Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanda satılan kepeği türkiyede buldum birisi satıyor mesaj attım elinde kaç tane var diye cevap bekliyorum cevap gelince yazarım sizede umarım 3 5 tane getirip onları satmıyordurda hepimize yeter :26::26::26:

sitedeki peket 500 grlık yani 19,50 lira

Son düzenleme:

evet canım artık bi çok kişi getirmeye başladı bende yaklaşık 1 saat önce yazmıştım. bi link verdim. benimde kullandığım ve kuzenimin yurtdışından getirdği ürünü satiyoruz..daha dğrusu kuzenim satıyor..
orda 750 gr 29 tl..500 gr 19 tl miş seninkinde de

evet onada baktım 2 sindende almayı düşünüyorum benim bulduğum orjinal dukan kepeği yani dukanın bana gönderdiği paketten satıyor cevap elimde yeterince var diye yazmış eğer bundanda olumlu sonuç alırsak birde senin kuzen süper olur kepek derdide çözülür herkesin :)

cnm internetten alıcaksan linkini verebilirmisin. nalancbu arkadasın verdiği linkide inceledim bide senin söylediğinede bakalım

ben 8-9 gun atak yaptım ve basladıgımda regl ılk gunuydu hıc spor yapmadım sımdıye kadar ama kacamakta yapmadım.hatta dogumgunumde pasta bıle yemedım
sımdı yıne durakladı kılom o yuzden ıkı gundur yuruyus yapıyorum 30 dakıkalık bakalım verebılecekmıyım

ssoleil bende talibim o yulaf kepeklerine eğer dukandakıyle aynıysa cevap beklıorum senden acilen
cok tesekkurler

burda en deneyimli sen olduğun için ve birebir ürünü sen kullandığın için acil cvbını bekliyoruz canım. ona göre bizde sipariş verelim..hadi hayırlısı inşallah...

satan yeri bizede söylesene canım ya, diyete tekrar başlamama sebep ossun barii...lüfffftennn

arkadaşlar bulduğum yeri yazıyorum bakın sizde ben akşam mesaj yazdım elimde yeterince var ödemenin ertesi günü kargolarım diye cevap geldi sonra ödemeyi nasıl yapacağız falan onları sordum ona henüz cevap gelmedi mail adresinide istedim arayan arkadaş çok var diye sizde yazın isterseniz birbirimize bilgi veririrz

Yardımcı Malzemeler / Dukan Diyeti - Yulaf Kepeği - Orjinal Fransa'dan ithal sahibinden.com'da

nalancbu nun kuzeninin ilanına bakarken acaba başka ilan veren varmı diye baktım öyle çıktı karşıma ilanların birinde 750 gr lık paket 29.90 bundada 500 grlık 19.50 fiyat farkı yok yani tek fark bunun elindeki dukanın paketleri 2 paket isterim diye yazdım isterseniz bu kez bekleyin geçen seferkilere dönmesin ben alayım ona göre alın nasılsa alıştım her gördüğüm kepeği almaya :)

Son düzenleme:
5 liraya 6 liraya bizde kepek buldukda canım aranan ürün değildi seninki nasıl orjinalmi nereden buldun bende dukanın kepeği olduğu için anlıyorum aradığımız mı değilmi yoksa çok var ama çoğu saman bu kepeğin işlevini ve işlenişini dukan anlatmış ayrıntılı o yüzden her kepek aynı işi görmediği için onun önerdiğine kolay ulaşmaya çalışıyoruz duydugum her kepeği aldım ama sonuç elde var sıfır

Arkadaşlar bu ne böle ne satıyolar 19 tl 29 tl ben 6 tl ye aldım kilosunu hemde çokta işime yaradı aldığımdan beri süper krepler yapıyorum ve tok tutuyor

gunaydin kislarr
bir haftadan beri degisiklik yok bende yine kilom ayni 60
hani 100 gr bile versem raziyim psikolojik siniri gecicem rahatliycam ama olmuyor
normalde regl oncesi kilo vermem dururdu regl olunca bayagi dusus olurdu bu kez reglde oldum yinede tik yok biraz daha bekliycem illa pes edicek
yulaf kepegi insallah istediginizi bulursunuz

merak etme inecek tartın sabırlı olman lazım aynısını yaşadım 64 de 63 tede epey takıldım vücut direniyor zaten dukanda diyor direnecek ben yediğim protein miktarını artırınca kilo tekrar inmeye başladı 63 ün altını göremiycem galiba diye umutsuzlaşmışken 59.300 e indim hızla direnç krıldı bu hafta çok dikkat etmememe rağmen pazt 59.6 yken bu sabah 59.3 oldum :) üstelik kaçamaklarda bende kalsın :)

insallah ssoleil cim ya benimkide inicek
bir kac gun once bir arkadasimda tartildim 59.5 geldim
dunde bir baskasinda tartildim 58.7 geldim ama kendi tartimda inatla hep 60 cikiyor gerci tartilarda fark olabiliyor ben kendi tartimda 5 li rakamlari gorunce mutlu olucam
kac gundur zaten proteini artirdim kacamak yapmiyorum sayilir
3 lt su iciyorum ve 20dk spor devam ediyorum
kalan son iki kiloyu vermek meger ne zormus yaa

cnm sahibinden.com da direk site üzerinden ödeme yapılıyo,ve sizin kartınızdan ucret cekılmıs gorunsede karsı tarafa hemen aktarılmıyo,ancak urun elıme gectı dıye onayı verdıkten sonra o ucretı satıcıya aktarıolar gecen sene bu sekıldeydi degısmemıstır sanırım.bu sıstem alıcıları mağdur duruma dusurmemek ıcın yapılmıs oyuzden site dısından telefonla yada maille gorustugunuzde sız hesabıma gecın ben urunu gonderıcem dıyenlere pek itimat etmeyin.belki sen biliyosundur ama bilmeyen arkadaslar varsa konusu geçmişken onlarda öğrenmiş olsun ürünüde ozaman sen al bakalım tavsiye edersen bizde alalım ordan

sahibinden den hiç alışveriş yapmadım ilanın herhangi biryerindede ödeme seçenegi yok nasıl oluyor ki bende satıcı yolluyor bilgileri diye düşündüm uyardığın iyi oldu onay vermeden ödemeyi geçmemeleri çok iyi zaten çoğu site öyle peki ben bu ödeme kısmını nasıl görebileceğim nerede biliyormusun

evet az önce bende baktım göremedm bi türlü yoksa baska bı sıteylemı karıstırdım dıye dusundum ama ürünün fotografının sagında güvenli alışverişin ipucları dıye bı yer var orda benım yazdıklarımı acıklamıslar.ürünü sepete ekle gibi bi secenek cıkması ıcınde uye olmak gerekıyo olabılır:44:

eşim üye ben onun üyeliğinden bakıyorum yok gittigidiyorda senin dediğin gibi oraya mı takıldın acaba sen güvenli alışveriş kısmını okudum bende az önce bu arada diğer kepek ilanına da baktım onda da yok böyle bi seçenek bilen varsa yardım lütfen arkadaşlar site yönetimine de sorayım bari arada :)

şimdi sitedeki başka ilanlara baktım onlarda fiyatın yanında sepete ekle seçenegi var bu 2 ilandada yok kuzeni kepek satan arkadaşın ilanıda öyle okuyunca o bize söyleyebilirmi acaba nasıl alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…