Dugunume geldi unutamiyorum

Film gibi yazmışınız bunu okumak sabır ister kısa özetleseniz çok mükemel olacak.
Aslına bakarsanız sadece yorumlara baktım çıkardığım özetlersem.

Birleşseniz ne olacak sizce!!!! Kaldınız aşkla onu sevmeniz mümkün mü? değil tabiki . Aradan seneler geçmiş birbirinizin hayatında o kadar çok sey değişmiştir ki. İnanın evlesiniz bile o sevginiin yok olduğunu anlayacaksınız bana kalırsa. Çünkü insanın içine işleyen sevgiler sadece birbirien kavuşamamış sevgiler oluyor. yani o sizden uzak olduğu için aşkınız büyümüş. Bir başkası hayatınıza girdiği anda eğer buna izin verirseniz tabi gerçek mutluluğu yakalarsınız.

Yeni aşk yeni heyecan daha güzeldir. Hem geçmişten gelen bir aşk kimseyi mutlu etmemiş sizi mutlu etsin.

düşünsenize size maziyi hatırlatamayacak biri ile aşk daha güzel olmazmıydı. ona her baktığınızda geçmişe daie acılar gelecek aklınıza.... şimdi yeni bir aşk yaşayıp aşkınızı keşfedin bırakın artık geçmişi ve Ali isimli kişiyi Allah kaderinizi yazmamış yazmış olsaydı o eşiniz olurdu. Bunu düşünüp üzüleceğinize size Allahın en güzel hediyesi olan çocuklarınıza sarılın ve yepyeni bir aşk için bekleyin.

Son düzenleme:
Üff arkadaşım ya gercekten hayatta sen herşeyi bu yazın kadar uzatıyorsan halin harap
Hepsini okudum ama ecii cüccüü demeden her ayrıntıyı anlatmışsın.
Konunu okuyacak onca insan sırf uzun diye okumadan kaçtı kesin

Bu arada Alinin evlendiğinide sonlarda okudum, gözüm mü kaydı ne
Yani Ali ye bu kadar büyük aşk besleyecek bir şey göremedim ben
Belki Aliyle gezsen tozsan bişeyleri yaşasaydın, belkide onlada anlaşamayacaktınız
Ulaşamadığımız herşey daha değerli olur .. ulaşamadıkca değeri, artar..
Onu bu kadar severken eşinize iyi adepte olmuşsunuz, ben ilk evlendiğinizi okuduğumda
Yaptığınız evlilikte bir hayır görmemiştim. ne kadarda eşinize bağlı olsanız dahi
Siz Ali ye saplantı şeklinde aşık olmuşsunuz.
Bence bu kadar acıya ne gerek vardı, Alide bi söylemedi gitti neden birleşemediğinizi
Neden ya bu kadar zormu Ali gercekten çok inatmış,
Yıllardır insan söylemeye yemin dahi etse, ağzından kaçırır ya insanız sonucta
Ben hala birleşememenizde ki sebebi anlamadım. Annem demeyin o aşılırdı
Bence Ali den kaynaklanıyor herşey....

Üff arkadaşım ya gercekten hayatta sen herşeyi bu yazın kadar uzatıyorsan halin harap
Hepsini okudum ama ecii cüccüü demeden her ayrıntıyı anlatmışsın.
Konunu okuyacak onca insan sırf uzun diye okumadan kaçtı kesin

Bu arada Alinin evlendiğinide sonlarda okudum, gözüm mü kaydı ne
Yani Ali ye bu kadar büyük aşk besleyecek bir şey göremedim ben
Belki Aliyle gezsen tozsan bişeyleri yaşasaydın, belkide onlada anlaşamayacaktınız
Ulaşamadığımız herşey daha değerli olur .. ulaşamadıkca değeri, artar..
Onu bu kadar severken eşinize iyi adepte olmuşsunuz, ben ilk evlendiğinizi okuduğumda
Yaptığınız evlilikte bir hayır görmemiştim. ne kadarda eşinize bağlı olsanız dahi
Siz Ali ye saplantı şeklinde aşık olmuşsunuz.
Bence bu kadar acıya ne gerek vardı, Alide bi söylemedi gitti neden birleşemediğinizi
Neden ya bu kadar zormu Ali gercekten çok inatmış,
Yıllardır insan söylemeye yemin dahi etse, ağzından kaçırır ya insanız sonucta
Ben hala birleşememenizde ki sebebi anlamadım. Annem demeyin o aşılırdı
Bence Ali den kaynaklanıyor herşey....

evet bende size katılıyorum. bence tamamen saplantı haline gelmiş bir duygu..

üşenmedim hepsini okudum valla..
şimdi öncelikle; ALinin kız kardeşi dememişmiydi sana olmaz alinin başka sevdiği var diye? ali o kızla mı evlenmiş?
ali sen evlendikten sonra mı evlendi önce mi?
ali senin düğününe neden geldi?
sen eşinin yerinde olsaydın hala çocukluk aşkı ile görüşüyor konuşuyor olsa ne tepki verirdin?
annenle hiç konuşmadın mı anne aliyi seviyyorum demedin mı?
ali senin için mücadele etmemiş olabilir ama sen de evlenmeyebilirdin aliyi görene kadar nerdeyse güle oynaya evlenecekmişsin
bu hikayede eksik bişeyler var arkadaşım ya ali senin hiç sevmemiş senelerce oyalamış.. ya da senin atladığın bişeyler var..

a.s a.s

:bbo:gözlerim yoruldu okumaktan
üzüldümde ayrıca ama mücadele edebilirdiniz hayatla
evlenmişsiniz ikinizde arkaya bakmışsınız
evliliğinizde bitmiş
umarım bundan sonra herşey çok güzel olur

ben okudum ama kesinlikle saplantı olmus sizde ve suna inanaın aliyle elenseniz bile asla mutlu olamzssınız hayat yeteri kadar yıpratmıs ikinizide bence kendinizi cocuklarınıza adayın ve alıyi silin gitsin

valla oku oku bitmedi ama pek bitiremesemde azda olsa hikayeyi anladım türk sineması gibi yaşamışın allah kolaylık versin bence evlenmemeliydiniz..

ilginc olan engel olarak düsündügün annene hic kızgın olmaman.
su andan sonra ne yapmayı düsünüyorsun?
tekrar birleşcez düsünceleri, umutları mı icerisindesin.
hayat senin nasıl istersen öyle yasa fakat cocuklarını da unutma
verdigin kararlarda onların psikolojisini v.s
"Ben onunla buyuk askima ragmen Aliye ragmen bir hayat kurdum ve her zaman icin mucadele etmeyi elimden birakmadim. Ve onun tek yaptigi beni batirmak oldu."
ayrıca bu düsünceniz asırı sacma.

X