- 16 Şubat 2016
- 1.618
- 753
- 123
valla bizimkiler etraf ne der diyip duruyorlardi ?Şeyi anlamadım, bekarken tek gezebiliyorsun da nisanlaninca neden tek cikilmiyor, mantığı nedir cidden anlamadım. Ne düşünerek yani?
Kiz tutulmaz bizde uzun dedi.
Akıllarının! Nerede olduğunu düşün işte...Şeyi anlamadım, bekarken tek gezebiliyorsun da nisanlaninca neden tek cikilmiyor, mantığı nedir cidden anlamadım. Ne düşünerek yani?
aynen yutamadım o lafı henüz. biz tüm iyi niyetimizi gösterdik. şimdi nişanlımla konuştuk. ikimizin dediği olacak biraz zorluk çekeceksek de yapıcaz bi şekil dedi. babasının dediği lafıda savunamadı. çevremden herkes beni oyaladıklarını söylüyo bu kadar uzun tutup hala tarih belli olmayınca kız bu kadar tutulmaz dedik. muhafazakar bi çevredeyiz bi de nişanlı kızı tek sokağa bile çıkarmazlar bzde. ben 1.5 senedir dışarı tek çıkamıyorum
mesele ailesine baglilik degil mesele sorumluluk alabiliyor mu? ailesi olmazsa baska bir iste calisabilir miailesine bağımlı olmaktansa hiç evlenme daha iyi.
baslik parasi da istediler mi ki bunlar malum kiza baslik verilir amcata kadar laf dusmus cok garip bu donemdeSadece şu olaya yorum yapıyorum.Valla adam çıldırıp o cümleyi kurmuş olabilir(kızın yediği gözünüze mı batıyor cümlesi) karşımdaki sürekli bana bizde kız durmaz deseydi sanırım aynı cevabı verirdim.
Cnm ne demek istedin anlamadım.baslik parasi da istediler mi ki bunlar malum kiza baslik verilir amcata kadar laf dusmus cok garip bu donemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?