- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
ben iki gündür hastayım bi de bugün regl oldum moralim bozuldu hepten kilom kaça düşecek bilemiycem yani yarın atak evresinin son günü ama 7 gün mü yapsam diye düşünüyorum...
sagol cnm bende attım mail bakalım ellerindekiler bıtmeden yetısmısızdır ıns
dns ayarı ıcın benım pc de windows 7 ben sana izleyecegın yolu ve benım kullandıgım dns yı yazıyıyım.
Denetim masası --> Ağ ve paylaşım merkezi --> Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin -->kablosuz ag baglantısı yada yerel ag baglantısı hangısını kullanıyosan sağ tıklayıp Özellikler i seç --> İnternet protokolu surum 4 'ü tıkla asagıdan özelliklere tıkla-->asagıdakı dns sunucu adreslerını kullan ı sec ve bu numaraları yaz-->208.67.222.222 208.67.220.220
aman tanrıııııııııııııııııııııııııımmm GoldenVenus çooooooooook teşekkür ederim girdim sonunda çok mutlu oldum
çok sevindim cnm
öyle yap bencede cnm bende 6 gün yapıcam pztesi sebze+proteine geçicem bklm
burdaki tariflerle atak evresini bi ay yapabilirim sanırım
ne yapacağımı kestiremediğimden sürekli ızgara tavuk yiyorum 4 gündür gıdaklayasım vardı
aynen cnm bende ordan bakıyorum insanın aklında değişik fikirler geliyo baktıkcahaklısın cnm atak ıcın 10 kılodan fazlan olmayınca 7 gune gerek olmaz sanırım. 5 en fazla 6 gun yap yeter heralde
çorbamı yaptım içtim ooooooooh misler gibii
yarın 5. atak günüm bakalım ya 6 ya 7 yaparım ama hiç bi şeyi de özlemedim garip bi durum
ooh afiyet olsunbende en vazgeçemediğim çikolatayı bile cnm istemiyo hatta dün arkadaşımın doğum gününde önüme kocaman bi dilim çikolatalı vişneli pasta geldi dokunmadım bile ve onumde en sevmediğim bi yemek olsa okadr cnm istemez yani.demekki kafada bitirmek dedikleri bu oluyomus :82:
kafada bitti bitmesine de inşallah gider kilolar yürüyüşü de yapamıyorum zaten 2 gündür saksı gibi oturuyorum evde iyileşince spor yapmak lazım ya da yürüyüşü aksatmamak en azından
kızlar tam 4 gündür aynı kiloda takılıp kaldım 63.3 ve hiç kaçamak yapmadım ama gene de nafile
Gerçi dün adet olmam lazımdı ama henüz olamadım onun etkisindendir diye düşünüyorum valla basküle yaklaşamıyorum. normalde 1 sabah aç karınla 1 yatmadan tartılıyordum hergün önemli bir vazife gibi
ama artık içimden gelmiyor tartıya çıkmak
O bende de olmuştu, 50 ile 51 arasında takılıp kaldım, her gün bir başka çıkıyordu tartıda. Ama sonra bir anda düşmeye başladı. Tam 49,2'yi gördüm, şantiyeye geldim.
Merak etme, benim 2,5 - 3 hafta kadar sürdü ama geçiyor. Devam et, ben hiç bırakmamıştım, kaçırmamıştım da..
kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama kitapta parçalarının öğütülme büyüklüğünün öneminden uzunca bahsediyor
burda da anlamadım yulaf kepeği alıp rondoda un haline falan getirip kullananlar çok fazla ama kitapta parça büyüklüğünün öneminin üstünde duruyo ve burdaki de un şeklinde nerdeyse olması gereken bu değil yani.
Benim ise ;
3.gün sabah : 09:00 -2dilim jambon - light kasar peyniri -şekersiz çay
11:00 ılık light süt
13:00 Ton balığı ve maydonoz ile beraber -kasşar peyniri-sekersiz kahve - cay
ara: 1.5 litre su
akşam : maydonoz ve peynir yumurta
ara : yulaf keğei yogurtla
sizce olmuyor mu ama hiç kilo veremdım daha
arkadaşlar kullandığınız kepekler dukanın bahsettiği şekilde ögütülmemişse ben işe yarayacaklarını düşünmüyorum zaten dukan da bunun önemini anlatmış belki aldığınız kepek işinizi görüyor tok tutuyor falan ama tam olarak nasıl yapıldıklarını bilmemek zarar getirebilir yada dukanın bahsettiği etkiyi göstermez o yüzden şuana dek türkiyeden aldığım tüm kepekleri attım nerde gördüysem hepsinide almıştım allahtan dukan dan aldığım 3 paketle kardeşimden gelenler vardı fazla fazla yetti şuana dek kek yaptım köfte yaptım çorbalara kattım epeyde işimi gördü
birkaç sayfa önce kepek temin edeceğim yeni biryer bulduğumu paylaştım sizlerle dün akşam kuzenim kepekleri elden teslim aldı birebir dukan kutuları uçtuk havalara gümrük derdi yok kargo gelmedi yok epey mutlu oldum hatta ne kaldıysa hepsini alayım dedim ama sizlerden isteyenlerde olmuş artık dedim isteyenlere verin kalırsa ben alırm :) eğer benim bilgime dayanarak siparişleri netleştirecekseniz alabilirsiniz kepekler aynı yani siz alında kalırsa kalanlarıda ben alayım
arkadaşlar kullandığınız kepekler dukanın bahsettiği şekilde ögütülmemişse ben işe yarayacaklarını düşünmüyorum zaten dukan da bunun önemini anlatmış belki aldığınız kepek işinizi görüyor tok tutuyor falan ama tam olarak nasıl yapıldıklarını bilmemek zarar getirebilir yada dukanın bahsettiği etkiyi göstermez o yüzden şuana dek türkiyeden aldığım tüm kepekleri attım nerde gördüysem hepsinide almıştım allahtan dukan dan aldığım 3 paketle kardeşimden gelenler vardı fazla fazla yetti şuana dek kek yaptım köfte yaptım çorbalara kattım epeyde işimi gördü
birkaç sayfa önce kepek temin edeceğim yeni biryer bulduğumu paylaştım sizlerle dün akşam kuzenim kepekleri elden teslim aldı birebir dukan kutuları uçtuk havalara gümrük derdi yok kargo gelmedi yok epey mutlu oldum hatta ne kaldıysa hepsini alayım dedim ama sizlerden isteyenlerde olmuş artık dedim isteyenlere verin kalırsa ben alırm :) eğer benim bilgime dayanarak siparişleri netleştirecekseniz alabilirsiniz kepekler aynı yani siz alında kalırsa kalanlarıda ben alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?