Nisanliniz bu endiselerinizi biliyor mu?
Evet çoğunu biliyor, benim düğün stresini kaldıramadığımı bu yüzden böyle olduğumu düğünden sonra hepsinin geçeceğini dusunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanliniz bu endiselerinizi biliyor mu?
Canim bence dugun stresi degil bunlar senin kendine gore gecerli sebeplerin yaniEvet çoğunu biliyor, benim düğün stresini kaldıramadığımı bu yüzden böyle olduğumu düğünden sonra hepsinin geçeceğini dusunuyor
Evet çoğunu biliyor, benim düğün stresini kaldıramadığımı bu yüzden böyle olduğumu düğünden sonra hepsinin geçeceğini dusunuyor
olay aynen böyle. o yüzden vegann,ne nişanlını üz nede kendini. bu iş olmaz. olursada sonu her ikiniz içinde facia olur. sevgi yok çünküAslında nişanlın şöyle iyi , böyle iyi diye yazan arkadaşlar ; bir adam gelip size dese ki ben hala eski sevgilime aşığım ancak o beni istemedi gitti , benim elimin altında da bu kız arkadaşım vardı. Evlenmek için evleneceğim dese ne derdiniz ?
Kızın başını yakma , var git yoluna mı ? Evlen gitsin mi ?
vegann , sizin durumunuzda nişanlın bunu hak ediyor mu sence ?
Aslında nişanlın şöyle iyi , böyle iyi diye yazan arkadaşlar ; bir adam gelip size dese ki ben hala eski sevgilime aşığım ancak o beni istemedi gitti , benim elimin altında da bu kız arkadaşım vardı. Evlenmek için evleneceğim dese ne derdiniz ?
Kızın başını yakma , var git yoluna mı ? Evlen gitsin mi ?
vegann , sizin durumunuzda nişanlın bunu hak ediyor mu sence ?