Aslında yorum yapmayı pek sevmem Ama sizin konunuzu okuyunca kendimi gördüm Bunlar sizin düşünceleriniz değil Çevrenizin size yansıttıkları Çevrenizdeki insanlara bakın evlilikleri gerçekten mükemmel giden insanlar o kadar çok şeyi beraber göğüslemişler ki Sizin tavrınız çok yanlış Bu tavrınızı düşüncenizi değiştirmediğiniz sürece mutlu olamazsınız Siz özel sektörde çalışmasından şikayet ediyorsunuz Devlet herkese iş imkanı veriyor da nişanlınız mı çalışmıyor? Ben öyle insanlar gördüm ki eşine sonradan özelden üniversite okutup Meslek sahibi yapan Cebinde eşine verecek parası olmadığında son 20 lirasını eşine verip kendi işe yürüyerek gelen Siz nişanlınızı yargılamak yerine kendi sevginizi sorgulayın derim Sizin isteklerinizi karşılamak için arabasını bile satmış Ne yapsın daha? Lütfen kendinizi ve sevginizi sorgulayın
Benimki satmaz mesela Erkekler için çok değerli Bir de arabaya alışan için büyük fedekarlıkbir erkek kolay kolay arabasını satmaz sizi bekletir ama satmaz
Benimki satmaz mesela Erkekler için çok değerli Bir de arabaya alışan için büyük fedekarlık
Katiliyorum.
Ben bu noktayi kacirmisim ayrilma ayrilma diyip durmusum.
Erkek herseye ragmen gururunu ayaklar altina alip rsmen evlilik yoluna gitmis kizla.
Ama kiz bu yaptiklarini gormeyip hala onun cabalamadigini soyluyor.
Tam anlamiyla rezil bi dusunce bu!
Ayrilmalari gerek, cok ama cok yazik olucak o adama ilerde.
Ah diyor, ahin buyugunu ilerde daha kotu sekilde alicak haberi yok.
Konuyu açan arkadaş bana kalırsa sadece yanlış düşünüyor Sevmediğini sanmam Dedimya bu yazdıkları onun düşünceleri değil Çevresinin ona yansıttıkları bence Çevresi onu kırdıkça o da acısını nişanlısından çıkarıyor Benim de öyle bir dönemim oldu Sonra napıyorum böyle Ben bunu mu hayal etmiştim dedim Belki öyle bir dönemdir Umarım tez zamanda toplar kendinine kötü di mi adam ne hayaller kuruyordur şimdi sıcak bir yuva onu seven bir eş
Merak etmeyin kk hanimlari boyle hatunlar hep el ustunde tutulur ama ii gunde kotu gunde senleyim diyen kadini da bi sekilde ezerler
-En son olarak da nişanlımın bugüne kadar bana söyleyip durduğu birikimim var lafının aslında boş olduğu ortaya çıktı çünkü düğün masrafları + takı + gelinlik vs vs .. için arabasını satmış !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?