ki sanki saavaşa gidiyorum tam gaz,ha burada iki gündür neler yiyorum hiç sormayın ,yiyemiyecem diye:) mantılar ,makarnalar...ben tam bir karbo delisiyim bakalım nasıl olacak ekmeksiz hayat gazamız mübarek olsun efulimm
bu arada çizelgeyi nasıl yaptın ben beceremedim hangi kodu nereye yazıyoruz ticker fac ta hazırladım ama
aramıza yeni katılan ne çok arkadaş var,hepiniz hoş geldiniz :80:şimdiden başarılarinsanların öyle diyetmi olur cok zararlı vs laflarına rağmen inatla büyük bi azim ve kararlılık ve hevesle diyetime devam ederken,kendimize yeni yandaşlar bulmanın sevinci içerisindeyim
hayırlı olsun yağmur :) ben günlerdir neler neler yiyorum bir bilsen.. yaptığımın normal olmadığını bile bile, yedikçe daha da mutsuz olacağımı bile bile kendimi cezalandırır gibi yiyorumbende pazartesi günü başlicam umarım bunun sonu gelir artık başarmak istiyorum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?