- 22 Temmuz 2014
- 30.046
- 26.834
bana da canım ankaradaki prof dr berfu demir kilo vermeden sana tüp bebek yapamam dedim 2 tane ünv hastabesinde tüp bebek yaptırıp olmayınca özelde şansımızı deneyelim dedik..samsundan ankaraya onun yanına gittim boy 165 kilo 108 idi yani yaşın da var 40a da az kalmış dedi 90a in opu yapayım 80 de transfer dedi ..Ben1.81 boyunda 130 kiloyla tup bebek yaptim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Ve kilo veremiyorum. Polikistik over hastasiyim. Dogal yolla olmuyor. Sana nasil tup bebek yapmislar diyen doktor bile cikti karsima. Kavga edicektim neredeyse. Ilk tup bebek denememde hamile kaldim. 133 ile doguma girdim. ALLAH nasip etti anne oldum. Isteyen herkese nasip etsin. Yukardaki isterse kilo bile engel degil .. Istanbul bahçeci t.b.merkezi dr. cem celik
zaten annem vefat etti falan kendimden de geçtim dedim normal olmuyor tüp bebek olmadı kilo da veremiyorum sağlığımda elden gidiyor gözümü kapadım tüpmide ameliyatına karar verdim oldum çok şükür onu da geçirdik ..şimdi 6 7 ay kilo verme sürecmi bekleyeceğim...önce tabii ALLAH ol diyecek ama henüz bizim için zamanı gelmemiş demek ki ben elimden geleni yaptım bundan sonrası nasip..