şuan kabızlık problemi bendede variyi gelicek ve diyete ters düşmeyen bi çare bilen varsa yardımcı olsun lütfen bitki cayı yada baska bişey
form kayısı çayını bende aldım ama bende hiiiiiiç bir işe yaramadı
önceki sayfalarda maden suyuyla ılık suyu karıştırıp içtiğinden bahsetmiş bi kaç kişi kabızlık problemi için ama gerçekten de yulaf kepeği çok işe yarıyo bu konuda
yulaf ezmesi aslında yasak ama kullananlar vardı okuduklarımın arasında o da çok işe yarıyo kabızlıkta ben sürekli kabızlık çekiyorum ama ilaç kullanmadım hiç yulaf ezmesi yiyodum sabahları sütle karıştırıp şimdi de kepek işte..
yulaf ezmesiyle yayla çorbası yaptım az önce tamamen yağsız , 17 gün aradan sonra mideme sıcak birşeyler girditavsiye ederim. en azından haftada 1 gün içilebilir.
ben üç gündür tavuk ve hindi odaklı besleniyorum süt kepekli krep peynir ve yoğurtta var yanında ama çorba içmeden duramam ben aramaya başlarım yakında nasıl yapabilirim ki yayla çorbasını??
Buradaki tarifi aynen uygularsan nefis bir öğün elde edebilirsin. yalnız bende yulaf olmadığı için yulaf ezmesi ile yaptım yani 15 dk değil en fazla 3-5 dk pişirdim ezmeyi.
dukan diyeti tariflerim: YAYLA ÇORBASI
ben bu bloga giremiyorum açılmıyo bi türlü mahkeme kararıyla siteye erişim engellenmiştir diyo ya da bağlanılamadı
bazı sitelerde o sorun oluyo bilgisayarın DNS ayarlarını değiştir sorunsuzca girersin heryere
nasıl olacak ki o ben hiç anlamam bilgisayardan
yulaf kepeğiyle ilgili de ben baya araştırdım
ankarada rossmandan alınabilir ama rossmannların hiç bi şubesinde şu anda yok gümrükte sorun yaşadıkları için gelmiyo ama ankarada rossmann nerdeyse orayı takip etmek lazım çünkü geldikçe bitiyomuş kalmaz yani hemen alınmazsa
istanbulda olmama rağmen tam olarak istenen şekilde bulamadım yurt dışından gelen bi arkadaşım iki paket getirdi
yulaf kepeği sorun olacak ama üstte yazmıştım bi firma getireceğini söyledi bana haber verecekler geldiğinde burdan duyururum ama fiyatı yüksek olacak sanırım...
banada sisko deyiin :26:60 in altina inemiyorum bir turluu
belki hirs yaparimda veririm
her goren cok zayiflamissin diyor ya motivasyonumu kaybettim bu yuzden
offff siskoyum ben siskoooo
rossman a bi bakıyım bklm çok sagol cnm. dns ayarları içinde google a işletim sistemine göre örn, vista için dns değiştirme yada windows 7 için dns degiştirme diye arattır fotograflarıyla ve dns numaralarıyla birlikte gösteren siteler var cok rahat halledersin ordan.
canım bu kargonun linkini yollamadı bana dukan
gercı sıparısı verdıgımde sitede en son acılan sayfada
identifiant du çommerçant
numero de transaction
falan dıye bı sayfa cıktı orda 6 ve 8 hanelı ıkı numara var onları ptt sıtesıne gırdım ama bu numaralarda bısey yok dıyo
senın dedıgın sıparıs kodu bumuydu yoksa sıparısten sonra sana mail mi gelmişti siteden link için geldiyse nezamandı
zaten kargo ıcerıgını yazsınlar dıyede maıl atmıstım gecende ama onada cevap vermedıler ıngılızce bılmıor olamazlar dıye dusunuyorum ama hala cevap gelmedı
yok olmuyo bi türlü yazan sayıları giriyorum her şeyini yapıyorum yine de açamıyorum siteyi
başka rakam sıralaması mı olmalı bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?