zayıflama takımları var gelmek istermisin ? orda 3 ayda 10 kilo vermiş olursunKızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artıkzamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırlabana yardımcı olur musunuz :)
Herbal lıfe ıcenler var arastrn. Saglıklı mı bilmiyorumKızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artıkzamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırlabana yardımcı olur musunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?