- 22 Ocak 2015
- 175
- 96
- 38
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada hangi kurum olduğunu belirtmek istemiyorum affınıza sığınarak, malum sıkıntı yaratabilir. ancak nikah olmasa gideceği yer izmir ya da mnisa. yani 30 yıldır ankarada yasayan biri oralara gitmeyi çok ister. önce benim kurumdaki amirlere gittik eğer yönetmelikte acık bulsaydık ben onun gidecegi yere gidecektim. benim kurum göndermedi onun kurumla amirler falan devreye girdi ankaraya es durumu yaptılar. cok zor bir süreçti o. tayin işi cok sıkıntı yarattı. ardından da bu esya meselesi. annesi dolduruyor büyük ihtimalle nden herseyi biz alacakmısız gibisinden. bir de annem ile annesi nefret ediyorlar birbirilerinden. benim annem beni doldurmuyor ama onun annesi yapıyor belli ki.tayin için mi evlendi acaba? nerde çalışıyordu?
simdi o biryerden borç buldu, büyük ihtimalle kardesinden. tenezzül etmediğim görülsün diye sormadım. düğünden sonra ne gelirse artık ödenecek borcu aldığı yere yani teknik olarak biz almış olacağız aslında esyayı. yine de laf olacak süphesiz ki. merak ettiğim yeri geldiğinde o da ailesine ben kimseden para almadım aldıysam da ödedim diyecek mi?Ben de senin gibi acayip hizli bi sekilde guvenip evlendim.10 senelik de evliyim.biz esyamizi kendimuz aldik kendimuz odedik.ona ragmen karşı taraftan cok laflar yedim. Ama esimle hic sorunumuz olmadi saygimizi koruduk ona ragmen bazi seylere hala sinirim bozulur.yani unutulmuyor.