- 19 Nisan 2011
- 1.641
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düğünü yaklaşan arkd.sizlerde benim kadar heyecanlımısınız??düğün önce si duygularınız karışık ve deli gibi aşık oldunuz adama bile kızıyormusunuz huysuzve geçımsiz oldum acaba evlilik psikolojisimi yoksa bn gercekten evlılıkten korkuyor muyum
boş verrrrr herşeyin tadını çıkar. Ilk gecenizin sabahında onun gözlerinin içine bakarark uyunınca bu duygularının nekadar anlamzıs ve gereksiz olduğunu anlarsın vede huzurlu bir şekilde tekrar uykuya dalarsın ...
Mutluluklar..
bız aşkımla gelnlık provasına gittik ozmanlar aldık gelırken yolda durduk yere gergınlık yarattım al gelınlıgı gıymıyorum dedim oysa nıkah yapılmıs hersey bı kaac gun sonra gelınlıgı kutusu ile yolun ortasına koydu gitti aldım mecburen istemıyorum dedim ya evlenmıycem bas bas bagırıyorum ama cok komıkmıs meger oysa 5 yıllık sevdıgım ınsan onsuz kalabılırmıyım hıc gerılıyor insan piskolojı
benim düğünüme yakşalık 1.5 ay kaldı..heyecandan çok stres var bende..hersey eksik gibi geliyr..hergün çarşıdayım oda olsun bunuda alayım derdime düştüm..ama nişanlım benden daha stresli..e tabi evi gecindirecek olan şuan o ..ben çalışıyorum ama tayin olayı olmazsa işi bırakmak zorunda olucam..oda geçim derdine düştü onun stresini yaşıyor..birde kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz ..yani hayat mücadelesine düştük işin güzel taraflarını şuan göremiyoruz
bizede bir ay kaldı ve ikimizdede gerginlik son günlerde hat safhada....6 senedir tanışıyoruz zaten ama düğün evliik psikolojisi midir nedr anlamadım gitti.3. kişilerinde araya girmesiyle tartıştık of off alışık olmayınca insan tartışmada hemen evlenmeyelim dedim mağlesef küstürdüm oda tamam dedi de dedi işte düğüne az kala bir ben miym diyodum meger yalnız degilmişimm