• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 3 ay kaldı hala kilo veremiyorum

Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artık :KK43: zamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:KK43: bana yardımcı olur
3038-3.jpg

bir kanalda, şişmanlara gelinlik hazırlayan bir program var. bayağı obez kişiler ama, uygun gelinliği bulup giydiriyorlar. okadar güzel, o kadar çekici oluyorlarki, şişman olasım geliyor. kafanıza takmayın kilonuzu, gelinlik herkese çooook yakışır. önemli olan kilonuza uygun gelinliği bulmaktır.

Ekmek asla yeme. Haşlama sebze protein ağırlıklı beslen şekeri kes hemen zayıflarsın zaten

Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artık :KK43: zamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:KK43: bana yardımcı olur musunuz :)

sürekli tatlidan midenin bulandigini hayal etsen bı sure sonra gercekten yiyemez hale gelirsin belki:KK45:

bide kizartma yerine firina az yagla koysan o da guzel oluyo tadi,

bide cay kahve yeterli su icmeyince ödem yapiyo diye biliyorum ben. cay kahve yerine icine yesil nane maydanoz cubuk tarçın elma dilimi limon dilimi gibu seyler koyup iciyodu benim is yerindeki arkadaslarim ve ise yaradığını soyluyolardi

yurume imkanin varsa en guzel vucudu sekle sokup form tutturan sey yurumek bence, erken inip yuruyebilirsin havalarda artik çok güzel, yururken de elma yesen eve girince aşırı ac hissetmezsin belki

Canim zayıflama grupları var biliyorsundur da kesin ben yine de hatirlatayim dedim:KK200:bak ben o takimlar sayesinde 8 kilo cerdim 2 ayda. Gel sende

1 haftada 3 kilo verdim saglikli degil ama mecburiyetten ise basladim ve disaridan yiyemiyorum eve gidince ac kurt gibi saldiriyorum ne varsa :D 3ay az bi zaman ama ayda 2 kilo versen 6 kilo verirsin Minimum.

bende veremedim gitti
90-91 kilomla kaldim.. yuhlayın bana:(
spor yapıyorum yok gitmiyoooooooooooooo

kaç kilosun boyun kaç canım??
10 kilo bence 3 ayda verilir ama spor yapmadan bide stresle daha çok yiyerek dahada kilo alırsın benden demesi canım :bicak:
aldığın kaloriyi hesaplaman bide her gün günlük gibi kaç kalori yediğini ne yediğini yazman yardımcı oluyormuş.
kknin zayıflama grupları var katılmanda yardımcı olur

Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:KK43: bana yardımcı olur musunuz :)
buyuk-beden-gelinlik-modelleri-4.jpg
normal_buyuk-beden-gelinlik-gelinlikler-abiye-abiyeler-145.jpg
normal_buyuk-beden-gelinlik-gelinlikler-abiye-abiyeler-379.jpg
Hochzeitskleid-Gro%C3%9Fe-Gr%C3%B6%C3%9Fen.jpg
b6_1252530884.jpg

Muhtemelen şimdi burada hepimiz size hemen hemen bildiğiniz şeyleri söyleyeceğiz. Fakat iş yine sizin bunu ne kadar uygulamaya koyacağınızda bitecek. Bu tamamen irade meselesi, kendinize destek olabilecek bi arkadaş bulun. Buradaki guruplara katılın mesela. Her gün birine yediğin içtiğinin hesabını vermek ve birileriyle yarışmak sizi motive edebilir belki.

Verme kilo. Herkes 36 beden olmak zorunda değil ki. Sağlığını tehdit eden bir durum varsa doktora git o gereken testleri yapıp bir yol haritası çizecektir. Herkesin doğal kilosu farklıdır. Kendini zorlamanın ne anlamı var...

merhaba öncelikle Allah tamamına erdirsin diyorum.
Kendinize beslenme kapların. atıştırmalıklarınız sağlıklı olsun düğününüz var bir şey yemeyi reddettiğinizde size kimse kızmaz. eğer illa sabah erken saatlerde yiyin tatlınızı ve çay tabağı ile yiyin.
Telefon elinizde olsa bile evde yürüyün hatta düğün için dans provası yapın sürekli. dediğiniz gibi bir temponuz varsa 10 kilo almanız bile mümkün. o yüzden 10 kilonun mesele olmadığını ayda 2-3 kg bile verseniz epey zayıf görüneceğinizi bilin

yine karatay yap ama 2buçuk ogün ye, öğle arasini corba, salata, yogurt, kavrulmamis cerez vs yiyerek hafif geçir.zaten karayayin asil mantigi zararli karbohidratlari kesmek

Herkese merhaba bilmediğim bi nedenden ötürü ceza alınca kimseye cevap yazamadım:) Karatay diyetine başladım bugün tabi çalıştığım için 3 öğün yapıyorum ama inşallah kilo verebilirim mesaj yazan herkese teşekkürler

Detokslar yapabilirsin isyerine goturup icerisin tatli istegini bastirir kuru yemis guzel olur
Evde de spora baslamalisin acil 10 kilo birden gitmez sabir gerekli ama baslamadigin surece yerinde sayarsin

İşyrine götürebileceğim detokslar neler ne yapabilirim mesela?

Gel takıma alalım seni iki hafta deneme süresi var zaten spor yaptırıyoruz mecburi yapmayana ceza yöntemi var herkes yapınca sende alisirsin ama patates pilav paketli gıdalar yok beyaz ekmek şeker yok

Olur katılabilirim hani takım?

3 öğün yiyin ama ekmek yemeyin ve tatlı.
Acıkınca leblebi yiyin cok yarar sağlıyor. Netten araştırabilirsin ben o şekilde 4 kilo vermiştim.

Teşekkürler araştırayım

Cnm iradene sahip olamıyorsan yapacak bişey yok önce onu as ben düğün öncesi bir haftada stresten 6 Kilo vermistim

Yaa bir hafata o kiloyu verince gelinlik bol olmadı mı :/

Madem zayiflayamiyorsun ve yemek yemegi çok seviyorsun o zaman balik etli bi gelin olacaksin :KK66:

Bu da cok kötü birsey degil :)

Bence kötü istemiyorum:(

Ama hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki.. İrademe sahip çıkamıyorum, spor yapamıyorum, ee nasıl gitcek kilolar o zaman? Mucize bekliyosun resmen.. Silkelen ve kendine gel.. "17 gün diyeti" diye kk ya yaz.. kasımda bi konu açmıştım 2 ayda 8-9 kg verdim :KK66: halen değişmedi kilom :)

Bakıcam canım sağol

Canım o on kiloyu versen bile şu kısa zamanda
Çok kötü durabilir sarkmalar falan olur
Çünkü on kilo bu birden verme bence
Canını sıkmak istemiyorum
Üç ay varmış üçer kilo versen her ay deforme olmadan
İrademi tutamıyorum deme sahip ol lütfen iradene
Bilemiyorum ki nasıl olabilir ama yapabilirsin ya
Gelin olacaksın ona odaklan

10 kilo çok bişi değil ya yani sarkma olmaz o kadar:) sizin dediğiniz şekilde de ayda 3er kilo versem 9 kilo yapıyor zaten fark yokki

Ben şuan diyetteyim ve hayatımda ilk kez bu kadar kararlıyım.
Olay tamamen kafada bitirmek.
Sonuca odaklanıp sonucu gerçekten çok isterseniz, iradenize sahip çıkabiliyorsunuz.

Aynen bende bu sefer kafamda bitirdim umarım gelinliğe odaklanınca:D

Hep şişman olmuşumdur hayatımda ama düğün arefesinde 75 kiloya inmiştim o koşuşturma içinde yemem aynıydı ama tatlıyı aburcubur yoktu.

Bende stresten aburcubura sarıyorum tam aksine

İradeli olmak lazım, evet özellikle tatlıyı sevenler için bu çok zor ama bir hedefin var önünde seni motive edecek.. Ben ne yesem kilo yapmıyor ama sağlığım için diyet yapıyorum. 1 aydır şekerli hiçbir şey koymadım ağzıma.. Canım çektiğinde şekersiz tarifler var instagramda şekerlisinden daha leziz oluyor inananamazsın. Hatta şu anda da unsuz, şekersiz, yağsız browni yiyorum :KK70: Bende ileride şeker hastası olma ihtimali var o yüzden dikkat ediyorum. Yoksa şu an her istediğimi yerim, kilo yapmıyor çünkü.. Ona rağmen tutabiliyorum kendimi, olmayacak bir şey değil yani..

O tarifleri nerden bulabilirim :)

ekmek pilav bunları çıkar hayatından, ve az ye doymadan kalk sofradan bol su ve yeşil çay iç ve en önemllisi beyaz leblebi tüket acıktığını hissettikçe at ağzına birkaç tane inanılmaz tok tutuyor ben beyaz leblebi ile 4 kilo verdim düğünüm öncesi 47 kilo bir gelindim 6 ay önce , hala kilomu koruyorum atıştırmalık olarak beyaz leblebi yemeye devam çünkü :)

teşekkürler

zayıflama takımları var gelmek istermisin ? orda 3 ayda 10 kilo vermiş olursun

Evet isterim sizinki hangisi?

sürekli tatlidan midenin bulandigini hayal etsen bı sure sonra gercekten yiyemez hale gelirsin belki:KK45:

bide kizartma yerine firina az yagla koysan o da guzel oluyo tadi,

bide cay kahve yeterli su icmeyince ödem yapiyo diye biliyorum ben. cay kahve yerine icine yesil nane maydanoz cubuk tarçın elma dilimi limon dilimi gibu seyler koyup iciyodu benim is yerindeki arkadaslarim ve ise yaradığını soyluyolardi

yurume imkanin varsa en guzel vucudu sekle sokup form tutturan sey yurumek bence, erken inip yuruyebilirsin havalarda artik çok güzel, yururken de elma yesen eve girince aşırı ac hissetmezsin belki

Tatlıdan midemin bulandığını hayal etmek iyi fikir:) deniycem teşekkür ederim

Canim zayıflama grupları var biliyorsundur da kesin ben yine de hatirlatayim dedim:KK200:bak ben o takimlar sayesinde 8 kilo cerdim 2 ayda. Gel sende

Sizinki hangisi?

kaç kilosun boyun kaç canım??
10 kilo bence 3 ayda verilir ama spor yapmadan bide stresle daha çok yiyerek dahada kilo alırsın benden demesi canım :bicak:
aldığın kaloriyi hesaplaman bide her gün günlük gibi kaç kalori yediğini ne yediğini yazman yardımcı oluyormuş.
kknin zayıflama grupları var katılmanda yardımcı olur

158 boyum 63 kiloyum

Bu kadar kilolu olmadım hiçbir zaman 10 kilocuk versem yeter :)

Muhtemelen şimdi burada hepimiz size hemen hemen bildiğiniz şeyleri söyleyeceğiz. Fakat iş yine sizin bunu ne kadar uygulamaya koyacağınızda bitecek. Bu tamamen irade meselesi, kendinize destek olabilecek bi arkadaş bulun. Buradaki guruplara katılın mesela. Her gün birine yediğin içtiğinin hesabını vermek ve birileriyle yarışmak sizi motive edebilir belki.

Evet katılıcam birine teşekkürler

yine karatay yap ama 2buçuk ogün ye, öğle arasini corba, salata, yogurt, kavrulmamis cerez vs yiyerek hafif geçir.zaten karayayin asil mantigi zararli karbohidratlari kesmek

Aynen canım öğle arasında burda çorba yanında sebze yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Brown tea diye bi cay var almistim ise yarıyor

İlk kez duydum ne işe yarıyor?

Herkese merhaba bilmediğim bi nedenden ötürü ceza alınca kimseye cevap yazamadım:) Karatay diyetine başladım bugün tabi çalıştığım için 3 öğün yapıyorum ama inşallah kilo verebilirim mesaj yazan herkese teşekkürler

Teşekkürler araştırayım

Bence kötü istemiyorum:KK43:

Bakıcam canım sağol

10 kilo çok bişi değil ya yani sarkma olmaz o kadar:) sizin dediğiniz şekilde de ayda 3er kilo versem 9 kilo yapıyor zaten fark yokki

Aynen bende bu sefer kafamda bitirdim umarım gelinliğe odaklanınca:KK70:

teşekkürler

Sizinki hangisi?

158 boyum 63 kiloyum

Aynen canım öğle arasında burda çorba yanında sebze yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38578/page-30949#post-55599728 gel canım burasi

Teşekkürler araştırayım

Bakıcam canım sağol

teşekkürler

Sizinki hangisi?

158 boyum 63 kiloyum

12. Takımdayım canım.buyur gel:KK200:verelim hep birlikte kiloları dont panik. Ben düzenli yapsam daha çok giderdi de aralarda epey kacamak yaptım:işsiz::işsiz:verirsin kilolari sen zaten çok bir kilon yokmuş yaa.

Teşekkürler araştırayım

Bakıcam canım sağol

teşekkürler

Sizinki hangisi?

158 boyum 63 kiloyum

14.takım canım

Back