• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünü ertelemek istiyorlar: kızınızın yediği gözünüze mi batıyor

off bu nişanlılık süreci ne zor . Benimde kısmetse mayısta düğünüm var ve düşüncelerden bugün sabahı ettim . Her iki tarafta kendine göre haklı bir şekilde. Benden sana tavsiye nişanlınla anlaş biz karar verdik deyin ailelere belirtin. Onların ilişkinize karışmayacağını da bir şekilde hissettirin. Ayrıca amca ne alaka ? Belki baban yok amca karışıyor bu konulara ama ne olursa olsun bu kadar karışma hakkı bir amca da olmamalı

Insanlar bazen böyle sacmaliyorlar ama eger adam size karsi iyise size değer veriyorsa sorun yapmayin annem hep şöyle der insanin esi eger onun arkasindaysa dünya gelse onu yikamaz ama es onun yaninda degilse dunya arkasinda olsa bile yıkılır diye bence nisanliniza bi karekter analizi yapmaniz iyi olacak

Bizde de nişanlı olarak fazla durulmaz; hayırlı iş uzatılmaz derler o bakımdan. Nişanlı olunca iki aile arasında kavga çok oluyor, türlü sıkıntılar yaşanıyor.
Amcanız hoş bir dille söylememiş, karşı tarafın ise umrunda değil bence.

aynen yutamadım o lafı henüz. biz tüm iyi niyetimizi gösterdik. şimdi nişanlımla konuştuk. ikimizin dediği olacak biraz zorluk çekeceksek de yapıcaz bi şekil dedi. babasının dediği lafıda savunamadı. çevremden herkes beni oyaladıklarını söylüyo bu kadar uzun tutup hala tarih belli olmayınca kız bu kadar tutulmaz dedik. muhafazakar bi çevredeyiz bi de nişanlı kızı tek sokağa bile çıkarmazlar bzde. ben 1.5 senedir dışarı tek çıkamıyorum

nişanlı ailesinin işinde çalışmıyor mu
adamlar isterse maaş bile vermez her türlü onlaara bağlısınız
keşke ayrılma kararınızın arkasında dursaydınız aileniz ve siz zorla evliliğe çalışıyorsunuz aşırı hevesli görünüyorsunuz

Bence ailesinden bağımsız birey olamamış kişiler evlenmemeli. Evi o alsın, işi bu kursun olunca evlilik üzerinde 40 kişi söz söyleme hakkına sahip oluyor.

acidim adama simdi, suzin nerenizi sevmisler ki nisan atildiysa hayirlisi der cikardim ben olsam adam fazla yumusak is yok guc yok aileniz ne yaparsiniz nasil gecinirsiniz dusunmuyor mu

Sadece şu olaya yorum yapıyorum.Valla adam çıldırıp o cümleyi kurmuş olabilir(kızın yediği gözünüze mı batıyor cümlesi) karşımdaki sürekli bana bizde kız durmaz deseydi sanırım aynı cevabı verirdim.

Sadece şu olaya yorum yapıyorum.Valla adam çıldırıp o cümleyi kurmuş olabilir(kızın yediği gözünüze mı batıyor cümlesi) karşımdaki sürekli bana bizde kız durmaz deseydi sanırım aynı cevabı verirdim.
baslik parasi da istediler mi ki bunlar malum kiza baslik verilir amcata kadar laf dusmus cok garip bu donemde

Nisanlinizin babasi haklı.

Düğünü erteleyin tabiki adam bi ise girsin. Ne bu yangından mal kaçırmaya çalışır gibi sizi vermeye uğraşıyolar. Cidden yediginiz gözlerine mi battı

Ben de bir soru sorayım kız durursa ne olur ailenize göre ?

senin için hayırlısı olmuş aileye bağlı erkekle evlenilecek. sonra kayinpeder ben yaptım benim dediğim olacak, ben ne dersem o yapılacak falan filan muhabbetler bencede nişanlı kız fazla beklemez. Yediğinle içtiğinle alakası yok ne kadar uzarsa o kadar b...ku çıkar. Böyle işler fazla uzatılmaz çok gerekçeli birşey yoksa( askerlik gibi). Herkes evini yurdunu bilmeli. Boşver barışma

Nişanlın bugüne kadar çalışmamış,birikim yapmamış,sorumluluk almamış,evlenince durum hiçte iç açıcı durmuyor AMA amcanızın lafıda çok saçma,nişanlın azimli ve güvenilir olsa yine beklerdin bence......

Nerden tutsan bos.
Her iki tarafdan da bakiyorum da..
Sen niye ayri bir birey isi gucu olmamis insanla nisanlaniyorsun? Ailen niye izin veriyor? Karsi taraf da madem en iyisini istiyorlar ama durumlari musait degil de kiz aliyorlar? Onlarda kizi alalim da sonra caresine bakilir mi diye dusunuyorlar hayret verici iki taraf da..
Kendi kendinize yetinmesini ogrenin.
Yapmiyacaksaniz da ozaman ya para kaynagi cocugun ailesinden geliyor diye herseylerini kabul edeceksiniz yada yolunuza bakacaksiniz.
Olaylarin ic yuzude bilinmez yani..erkek tarafida hazir degilse ne diye kiz istiyorlar ki ..sende haklisin bir yonden..hayirlisi olsun

Back