düğüne hazırlık takvimi

Arkadaşlar bu ne ya böyle insan o halde bir yıl öncesinden hazırlamalı neredeyse bizim daha yeni aileler tanıştı bu hafta isteme olucak seneye nisan mayıs gibi olucak ve şimdiden tırtım valla ben, hem ben nişanlılık dönemimde birşey düşünmek istemiyorum tadını çıkarmak istiyorum bana kalsa 2 yıl kalalım ama öle olmuyormuş işte asıl sorunlar asıl kosturmacalar yeni başlıyor galiba.Hem yinede böle tatlı telaşeler olsun inşallah insan zevkle yapar sonuçta kendisi ve sevdiği adam için ayyy düşünüce bile heycan basıyo:dance:

rim arkadaşım o kadar güzel yazmışsınki ellerine sağlık çok güzel konulara el atmışsın herkes bunların bilincinde olsa mutsuz bir evlilik olmaz inşallah bende öyle bir yuva kurmak istiyorum ve bunun ilk adımı içindeyim evliliği düşünürken ne para ne yakışıklılığa baktım sadece allah yolunda hayırlı imanlı bir eşim olsun diye dua ettim şimdi allah şaşırtmazsa karsımdaki şimdilik böle inşallah değişmeyiz 1.5 yıldır konusuyoruz ve hep dua ettim allahım senin yolunda hayırlı bir yuvam olsun öyle bir eşim olsunki beni sana yaklastırsın diye,gecen hafta aileler tanıştı ve iyi elektrik aldılar birbirlerinden onlarında içlerine sinmesi beni çok rahatlattı şimdi bu hafta beni istemeye gelicekler ve çok heyecanlıyım rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah ömür boyu hayırlı eş olalım inşallah birbirimize.

dugun hazirliklari cok zor ama ayni zamanda tatli kosusturmalar...herkese kismet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…