- 28 Nisan 2009
- 470
- 7
-
- Konu Sahibi flamingo2754
canım yapan çok var yaa...hatta tv vs için yaptı arkadaşlarım...samsungtan pahalı bişey beğenmişlerdi..oraya kumbara yaptılar anlaştılar..her gelen para koydu.10kişi falan tv yi aldılar..bende dahil olmuştum...arkadaşlar internette gezerken gördüm. önceden bi dükkanla anlaşılıyomuş,sonra da düğüne gelecek olanlara bi liste veriyormuş gelinle damat. eksiklerini yazıp veriyorlarmış yani..davetliler de hediye etmek isteyenler o dükkana gidip keselerine göre birşey alıyorlarmış. sizce nasıl bu fikir.
bizim buralarda kına gecesine herkes elinde bi poşetle gelir.ufak tefek tencere-tabak-çerezlik-kahve fincan tk. vs olur.ama en cok da cam salata tabağı getirirler. evli çiftlerin 10 tane salata tabağı 5 tane kahve fincanı vs.falan olur. hem bu eşyaların ihtiyaç fazlasını engellemek için, hem de asıl ihtiyac olan eşyaların getirilmesi için akıllıca bi fikir ama bunu yaptıktan sonra insanların ağzındaki dedikoduya bakın gari siz :)
elimize bi kagıt verdiler,bunlar alıncakmış diye derler :)
sizin fikirleriniz ne arkadaşlar bu konuda :?
ben ne söylerım nede yazabılırm ablam dahı olsa yapamam.
doru diosun şunu al vs denmez...ama dediğim gibi ben soruyorum evlenen arkadaşlarıma söyleyen olii,söylemeyenede değiştirme kartı olan hedayeeee götürüorum..aldığım şeyden varsa ya da beğenmezse değiştirsin die...eskiden çokomilk kağıtlarınıda defetrlerimizin arasına koyardık..ah böcüküm ne hatırnazsın kıza.s.:1hug:uyy balam saol demen yeter ama ınan ben dıyemem kımseye şunu al dıe alan getırırse omrumcede saklarımkı hala sakız kağıtlarını bıle sakladığım olur:roflol:
cok değr verırım hedıyeye ama ben sıparıs etmeyı sevmıyorum
lepı baa ankestra set alsanan o eksık-tatlicadiarzu-
bencede kuşum....a.s.bana bunu al denmezde karşıdaki kişi sorarsa söylenebilir heralde şuyum ksik diye olmadı bir kaç kişi birlşip alırlar. En iyisi küçük şeylerden bi ka eksik bırakmak almak isteyenler alsın diye
lepı baa ankestra set alsanan o eksık-tatlicadiarzu-
nan böcüük ucuz bişeyini eksik bırak dedik dimi alamam onu mandal sepeti aliyim mi:lepi:
olmas o cok ucuz
şöle bı ceyreklerden bıleklık yaptr yada en makbule olan bı goca bul gerısnı ben hallederımkaydirigubbakcemile3