• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünsüz evlilik...

Kizilgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
150
168
33
30
Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?

Pandeminin seneye biteceğini nereden biliyorsunuz? Aşı bulunmazsa en az 2 yıl böyleyiz. Ki seneye de pandemi devam ederse düğün gibi organizasyonlara kesinlikle izin verilmemeli. Bu yazın düğün, kına, tatil derken vakalar aldı başını gitti.
Bence gelinlikle nikah yapın, sonra çok çok yakınlarınıza bir restorantta yemek yiyin bitsin gitsin. 3 5 akraba göbek atacak diye en az 50bin bayılmayı saçma buluyorum açıkçası. Düğüne ayrılacak bütçeyle farklı ülkeler gezebilirsiniz.

Arkadaşlar malum pandemi sürecindeyiz. Ben de nişanlıyım nişanımı evde çekirdek aile arasında maskeli bı şekilde gerçekleştirdik. Şimdi düğün malum çok tehlikeli. Nişanlım ve ailesi nikah yapmamızı istiyor ama ben bir dahaki seneyi bekleyelim diyorum zaten nişanım gönlüme göre olmadı bari kinam düğünüm güzel olsun istiyorum. Ama onun ailesi ve o kesinlikle beklemek istemiyorlar. Benim ailem de düğün yapmazsan içinde kalır diyor keza arkadaşlarım da öyle dusunuyor. Ve ben kabul etmezsem bu işin sonunda nişanlımla beni güzel bir kavga bekliyor hiç anlaşamadık bu konuda. Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız ne yapardınız?
Eğer istemeseydiniz yapın nikah geçin evinize derdim ama siz istiyorsunuz hastalığın geçmesini bekleyebilirsiniz bir süre daha

Genelde düğün konularına hiç anlayış gösterilmiyor ama önemli olan istekleriniz ve hayalleriniz bence

Son düzenleme:
Pandeminin seneye biteceğini nereden biliyorsunuz? Aşı bulunmazsa en azından 2 yıl böyleyiz. Ki seneye de pandemi devam ederse düğünlere kesinlikle izin verilmemeli bence. Bu yazın düğün, kına, tatil derken vakalar aldı başını gitti.
Bence gelinlikle nikah yapın, sonra çok çok yakınlarınıza bir restorantta yemek yiyin bitsin gitsin.
Düşündüğüm şey acaba içimde kalır mı ileride keşke der miyim? Bir de doğunun ortasında yaşıyoruz doguluyuz belki biliyorsunuzdur burda düğünler şart gibi bir sey. Bütün arkadaşlarımın düğün videoları varken benimkinin olmaması canımı sıkar mı

Ertele.
Hem gezegenlerde ters gidiyor zaten. Evleneceksende Kasım’dan sonra evlen.
Nişanlının ailesinin masraftan kaçtığı için bu kadar acele ettiğini düşünüyorsan onları dene bakalım Düğün yapılsaydı aşağı yukarı ne kadar masraf yapılacaktı ? O meblayı size vermelerini talep edin .
Söz konusu Eninde sonunda karşı taraftan çıkacak olan para neticede.

Son düzenleme:
Düşündüğüm şey acaba içimde kalır mı ileride keşke der miyim? Bir de doğunun ortasında yaşıyoruz doguluyuz belki biliyorsunuzdur burda düğünler şart gibi bir sey. Bütün arkadaşlarımın düğün videoları varken benimkinin olmaması canımı sıkar mı

kimisi vardir aman canim ne dügünü der kimiside dügün ister.
30 küsür yasidayim, 10 küsür yilldir evliyim, simdi yeni evlenecek olsam yine dügün isterdim

Back