Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Güvenli e-Ticaret (GeT) - Sahibinden.com
burdada alıcı ürünü seçer satcı kargolar sonra ödenir vs diyoda biz ürünü seçemiyoruz benim şimdi cıkmam lazım ben gelene kadar nasıl olcagını inş çözersiniz öpt hepinizi

off ya inşallah çözeriz kapıda ödeme seçenegi içinde sepete ekle olmalı bence satıcıyada 2 dir mesaj attım cevap gelmedi aman ya inşallah buda boşa çıkan ümüt olmaz en sonunda bu yulaf kepeğinin anıtını dikmelerini talep edeceğim bulunmaz hint kumaşına döndü muhtemelen bizim diyetler bitecek marketlerde kutu kutu satacaklar gerçi o zamanda lazım olacakta bizim bu çektiğimizde yanımıza kar kalacak ama olsun en azından o olmadan da kilo veriliyor :) eşim kullanmıyor mesela arada bir krep yiyor 1 ayda 9 kilo verdi

çıkmadan aklıma bişey geldi bazı ürünlerde kapıda ödeme secenegı oluyo ucretı kargocuya veriyoruz öylede olabilir hadi kaçtım :80:

kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitapta parçalarının öğütülme büyüklüğünün öneminden uzunca bahsediyor
burda da anlamadım yulaf kepeği alıp rondoda un haline falan getirip kullananlar çok fazla ama kitapta parça büyüklüğünün öneminin üstünde duruyo ve burdaki de un şeklinde nerdeyse olması gereken bu değil yani.

çok teşekkür ederim aldım tarifi şimdi
ama başka sayıları nasıl deneyeyim ki nerden bakıp da hay allah bi türlü yapamadım şu dns yi

selam herkese,

Kolay gelsin , öncelike kitabı aldım fakat bir liste yok ytabi herseyi sınrısızca yagsız minimizeederek yemek en dogrusu, preoteın diyeti makul ve zorlamadan yapılabılıyor tabi.

İlk iki günü atlattım fakat şimdi 3.gundeyım biraz halsızlık oluyor ve acıkma hıssıö başladı o akdar su içemez oldum ilk iki g,n 1.5 litre su tüketirken sımdı ise yarım l,tre ancak..

Benim ise ;

3.gün sabah : 09:00 -2dilim jambon - light kasar peyniri -şekersiz çay

11:00 ılık light süt
13:00 Ton balığı ve maydonoz ile beraber -kasşar peyniri-sekersiz kahve - cay

ara: 1.5 litre su

akşam : maydonoz ve peynir yumurta

ara : yulaf keğei yogurtla

sizce olmuyor mu ama hiç kilo veremdım daha

18. günümünde sonuna doğru geldim :) geriye dönüp baktığımda öyle böyle güzel bir yol katettiğimi görüyor gibiyim ( darısı hepimize )

Ortalama 5- 5,5 kg arası zayıfladım , kıyafetlerim hemen hemen yarım - 1 beden arası büyük gelmeye başladı.

Kışlık trençimin içinde dönmeye başladım :) aslında arkası kesilmez diye kendimi ödüllendirmeyecektim ama kaynar suya kakao ve birazcık vanilya dökerek sıcak kakao ısmarladım kendime :) kakaonun yağ oranı hakkında bir bilgim yok inşallah çok değildir çoksada ödül olsun diyelim :)

haftasonu bir yere davetliyim ve muhtemelen pasta yemem gerekecek. yarım dilimden biraz az yemeyi düşünüyorum. ve buna mecburum istemediğim halde yiyeceğim ama çokda fazla zararı olacağını düşünmüyorum belki 1-2 gün kilo vermem durabilir bilemiyorum..

18 gündür ekmeği meyveyi şekerin çikolatanın gofretin hazır keklerin haşhaşlı çöreklerin yeni pişmiş kıymalı makarnanın , susamlı çıtır sıcak fırın ekmeğinin üzerine sürülen tereyağın lezzetinide hiç tatmamış gibi hiç yememiş bilmiyormuş gibi aramıyorum. sanırım proteinlerin verdiği bir yan etki olsa gerek..

hepimize iyi dukanlar....

100 msj ı doldurmamısım özel msj yazamıyomusum sahibinden.com dan satıcıya msj atıyım ozaman en iisi bende

cnm bana sanki biraz az protein alıyosun gibi geldi ve miktar olarakta az yediğin için acıkıyosundur,susamıyosundurda.bence ogunlerınden birine tavuk,kırmızı et bazı gunlerdede alabalık yada somon gibi balıklar koy ki vucuda giren protein mıktarı artsın hem tok tutsun hem diyetin amacı olan vucudu fazla calıstırıp kalorı yakıp vucuttakı yaglardan yaksın.ben yeri gelio öğlen 1 but 1 baget bazen 1 gogus,aksamları 2 biftek yada fırında 2 balık yıyıorum ve baya doyuyorum.3 gunde 1.5 kılo gitti cok sukur ve okadar susatıyokı 2-2.5 litre ıcıyorum

arkadaşlar ben size yazdığım linkten 2 adet ödeme yapmıştım bu arada kuzenim falanda istedi bizim paketler 7 ye çıktı yani kaldı 10 kuzenim bu akşam aksilik olmassa buluşup elden alacak durum nedir ben size tekar yazacağım ama isterseniz irtibat kurun bayanla ayırsın 20 paket yolda gelecek varmış önümüzdeki ayda gidip getirecekmiş bu arada bayağı ilgili bir bayan telefon açıp bilgide verdi büyük fırsat oldu bu çünkü dukan ın elindeki kepek sonuçta her kepek aynı değil siz ayırmasını rica edin zaten hafta sonu giriyor araya bende size durumu bildiririm alırsınız çok arayanlar alamazsa üzülürüm gerçekten sonuçta burayı okuyan herkes irtibat kuracak

sagol cnm bende attım mail bakalım ellerindekiler bıtmeden yetısmısızdır ıns
dns ayarı ıcın benım pc de windows 7 ben sana izleyecegın yolu ve benım kullandıgım dns yı yazıyıyım.

Denetim masası --> Ağ ve paylaşım merkezi --> Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin -->kablosuz ag baglantısı yada yerel ag baglantısı hangısını kullanıyosan sağ tıklayıp Özellikler i seç --> İnternet protokolu surum 4 'ü tıkla asagıdan özelliklere tıkla-->asagıdakı dns sunucu adreslerını kullan ı sec ve bu numaraları yaz-->208.67.222.222 208.67.220.220

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…