- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.070
- 29
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankadin
Şu yorum çok güzel cevap olmuş aslında ama konu sahibi hiç kimseye cevap vermemiş o zamanlardaÜff arkadaşım ya gercekten hayatta sen herşeyi bu yazın kadar uzatıyorsan halin harap
Hepsini okudum ama ecii cüccüü demeden her ayrıntıyı anlatmışsın.
Konunu okuyacak onca insan sırf uzun diye okumadan kaçtı kesin
Bu arada Alinin evlendiğinide sonlarda okudum, gözüm mü kaydı ne
Yani Ali ye bu kadar büyük aşk besleyecek bir şey göremedim ben
Belki Aliyle gezsen tozsan bişeyleri yaşasaydın, belkide onlada anlaşamayacaktınız
Ulaşamadığımız herşey daha değerli olur .. ulaşamadıkca değeri, artar..
Onu bu kadar severken eşinize iyi adepte olmuşsunuz, ben ilk evlendiğinizi okuduğumda
Yaptığınız evlilikte bir hayır görmemiştim. ne kadarda eşinize bağlı olsanız dahi
Siz Ali ye saplantı şeklinde aşık olmuşsunuz.
Bence bu kadar acıya ne gerek vardı, Alide bi söylemedi gitti neden birleşemediğinizi
Neden ya bu kadar zormu Ali gercekten çok inatmış,
Yıllardır insan söylemeye yemin dahi etse, ağzından kaçırır ya insanız sonucta
Ben hala birleşememenizde ki sebebi anlamadım. Annem demeyin o aşılırdı
Bence Ali den kaynaklanıyor herşey....
Ya aynen heycanli heycanli okudum, sonu ne oldu kiBende tarihler 96-98 bi yerden yakalamaya calisiyorum ve o kadar heyecanlı ki Alinin derdi ne diye , evi topluyorum bırakıyorm ,yeniden okuyorum bebeği uyutuyorum yeniden devam ediyorum. Düğüne gelijce bitecek sandim bitmedi bu sefer Ali'ye kaçtı diye devam ettim sonuc sifir oldu
Bence hikaye denemesi yapmış konu sahibiYa aynen heycanli heycanli okudum, sonu ne oldu ki
O degil de 2010nun konusuymusAli antropoza girmistir simdiye
İkinci cümleyi okumanızdaki motivasyonunuz neydi?İkinci cümleden sonrasını okuyamadım.
2010da yazılan yorumlarda herkes bu büyük aşktan çok etkilenmiş. Şimdi herkes ta*ağa alıyorAnlatmaya big bangden başlasaymışsın ablacığımevren bir toz bulutundan ve alinin sana aldığı kazaktan ibaretti.
Üşenmedim hepsini okudum. Sayfalaaarca anlattığın bu hikayenin aslında 20 satırla kolayca anlatılabilecek oluşunun üzerine devrik cümlelerin ve drama queenliğin romanının tuzu biberi olmuş
İlk cümle çok dramatik ve ne kadar edebi kaygılarla yazılmış olsa bi biraz klişe olduğu için halla halla diyip 2. Cümleye geçiliyor otomatikmen. Sonra öfff diyip telefonu fırlatıyorsun. Ablacım normal hayatta da böyle konuşuyorsa aliye de gına gelmiştir belki, devrik cümleden başım döndüİkinci cümleyi okumanızdaki motivasyonunuz neydi?
Aylardır bu soru kalıbını sormak için bekliyordum. Sonunda
Ya aynen heycanli heycanli okudum, sonu ne oldu ki
Eski konulardaki tat artık bulunmuyorKız kaossuz mu kaldınız eski konuları hortlatıyonuz
Yazı çok uzun okumadımşimdi özetle konu sahibi ali diye birine aşıkmış
bunlar birleşememişler nedeni muamma
sonra konu sahibesi asıl kız asıl oğlanı bırakıp
başka damla evlenmiş esas oğlan düğüne gelmiş falan
esas kızın 2 çocuğu olmuş aliyi unutamamış
eşinden ayrıymış şu an aklı hala alide..