Dugunume geldi unutamiyorum

Okuyamıcam üzgünüm

Bi an çalıkuşu romanını okuyorum sandım. Neyseki imla kuralı hataları vardı ki o olmadığını anladım .
Dip not:Kafam çok karıştı
Konuyu hortlatanı bulmaya geldim
Gece gece neden okudum ben bu abuk sabuk konuyu
Eski olmasa içim yanmayacak
12 senelik konu yuh be

Ne yapmış biri masal denemesi mi yapmış ne yapmışşşş???
Herhalde çok önemli bir neden var kavuşamamalarında bir yerde ters köşe olacak diye neden kısmına kadar okudum Alinin ailesi istememişmiş!!!
Gözüme yazık
Dipnot: 10 küsür yıllık konuyu hortlatana çok büyük selamlarımı iletiyorum…

Dip not: Aleyküm selam.
Şuan ne durumdalar merak ettim

Roman denemesi sanırım

Konu sahibi yaz dizisine senaryo yazmaya başlamış.
Ali de yaz dizisinde şoförü oynuyormuş diye biliyorum ben
Umarım fake tarzı bişeydir.Üzücü birşey ama benim eşimin aklında sürekli eski aşkı olması arada gizli gizli konuşması biz bir kadın olarak bunları kabul etmeyiz karşı cinsede bunları yapmak hoş değil evliliğin yürümemesi de bundandır adam hisseder bir şekilde sevilmediğini sonrasında da sorunlar baş gösterir yazdığına göre ilk yıl evliliği gayet iyiymiş demek ki adam hissetmiş ki sorunlar çıkmış . Şakaya falan vurduk da tamam üzücü şeyler yaşamış olabilir ama kötü yaa evlendiğin kişinin aklı başkasında olması

Okudum okudum birde ne göreyim 2010konusu maske ne alaka . kafam corba oldu engel neymis Ali engel engel demiş durmus deli mi ne
Aman ne engeli ya Ali bunu oyalamış durmuş zaten alinin kardeşi söylemiş başka sevdiği var diye.
Sonra kadın evlenince ego tatmini yapmak için tekrar yoklamış ama musallat olmasın diye de "bak evlisin" demiş hep. Konu sahibi de kendi kendine yeşilçam filmi çekmiş. Erkek çok istese anne manne dinlemez.

Güzel hikaye ama olay örgüsü gereksiz ayrıntıya boğulmuş ve dilinizi biraz geliştirmeniz gerekir. Özetle konuya inanmadım.

Çok saçma bir hikaye...

Öyle maske değil, mutluluk maskesi :))
Bende tarihler 96-98 bi yerden yakalamaya calisiyorum ve o kadar heyecanlı ki Alinin derdi ne diye , evi topluyorum bırakıyorm ,yeniden okuyorum bebeği uyutuyorum yeniden devam ediyorum. Düğüne gelijce bitecek sandim bitmedi bu sefer Ali'ye kaçtı diye devam ettim sonuc sifir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…