• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sagol cnm bende attım mail bakalım ellerindekiler bıtmeden yetısmısızdır ıns :D
dns ayarı ıcın benım pc de windows 7 ben sana izleyecegın yolu ve benım kullandıgım dns yı yazıyıyım.

Denetim masası --> Ağ ve paylaşım merkezi --> Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin -->kablosuz ag baglantısı yada yerel ag baglantısı hangısını kullanıyosan sağ tıklayıp Özellikler i seç --> İnternet protokolu surum 4 'ü tıkla asagıdan özelliklere tıkla-->asagıdakı dns sunucu adreslerını kullan ı sec ve bu numaraları yaz-->208.67.222.222 208.67.220.220

aman tanrıııııııııııııııııııııııııımmm GoldenVenus çooooooooook teşekkür ederim girdim sonunda çok mutlu oldum :69:

burdaki tariflerle atak evresini bi ay yapabilirim sanırım :D
ne yapacağımı kestiremediğimden sürekli ızgara tavuk yiyorum 4 gündür gıdaklayasım vardı :9:

aynen cnm bende ordan bakıyorum insanın aklında değişik fikirler geliyo baktıkca :56:haklısın cnm atak ıcın 10 kılodan fazlan olmayınca 7 gune gerek olmaz sanırım. 5 en fazla 6 gun yap yeter heralde

aynen cnm bende ordan bakıyorum insanın aklında değişik fikirler geliyo baktıkca :56:haklısın cnm atak ıcın 10 kılodan fazlan olmayınca 7 gune gerek olmaz sanırım. 5 en fazla 6 gun yap yeter heralde

çorbamı yaptım içtim ooooooooh misler gibii
yarın 5. atak günüm bakalım ya 6 ya 7 yaparım ama hiç bi şeyi de özlemedim garip bi durum :27:

çorbamı yaptım içtim ooooooooh misler gibii
yarın 5. atak günüm bakalım ya 6 ya 7 yaparım ama hiç bi şeyi de özlemedim garip bi durum :27:

ooh afiyet olsun :56: bende en vazgeçemediğim çikolatayı bile cnm istemiyo hatta dün arkadaşımın doğum gününde önüme kocaman bi dilim çikolatalı vişneli pasta geldi dokunmadım bile ve onumde en sevmediğim bi yemek olsa okadr cnm istemez yani.demekki kafada bitirmek dedikleri bu oluyomus :82:

ooh afiyet olsun :56: bende en vazgeçemediğim çikolatayı bile cnm istemiyo hatta dün arkadaşımın doğum gününde önüme kocaman bi dilim çikolatalı vişneli pasta geldi dokunmadım bile ve onumde en sevmediğim bi yemek olsa okadr cnm istemez yani.demekki kafada bitirmek dedikleri bu oluyomus :82:

kafada bitti bitmesine de inşallah gider kilolar yürüyüşü de yapamıyorum zaten 2 gündür saksı gibi oturuyorum evde iyileşince spor yapmak lazım ya da yürüyüşü aksatmamak en azından :31:

Bugün şantiyede 5. günüm bitti, geriye 2 günüm kaldı. :)

Elimden geldiğince dikkat ettim, ekmek yemedim, sabahları peynir domates ve salatalık ya da yumurta yedim. Öğlenleri sadece et ya da sebze ve yoğurt yedim. Akşamları da çok dikkat ettim. Ancak bugün akşam yemeğinde mecburen dolma yedim. Çünkü diğer seçenekler makarna ve mercimek çorbası idi. 1 tane orta boy kabak dolmasını bolca yoğurtla yedim.. Bir tane şantiyenin idari işler şefi biraz bozul, kızdı; ama sonunda anlayışla karşıladı. :))

Bakalım inşallah kilo almamışımdır. Çok korkuyorum, artık Pztesi sabahı tartılınca göreceğim anyayı Konya'yı... :(( Zaten hemen Pazartesi 5 günlük atak yapacağım. İnşallah kilo almamışımdır. 2. günü sabahı otelde tartılmıştım, kilo almamıştım ilk günden sonra. :( Ama şimdi dağların ortasındayım.

kafada bitti bitmesine de inşallah gider kilolar yürüyüşü de yapamıyorum zaten 2 gündür saksı gibi oturuyorum evde iyileşince spor yapmak lazım ya da yürüyüşü aksatmamak en azından :31:

evet yürüyüş çok önemli ben köpeği gunde 2 kere cıkarmak zorunda oldugum ıcın illakı en azından 15-20 dk bazen daha fazla dolasıp gelıyoruz dıger turlu bahane olmayınca zor oluyo ama zorda olsa şart :10:

kızlar tam 4 gündür aynı kiloda takılıp kaldım 63.3 ve hiç kaçamak yapmadım ama gene de nafile:50::50:
Gerçi dün adet olmam lazımdı ama henüz olamadım onun etkisindendir diye düşünüyorum valla basküle yaklaşamıyorum. normalde 1 sabah aç karınla 1 yatmadan tartılıyordum hergün önemli bir vazife gibi
ama artık içimden gelmiyor tartıya çıkmak:43::43::43:

kızlar tam 4 gündür aynı kiloda takılıp kaldım 63.3 ve hiç kaçamak yapmadım ama gene de nafile:50::50:
Gerçi dün adet olmam lazımdı ama henüz olamadım onun etkisindendir diye düşünüyorum valla basküle yaklaşamıyorum. normalde 1 sabah aç karınla 1 yatmadan tartılıyordum hergün önemli bir vazife gibi
ama artık içimden gelmiyor tartıya çıkmak:43::43::43:

O bende de olmuştu, 50 ile 51 arasında takılıp kaldım, her gün bir başka çıkıyordu tartıda. Ama sonra bir anda düşmeye başladı. Tam 49,2'yi gördüm, şantiyeye geldim. :(

Merak etme, benim 2,5 - 3 hafta kadar sürdü ama geçiyor. Devam et, ben hiç bırakmamıştım, kaçırmamıştım da..

O bende de olmuştu, 50 ile 51 arasında takılıp kaldım, her gün bir başka çıkıyordu tartıda. Ama sonra bir anda düşmeye başladı. Tam 49,2'yi gördüm, şantiyeye geldim. :(

Merak etme, benim 2,5 - 3 hafta kadar sürdü ama geçiyor. Devam et, ben hiç bırakmamıştım, kaçırmamıştım da..

aslında kilom 1-2 yıl boyunca 62-63 lerde gidip gelmişti ben de son 9 ayda evlendikten sonra aldım bu 8 kiloyu.belki de direnç noktası 63'tür bilemiyorum ama insan sinir oluyor tıkır tıkır düşerken kilolar birden sabitlenince insan bozuluyor işte ama bozmayı düşünmüyorum..Bakalım daha ne kadar sabrederim çünkü motivasyonum hemen düşer biraz duraklayınca ama kilolar gidince de hemen motive oluyorum inş en kısa zamanda veririm yaa
sevgiler:16:

kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitapta parçalarının öğütülme büyüklüğünün öneminden uzunca bahsediyor
burda da anlamadım yulaf kepeği alıp rondoda un haline falan getirip kullananlar çok fazla ama kitapta parça büyüklüğünün öneminin üstünde duruyo ve burdaki de un şeklinde nerdeyse olması gereken bu değil yani.

Evet ben kitabı okudum ve türkiyede yulaf kepeği değil de unu bulunduğu için belli bir süre diyetime yulaf kepeğini dahil edemimiştim ( unu nişasta içeriyor ve bize nişasta oranı yüksek olan değil yulafın kabuğunun öğütülmüşü lazım) ama yurtdışındaki kuzenimin de bu diyeti yaptığını ve kepeği kullandığını öğrenince sürekli kendime getirttim. gittigdiyordan aldığım ürün çok fazla büyük öğütülmüştü saman gibiydi yutamıyordum bile..demek istedğim oydu. ve bu elimdeki kepeği sürekli kullanıyorum. resimde un gibi gözüküyor olabilir ama gerçekten kendim de kullandığım için sizinle paylaşmak istedim..

arkadaşlar kullandığınız kepekler dukanın bahsettiği şekilde ögütülmemişse ben işe yarayacaklarını düşünmüyorum zaten dukan da bunun önemini anlatmış belki aldığınız kepek işinizi görüyor tok tutuyor falan ama tam olarak nasıl yapıldıklarını bilmemek zarar getirebilir yada dukanın bahsettiği etkiyi göstermez o yüzden şuana dek türkiyeden aldığım tüm kepekleri attım nerde gördüysem hepsinide almıştım allahtan dukan dan aldığım 3 paketle kardeşimden gelenler vardı fazla fazla yetti şuana dek kek yaptım köfte yaptım çorbalara kattım epeyde işimi gördü

birkaç sayfa önce kepek temin edeceğim yeni biryer bulduğumu paylaştım sizlerle dün akşam kuzenim kepekleri elden teslim aldı birebir dukan kutuları uçtuk havalara gümrük derdi yok kargo gelmedi yok epey mutlu oldum hatta ne kaldıysa hepsini alayım dedim ama sizlerden isteyenlerde olmuş artık dedim isteyenlere verin kalırsa ben alırm :) eğer benim bilgime dayanarak siparişleri netleştirecekseniz alabilirsiniz kepekler aynı yani siz alında kalırsa kalanlarıda ben alayım :1:

protein miktarın az geldi bana ligt kaşar yasak ve ton balığı acil yemek durumlarında serbest sürekli kullanmıyoruz sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yersen daha tok hissediyorsun maydonoz falanda hem atak hem protein günlerinde sadece tat vermek amaçlı kullanılabilir sebze günlerinde serbest sebze günlerindede yediğin sebzeler protein miktarından az olacak yani yine protein ağırlıklı muhtemelen bu sebeblerden kilo veremiyorsun yada az verirsin

Benim ise ;

3.gün sabah : 09:00 -2dilim jambon - light kasar peyniri -şekersiz çay

11:00 ılık light süt
13:00 Ton balığı ve maydonoz ile beraber -kasşar peyniri-sekersiz kahve - cay

ara: 1.5 litre su

akşam : maydonoz ve peynir yumurta

ara : yulaf keğei yogurtla

sizce olmuyor mu ama hiç kilo veremdım daha

arkadaşlar kullandığınız kepekler dukanın bahsettiği şekilde ögütülmemişse ben işe yarayacaklarını düşünmüyorum zaten dukan da bunun önemini anlatmış belki aldığınız kepek işinizi görüyor tok tutuyor falan ama tam olarak nasıl yapıldıklarını bilmemek zarar getirebilir yada dukanın bahsettiği etkiyi göstermez o yüzden şuana dek türkiyeden aldığım tüm kepekleri attım nerde gördüysem hepsinide almıştım allahtan dukan dan aldığım 3 paketle kardeşimden gelenler vardı fazla fazla yetti şuana dek kek yaptım köfte yaptım çorbalara kattım epeyde işimi gördü

birkaç sayfa önce kepek temin edeceğim yeni biryer bulduğumu paylaştım sizlerle dün akşam kuzenim kepekleri elden teslim aldı birebir dukan kutuları uçtuk havalara gümrük derdi yok kargo gelmedi yok epey mutlu oldum hatta ne kaldıysa hepsini alayım dedim ama sizlerden isteyenlerde olmuş artık dedim isteyenlere verin kalırsa ben alırm :) eğer benim bilgime dayanarak siparişleri netleştirecekseniz alabilirsiniz kepekler aynı yani siz alında kalırsa kalanlarıda ben alayım :1:

aaaaaaaaaaaaaaa buna çok sevindiim dün site üzerinden mesaj atmış bana satıcı maltepede elden verebilirim dedi çok sevindim alayım o zaman bende hemen özelden bana satıcının numarasını mesaj atabilir misin maile geç geri dönüyo çünkü...

bende ayırttım pztesi havale işini halledip kepeğime kavuşucam,memnunda kaldığınıza göre içimiz rahat alabiliriz artık :65::66:

Back