- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
eşim üye ben onun üyeliğinden bakıyorum yok gittigidiyorda senin dediğin gibi oraya mı takıldın acaba sen güvenli alışveriş kısmını okudum bende az önce bu arada diğer kepek ilanına da baktım onda da yok böyle bi seçenek bilen varsa yardım lütfen arkadaşlar site yönetimine de sorayım bari arada :)
çıkmadan aklıma bişey geldi bazı ürünlerde kapıda ödeme secenegı oluyo ucretı kargocuya veriyoruz öylede olabilir hadi kaçtım :80:
Arkadaşlar müjdee !!!! uzun zamandır girmedim ama yılaf kepeğini bulunca hemen girip yazayım dedim...
Dukan diyetini yapan kuzenim ( kendisi yurtdışında yaşıyor ) yulaf kepeğini artık internette satmaya başladı...Linkini hemen yazıyorum..ben daha önce gittigidiyordan aldım ama iğrençti çok büyük öğütülmüştü..bu herşey için çok uygun ve ince öğütülmüş..ben omletime ve daha birsürü yiyeceğime koyuyorum..
Unlu Mamüller / YULAF KEPEĞİ-DUKAN DİYETİ - İTHAL sahibinden.com'da
1 paket 750 gr ve paketi 29 lira...Tavsiye ederim hepinize..
YULAFLI YAYLA ÇORBASI
-3 kaşık yulaf -2 bardak sıcak su-3/4 bardak yağsız yoğurt-1 yumurta-nane-tuz
Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.
GunaydinAtak doneminde 3. gunum bitti bugun 4. gun.62,5 ile basladim.
Ben dun 60.7 idim bugun 60.3 gene 500 gr vermisim.
Sabah 7:30 -8:00 gibi 1.5 yulaf kepegi 2 kasik tatli light yogurt , yumurtanin sarisi ve bir cimdik tuz ile krep yapiyorum ve icine peynir koyuyorum super oluyor arkadaslar.
Sonra acikirsam 10:00-11:00 arasi 1yumurta ve fume dil yiyorum 1-2 dilim
Oglen 12:30 gibi mesela kofte, izgara soslu but (ama derisi olmicak) yoyirum.
Arada saat 14:00-15:00 gibi tatli light yogurt ustune ya nescafe yada tarcin ekiyorum(muhallebi gibi) :)
Aksam ise 16:30-17:00 gibi ise izgara Balik ,Kalamar (deniz mahsullerinden oluyor tabagim)
En az 2 litre su iciyorum ve saat 18:30 da Step derslerim var Ptesi-Carsamba -Cuma diger gunler ise spor salonunda en az yarim saat hizli bisiklet ceviriyorum.
2 ay sonra 51-52 gibi oldugumu dusunup kendimi sikiyorum cunku geceleri coook acikiyorum.
Ama sabir arkadaslar 3,5 ayda sabitlemede en azindan 2 dilim ekmek ve meyve var veyulaf kepegi 3 kasiga cikiyor
Herkese hayirli gunler hizli incelmeler diliyorum!!
kitapyurdu.com da bulabilirsin.
çok teşekkür ederim aldım tarifi şimdi
ama başka sayıları nasıl deneyeyim ki nerden bakıp da hay allah bi türlü yapamadım şu dns yi
arkadaşlar cevap geldi şuan 17 kutu varmış mail adresini yolladı isteyen mesaj yazsın özelden yollayacagım adresi 1 2 saattligine dışarı çıkmam gerekebilir arada cevaplayamassam kusura bakmayın gelince cevap yazarım hemen
Benim ise ;
3.gün sabah : 09:00 -2dilim jambon - light kasar peyniri -şekersiz çay
11:00 ılık light süt
13:00 Ton balığı ve maydonoz ile beraber -kasşar peyniri-sekersiz kahve - cay
ara: 1.5 litre su
akşam : maydonoz ve peynir yumurta
ara : yulaf keğei yogurtla
sizce olmuyor mu ama hiç kilo veremdım daha
100 msj ı doldurmamısım özel msj yazamıyomusumsahibinden.com dan satıcıya msj atıyım ozaman en iisi bende
ben sana yazdım canım mesaj kutuna bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?