İskender kebabın üzerine dürüm yemen için ısrar ediyor, oradan pastaneye dondurma pasta Allah ne verdiyse yine yemen için ısrar ediyor.K.validen seni obez edecek yakında...
gerçekten öyle. inan eksiği yok fazlası var..
İskender kebabın üzerine dürüm yemen için ısrar ediyor, oradan pastaneye dondurma pasta Allah ne verdiyse yine yemen için ısrar ediyor.K.validen seni obez edecek yakında...
bide şu var. hiç kendilerini geliştirmemişler. sürekli evde temizlık yapmakla meşgul. hani insan bi yerlere gider görür öğrenir hiç yok bunlarda o. o sebeple bazen öyle şeyler diyorlarki
mesela yatak başına cibinlik yaptıracaktık perdeciye diyorki bütün yatağı kaplasın da sinekleri engellesin. nişanlım da anne yani o onun için mi ya dedi dekorattif amaçlı dedi.
sonra klozet takımının klozet kapağı var ya. teyze diyorki ayy buna burda yazık olur ordan alsak da söyle lavabonun üzerine falan koysak ?
yaşları da daha genç kayınvalidem 47 teyze de anca 44 falandır.çevreleri de hep böyle. ne yapabilirim bu konuda :s
Nişanlın gerektiği yerde tepkisini koyuyor gibi.
Sen de he de geç illa yapman gerekmiyor...
Para meselesinde seni çok iyi anlıyorum. Benim ailem ve eşimin ailesi arasında da çok fark var.
Fakat eşimin ailesi bunu dile getirmez davranış olarak yaparlar.
Nasıl anlatsam yani bir örnek vereyim.
Oglumun ve kızımın dogum güünde annemler başka şehirde dahi olsa gelirler.
Ve her dogum günlerinde altın takarlar çocuklarıma, kıyafetler oyuncaklar da cabası.
Ama eşimin ailesi zaten durumları ortada.
Oglumun İlk dogum gününde annemler altın taktılar.
Onlar da hediye almışlardı.Her neyse 2. dogum gününde annemler ogluma yine altın taktılar.
Bu defa kayınvalidem ve kayınpederim de altın taktı.
O gün misafirler gittkten sonra eşim sonradan anlattı bana.
Meger altını kendisi almış vermiş kayınvalidem ve kayınpederime.
Niye dedim. Her dogum gününde sizinkiler altın takıyor annem babam eziliyor dedi, boyunları bükük kalmasın diye böyle bir şey yaptım dedi.
Ben şok oldum eşimden hç böyle bir davranış beklemezdim. Tabi bir yandan da bu sidik yarıştırma olayına sinir oldum.
Sonuçta ortada bir mutluluk var büyükler ne derdinde diye. Annem-babam da asla biz zenginiz bizim paramız çok gibisinden yapmıyorlardı bunu.
Eşimin canı sıkılmasın diye bir şey demedim ama böyle düşüneceginiz aklımın ucundan geçmezdi dedim.
Şimdi her dogum gününü kutlamamızda aynı şey yaşanıyor!!!
Kimi zaman kendileri alıyorlar kimi zaman olmadıgında eşime söylüyorlar!!!
Bence sen ailene söyle altın takacaklarsa sana versinler onların yanında vermesinler, oyuncak ve kıyafet gibi hediyeleri versinler onların yanında, böylece onlarda kendilerini kötü hissetmezler, bazı insanlar böyle şeyleri gurur yapabiliyor, çok insani bir durum.
Bence sen ailene söyle altın takacaklarsa sana versinler onların yanında vermesinler, oyuncak ve kıyafet gibi hediyeleri versinler onların yanında, böylece onlarda kendilerini kötü hissetmezler, bazı insanlar böyle şeyleri gurur yapabiliyor, çok insani bir durum.
Canim bazi insanlain huyu bu ,benim k.validemle k.pederimden beter kimse olamaz herhalde o kadar israrcilar ki sadece bana degil evlerine bi misafirde gelse geldigine gelicegine pisman olur o kadar diyeyim.Bisey yedirmek icirmek icin o kadar israr ederler ki insan patlamayi göze alip iyeyimde kurtulayim der yani o kadaronlar bunu iyilik saniyo ama belli bi yerden sonra karsidaki insani sinirde edebiliyolar bende ilk zamanlarda senin yasadiklarini yasadim ,yeni taniyosun sayilir alisma evresi o seni senin sen onun huyunu suyunu pek bilmiyosunuz aman annecigim yok yemem istemem falan deyince sanirim isteyipte söylemedigini laf olsun diye itiraz ettigini dusunup araya yok ye bak param var benim gibi cumlelerde sokup insani dahada sinir edebiliyolar ben artik soyle yapiyorum diyelim ki iskenderin ustune dürüm almak istiyo ya valla anne sen yersen al ben gayrt tokum yok alicam diyosan cöpe gider diyorum alsada kendimi zorlayim aman yazik kibarlik olsun diye yemiyorumda.Bazi yerlerde tam tavir koyup biraz sertlesmeniz gerekebilir.
bide şu var. hiç kendilerini geliştirmemişler. sürekli evde temizlık yapmakla meşgul. hani insan bi yerlere gider görür öğrenir hiç yok bunlarda o. o sebeple bazen öyle şeyler diyorlarki
mesela yatak başına cibinlik yaptıracaktık perdeciye diyorki bütün yatağı kaplasın da sinekleri engellesin. nişanlım da anne yani o onun için mi ya dedi dekorattif amaçlı dedi.
sonra klozet takımının klozet kapağı var ya. teyze diyorki ayy buna burda yazık olur ordan alsak da söyle lavabonun üzerine falan koysak ?
yaşları da daha genç kayınvalidem 47 teyze de anca 44 falandır.çevreleri de hep böyle. ne yapabilirim bu konuda :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?