Düğün düğüne bir adım kala

adalina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.641
4
düğünü yaklaşan arkd.sizlerde benim kadar heyecanlımısınız??düğün önce si duygularınız karışık ve deli gibi aşık oldunuz adama bile kızıyormusunuz huysuzve geçımsiz oldum acaba evlilik psikolojisimi yoksa bn gercekten evlılıkten korkuyor muyum

düğünü yaklaşan arkd.sizlerde benim kadar heyecanlımısınız??düğün önce si duygularınız karışık ve deli gibi aşık oldunuz adama bile kızıyormusunuz huysuzve geçımsiz oldum acaba evlilik psikolojisimi yoksa bn gercekten evlılıkten korkuyor muyum

boş verrrrr herşeyin tadını çıkar. Ilk gecenizin sabahında onun gözlerinin içine bakarark uyunınca bu duygularının nekadar anlamzıs ve gereksiz olduğunu anlarsın vede huzurlu bir şekilde tekrar uykuya dalarsın ...
Mutluluklar..:KK69::KK69:

boş verrrrr herşeyin tadını çıkar. Ilk gecenizin sabahında onun gözlerinin içine bakarark uyunınca bu duygularının nekadar anlamzıs ve gereksiz olduğunu anlarsın vede huzurlu bir şekilde tekrar uykuya dalarsın ...
Mutluluklar..:KK69::KK69:

teşkkr ederim çok haklısınz eminim güsel duygulardır mutluluk hepimizn olsun berberce :KK61:dilerim bundan sonraki günlerimi biras dha huzurlu gecirrim:KK17:

bız aşkımla gelnlık provasına gittik ozmanlar aldık gelırken yolda durduk yere gergınlık yarattım al gelınlıgı gıymıyorum dedim oysa nıkah yapılmıs hersey bı kaac gun sonra gelınlıgı kutusu ile yolun ortasına koydu gitti aldım mecburen istemıyorum dedim ya evlenmıycem bas bas bagırıyorum ama cok komıkmıs meger oysa 5 yıllık sevdıgım ınsan onsuz kalabılırmıyım hıc gerılıyor insan piskolojı:KK52:

bız aşkımla gelnlık provasına gittik ozmanlar aldık gelırken yolda durduk yere gergınlık yarattım al gelınlıgı gıymıyorum dedim oysa nıkah yapılmıs hersey bı kaac gun sonra gelınlıgı kutusu ile yolun ortasına koydu gitti aldım mecburen istemıyorum dedim ya evlenmıycem bas bas bagırıyorum ama cok komıkmıs meger oysa 5 yıllık sevdıgım ınsan onsuz kalabılırmıyım hıc gerılıyor insan piskolojı:KK52:

evt aynısı ben yaptım gelinlik provamda hemde arkd.yannda öyle bir kavga ettik ti hemde çok komik bir şey için nişanlım burdan alalım gelinliği dedi bende burası çok pahalı dedim konuyu büyüttük saçma sapan bugün nişanlımda aşkım gözlerin yorgun bakıo deyince beni artk çirkin mi buluyorsun die ağladım:KK60:sanırım evlilik öncesi hepimizin yaşadığı şeyler

arkadaşda çok güzel demiş zaten sabah onun kollarında gözünü açıp gece onun kolunda uyuyakalacaksın:).düğün stresini yaşamayan bi genç kız yoktur tahminime göre.ben o kadar stres yapmıştımki millet salonda bizi bekliyo kuaförden çıktım salona giderken heyecandan kavga ettim eşimle dedim gitmiyorum salona evlenmicem şimdi gülüyorum ama iiki evlenmişim salona girdiğin anda heyecan bitecek herşey güzel olacak merak etme

benim düğünüme yakşalık 1.5 ay kaldı..heyecandan çok stres var bende..hersey eksik gibi geliyr..hergün çarşıdayım oda olsun bunuda alayım derdime düştüm..ama nişanlım benden daha stresli..e tabi evi gecindirecek olan şuan o ..ben çalışıyorum ama tayin olayı olmazsa işi bırakmak zorunda olucam..oda geçim derdine düştü onun stresini yaşıyor..birde kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz ..yani hayat mücadelesine düştük işin güzel taraflarını şuan göremiyoruz:KK43:

bu süreç sıkıntılı üstelik ailelerden beklenen desteği görmemek dahada üzücü nasıl olsa çocuklar çalışıyor yaparlar mantığı var oysa maddi ve manevi yıpranıyoruz benm yüzümde kabuklu yaralar çıktı kızlar inanamazsıınz yaa nişanlımda dünde hayatım yüzüne noldu demesi arkasından aşkım niye inme inmiş insanlar gibi duruyosun demesi bni ağlarken gülme krizine soktu ama bu sabah mesaj yazan arkd.olumlu fikirleri bnide olumlu düşünmeye sevk etti bugün daha rahatım her şey güsel olacak su akıp yolunu bulacak mutlu olacagım cunku sevıyorum sevılıyorum ve sonunda aşk kazandı diyerek yüzümde kocaman bir gülümseme yaratıyorummm:KK64::KK64:

benim düğünüme yakşalık 1.5 ay kaldı..heyecandan çok stres var bende..hersey eksik gibi geliyr..hergün çarşıdayım oda olsun bunuda alayım derdime düştüm..ama nişanlım benden daha stresli..e tabi evi gecindirecek olan şuan o ..ben çalışıyorum ama tayin olayı olmazsa işi bırakmak zorunda olucam..oda geçim derdine düştü onun stresini yaşıyor..birde kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz ..yani hayat mücadelesine düştük işin güzel taraflarını şuan göremiyoruz:KK43:

seni cok iyi anlıyorum hayatımız farklı yönde degısecek ama herzaman olumlu dusunerek bunları asmalıyız her nek adr yüüzmde yara ve sivilcelerde cıksa gülümsemek kendimi iyi hissettiriyor bnadüğün günün düşün muhteşem bir aksam olacak sevdigine kavusacaksın olumsuzkları terket cunku bu sizi yıpratır

:KK31::KK68:bizede bir ay kaldı ve ikimizdede gerginlik son günlerde hat safhada....:KK31:6 senedir tanışıyoruz zaten ama düğün evliik psikolojisi midir nedr anlamadım gitti.3. kişilerinde araya girmesiyle tartıştık of off alışık olmayınca insan tartışmada hemen evlenmeyelim dedim mağlesef küstürdüm oda tamam dedi de dedi işte :KK69: düğüne az kala bir ben miym diyodum meger yalnız degilmişimm

:KK31::KK68:bizede bir ay kaldı ve ikimizdede gerginlik son günlerde hat safhada....:KK31:6 senedir tanışıyoruz zaten ama düğün evliik psikolojisi midir nedr anlamadım gitti.3. kişilerinde araya girmesiyle tartıştık of off alışık olmayınca insan tartışmada hemen evlenmeyelim dedim mağlesef küstürdüm oda tamam dedi de dedi işte :KK69: düğüne az kala bir ben miym diyodum meger yalnız degilmişimm

kesinlikle yalnız değilsiniz evlilik öncesi hepimizin yaşadığı sıkıntılar ama bazen akışına bırakmak çiftler için herşeyi dha kolay kılacaktır.herş ey çok güsel olacak demmeli ve kendimizi iyi hissetmeliyiz çünkü hayatnmz en önemli ve özel olacak bu günü gülümseyerek gecrmek hepımıızn hakkı eşlerede haksızlık etmeyelım lütfen:KK61:inanın her şey istedniiz gibi ve güsel olacak ben artk böyle düşünüyor böyle olmasını umuyorum
l

X