Düğüne 3 ay kaldı hala kilo veremiyorum

Istahi kesiyormus hic diyet yapmasan bile 45 gunde 4 kilo vaat ediyor duyetle daha cok kilo verebilirsun ben satici degilim yanlis anlasulmasin internetteb bi arastir istersen

12. Takımdayım canım.buyur gelverelim hep birlikte kiloları dont panik. Ben düzenli yapsam daha çok giderdi de aralarda epey kacamak yaptımverirsin kilolari sen zaten çok bir kilon yokmuş yaa.

bakıcam takımlara kızlar sağolun

Istahi kesiyormus hic diyet yapmasan bile 45 gunde 4 kilo vaat ediyor duyetle daha cok kilo verebilirsun ben satici degilim yanlis anlasulmasin internetteb bi arastir istersen

Aynen araştırıcam teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba ne zamandır zayiflama ile ilgili internete yazsam bu sayfa çıkıyor yorumlarnz cok guzel motive edyrm benimde düğününe 4 ay kaldı 1.59 boyundan ve 65 kilodaym zayiflama lazim o Kadr çok şey denedimki anlatamam şimdi kendimce içeriklerini arastrdgm mest kayısı cayi ,Yesil cay bi cay kaşığı karbonat tarçın ve su kuru yaptm gunde 2 lt içmeye calsiyrm yarıda cok guzel oldu sizde byle bisy denedi mi ve ben artk bu kiloda kalmak ıstemyrm sizinde fikirlerinfikirle

Ihtycm var bildiginiz kürtleri benimle paylaşır misinx

benim bildiğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…