Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artıkzamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırlabana yardımcı olur
bir kanalda, şişmanlara gelinlik hazırlayan bir program var. bayağı obez kişiler ama, uygun gelinliği bulup giydiriyorlar. okadar güzel, o kadar çekici oluyorlarki, şişman olasım geliyor. kafanıza takmayın kilonuzu, gelinlik herkese çooook yakışır. önemli olan kilonuza uygun gelinliği bulmaktır.
Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artıkzamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırlabana yardımcı olur musunuz :)
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırlabana yardımcı olur musunuz :)
yine karatay yap ama 2buçuk ogün ye, öğle arasini corba, salata, yogurt, kavrulmamis cerez vs yiyerek hafif geçir.zaten karayayin asil mantigi zararli karbohidratlari kesmekKızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artıkzamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
Detokslar yapabilirsin isyerine goturup icerisin tatli istegini bastirir kuru yemis guzel olur
Evde de spora baslamalisin acil 10 kilo birden gitmez sabir gerekli ama baslamadigin surece yerinde sayarsin
Gel takıma alalım seni iki hafta deneme süresi var zaten spor yaptırıyoruz mecburi yapmayana ceza yöntemi var herkes yapınca sende alisirsin ama patates pilav paketli gıdalar yok beyaz ekmek şeker yok
3 öğün yiyin ama ekmek yemeyin ve tatlı.
Acıkınca leblebi yiyin cok yarar sağlıyor. Netten araştırabilirsin ben o şekilde 4 kilo vermiştim.
Cnm iradene sahip olamıyorsan yapacak bişey yok önce onu as ben düğün öncesi bir haftada stresten 6 Kilo vermistim
Madem zayiflayamiyorsun ve yemek yemegi çok seviyorsun o zaman balik etli bi gelin olacaksin
Bu da cok kötü birsey degil :)
Ama hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki.. İrademe sahip çıkamıyorum, spor yapamıyorum, ee nasıl gitcek kilolar o zaman? Mucize bekliyosun resmen.. Silkelen ve kendine gel.. "17 gün diyeti" diye kk ya yaz.. kasımda bi konu açmıştım 2 ayda 8-9 kg verdimhalen değişmedi kilom :)
Canım o on kiloyu versen bile şu kısa zamanda
Çok kötü durabilir sarkmalar falan olur
Çünkü on kilo bu birden verme bence
Canını sıkmak istemiyorum
Üç ay varmış üçer kilo versen her ay deforme olmadan
İrademi tutamıyorum deme sahip ol lütfen iradene
Bilemiyorum ki nasıl olabilir ama yapabilirsin ya
Gelin olacaksın ona odaklan
Ben şuan diyetteyim ve hayatımda ilk kez bu kadar kararlıyım.
Olay tamamen kafada bitirmek.
Sonuca odaklanıp sonucu gerçekten çok isterseniz, iradenize sahip çıkabiliyorsunuz.
Hep şişman olmuşumdur hayatımda ama düğün arefesinde 75 kiloya inmiştim o koşuşturma içinde yemem aynıydı ama tatlıyı aburcubur yoktu.
İradeli olmak lazım, evet özellikle tatlıyı sevenler için bu çok zor ama bir hedefin var önünde seni motive edecek.. Ben ne yesem kilo yapmıyor ama sağlığım için diyet yapıyorum. 1 aydır şekerli hiçbir şey koymadım ağzıma.. Canım çektiğinde şekersiz tarifler var instagramda şekerlisinden daha leziz oluyor inananamazsın. Hatta şu anda da unsuz, şekersiz, yağsız browni yiyorumBende ileride şeker hastası olma ihtimali var o yüzden dikkat ediyorum. Yoksa şu an her istediğimi yerim, kilo yapmıyor çünkü.. Ona rağmen tutabiliyorum kendimi, olmayacak bir şey değil yani..
ekmek pilav bunları çıkar hayatından, ve az ye doymadan kalk sofradan bol su ve yeşil çay iç ve en önemllisi beyaz leblebi tüket acıktığını hissettikçe at ağzına birkaç tane inanılmaz tok tutuyor ben beyaz leblebi ile 4 kilo verdim düğünüm öncesi 47 kilo bir gelindim 6 ay önce , hala kilomu koruyorum atıştırmalık olarak beyaz leblebi yemeye devam çünkü :)
zayıflama takımları var gelmek istermisin ? orda 3 ayda 10 kilo vermiş olursun
sürekli tatlidan midenin bulandigini hayal etsen bı sure sonra gercekten yiyemez hale gelirsin belki
bide kizartma yerine firina az yagla koysan o da guzel oluyo tadi,
bide cay kahve yeterli su icmeyince ödem yapiyo diye biliyorum ben. cay kahve yerine icine yesil nane maydanoz cubuk tarçın elma dilimi limon dilimi gibu seyler koyup iciyodu benim is yerindeki arkadaslarim ve ise yaradığını soyluyolardi
yurume imkanin varsa en guzel vucudu sekle sokup form tutturan sey yurumek bence, erken inip yuruyebilirsin havalarda artik çok güzel, yururken de elma yesen eve girince aşırı ac hissetmezsin belki
Canim zayıflama grupları var biliyorsundur da kesin ben yine de hatirlatayim dedimbak ben o takimlar sayesinde 8 kilo cerdim 2 ayda. Gel sende
kaç kilosun boyun kaç canım??
10 kilo bence 3 ayda verilir ama spor yapmadan bide stresle daha çok yiyerek dahada kilo alırsın benden demesi canım
aldığın kaloriyi hesaplaman bide her gün günlük gibi kaç kalori yediğini ne yediğini yazman yardımcı oluyormuş.
kknin zayıflama grupları var katılmanda yardımcı olur
Muhtemelen şimdi burada hepimiz size hemen hemen bildiğiniz şeyleri söyleyeceğiz. Fakat iş yine sizin bunu ne kadar uygulamaya koyacağınızda bitecek. Bu tamamen irade meselesi, kendinize destek olabilecek bi arkadaş bulun. Buradaki guruplara katılın mesela. Her gün birine yediğin içtiğinin hesabını vermek ve birileriyle yarışmak sizi motive edebilir belki.
yine karatay yap ama 2buçuk ogün ye, öğle arasini corba, salata, yogurt, kavrulmamis cerez vs yiyerek hafif geçir.zaten karayayin asil mantigi zararli karbohidratlari kesmek
Brown tea diye bi cay var almistim ise yarıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38578/page-30949#post-55599728 gel canım burasiHerkese merhaba bilmediğim bi nedenden ötürü ceza alınca kimseye cevap yazamadım:) Karatay diyetine başladım bugün tabi çalıştığım için 3 öğün yapıyorum ama inşallah kilo verebilirim mesaj yazan herkese teşekkürler
İşyrine götürebileceğim detokslar neler ne yapabilirim mesela?
Olur katılabilirim hani takım?
Teşekkürler araştırayım
Yaa bir hafata o kiloyu verince gelinlik bol olmadı mı :/
Bence kötü istemiyorum
Bakıcam canım sağol
10 kilo çok bişi değil ya yani sarkma olmaz o kadar:) sizin dediğiniz şekilde de ayda 3er kilo versem 9 kilo yapıyor zaten fark yokki
Aynen bende bu sefer kafamda bitirdim umarım gelinliğe odaklanınca
Bende stresten aburcubura sarıyorum tam aksine
O tarifleri nerden bulabilirim :)
teşekkürler
Evet isterim sizinki hangisi?
Tatlıdan midemin bulandığını hayal etmek iyi fikir:) deniycem teşekkür ederim
Sizinki hangisi?
158 boyum 63 kiloyum
Bu kadar kilolu olmadım hiçbir zaman 10 kilocuk versem yeter :)
Evet katılıcam birine teşekkürler
Aynen canım öğle arasında burda çorba yanında sebze yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
İlk kez duydum ne işe yarıyor?
12. Takımdayım canım.buyur gelHerkese merhaba bilmediğim bi nedenden ötürü ceza alınca kimseye cevap yazamadım:) Karatay diyetine başladım bugün tabi çalıştığım için 3 öğün yapıyorum ama inşallah kilo verebilirim mesaj yazan herkese teşekkürler
Teşekkürler araştırayım
Bence kötü istemiyorum
Bakıcam canım sağol
10 kilo çok bişi değil ya yani sarkma olmaz o kadar:) sizin dediğiniz şekilde de ayda 3er kilo versem 9 kilo yapıyor zaten fark yokki
teşekkürler
Sizinki hangisi?
158 boyum 63 kiloyum
Aynen canım öğle arasında burda çorba yanında sebze yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
14.takım canımHerkese merhaba bilmediğim bi nedenden ötürü ceza alınca kimseye cevap yazamadım:) Karatay diyetine başladım bugün tabi çalıştığım için 3 öğün yapıyorum ama inşallah kilo verebilirim mesaj yazan herkese teşekkürler
Teşekkürler araştırayım
Bence kötü istemiyorum
Bakıcam canım sağol
teşekkürler
Sizinki hangisi?
158 boyum 63 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?