Düğüne 3 ay kala terk edildim

Hayat çok uzun, inan yeniden seveceğin aşık olacağın ve en önemlisi seni el üstünde tutacak birisi çıkacak karşına. Şu an için o aileden, o kayınvalideden kurtulduğun için, özellikle bu evliliği yapmadığın için yatıp kalkıp şükür et. Böyle bir kayınvalide ile senin arkanda duramayan bir nişanlı ile bir eş ile nereye kadar devam edebileceğini zannediyorsun? Önüne bak güzel kardeşim bundan sonra, onlar arayıp yalvarsalar bile sen önüne bak bir daha bu insanlarla bir araya gelme...

Bu ne ya bu nasıl anne bu nasıl kayın valide canım benim yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım böyle bir şey olamazzz .yerinde olsam asla üzülmem hayırlısı hatta en hayırlısı bu bence .erkek tarafı gelip sana yalvarsa geri dönme .kayın valide nişanlı iken bana bunlari diyemez dedirtmem saygimi koruyarak bunu ona anlatırdım.nisanlin da pek bir çocuk gibi geldi bana çünkü iki kişiyi idare edip bir işi başaramamış bende sen dua et.kurtulmuşsun .ve unutma öyle biri gelirki tüm gidenlere teşekkür edersin

Bu kadın ilerde daha çok başını agritir hatta çok afedersin yatak odaniza bile karışır bu tip insanlar aman aman ağlama kaç derim şimdi senin için çok zor biliyorum ama bu zorluğu bir kaç ay yada yil çekip unutmak var.bide evlenip o zorluğu ömür boyu çekmek var sence hangisi??

utanmaz kadin kesin oglunun parasi elinden gitcek diye yapti. Ay rezillik nisanlinda benim exin aynisiymis. Bende almanyada yasiyorum merak ettim seni

Sizce sevdiğim insan birgün pişman olur mu ? hergün agliyorum
Olur tabi kuzum sen bunları boş ver artık yeni sayfa aç kendine giden gitmiştir diye ergence bir söz var ya ben gideni değil giden beni kaybetmiştir diye aynen öyle onlar seni kaybetti o cadaloz da çok pişman olur çünkü kimse senin gibi iyi dusinceli olmaz vallaha ne gelinler var ki kaynananın hakkını avucuna koyan insallah inada öyle biri düşer de görür gününü. Hakkında hayırlısı olsun insallah üzülmeni istemem ama nişanlın seni çok isteseydi anasını susturmayi da bilirdi. Bence Allah yuzune bakmış canim. Acilarin çabuk geçmesi dileğimle hayırlı aksamlar.

Allah razi olsun canim benim ((( yorumun icin cok cok tsk ederim . Inan bana böyle daha güc veriyorsunuz hepiniz bana cok tsk ederim. Beni sosyal medyadan silmedi ve engellemedi amaci ne bilmiyorum beni stalk ediyor

Kvyi hakli bulmadim ama evlilikte ailelerin rizasi olmali diye dusunuyorum. Kabullenin unutun gitsin o yuzden bence. Bir de bohca muhtemelen bahanesi olmus yani sebep o degil gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…