Düğüne 3 ay kala terk edildim

Mutlu bir yuvayı nişanlınla kuracaktın ama hep kv alttan alman ilginç.. Hakkınız da hayırlısı buymuş demek ki bitmiş iyi ki de bitmiş dedim içimden. Sizi nişanlıyken savunamayan adam , evlenince hiç tınlamazdı. Boşverin kendinize belli bir süre verin ağlayın , içinizi dökün , bu tarz yazılar yazın rahatlayın.

Çok sğl yorumun icin cnm. Inşallah hemen unuturum :KK43: şu an acim taze olduğu için resmen odamdan çikamiyorum . Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum :KK43: bir ağlayip bir gülüyorum allah yardimcim olsun inş..

İnan bu tipler anasının gazı ile dövüyor beni seviyor deme sevse de annesi için yapar tam da bu kadarını yapmaz dediğim herşeyi annesi için yaptı. Bu arada yat kalk dua et şuan göremediğin herşeyi zamanla gorecektin sevgin de kalmayacaktı 6 kalbine tas baş yoluna bak.

Çok zor bir dönem yaşiyorum şu an. Odama kapandim. Kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum :KK43: kac hafta kac ay kac yil sürcek bu aci :KK43:((

Senin icin cok üzüldüm güzel kardesim. :KK43: evet bi insan nekadar taş kalpli olabiliyor anlamiş degilim. Okadar emek ettik hepsi boşunaymiş. Ama allahin adaleti büyük. Herşey gördü yüce rabbim. Sende icini ferah tut. Gün gelir devran döner buna eminim. Hakkimizda hayirlisi be canim :KK43:(
Hayirlisi tabikide ama hayallerin yarim kaldi.diger yarim gitmis gibi .ama onun umrunda bile olmamasi canimi daha cok yakiyor butun resimleri sildim .nikah tarihi geldigi gun napacam bilmiyorum.aradim yalvardim salak gibi simdi elim tlf gidip gidip geliyor .bide kardesi olacak zat utanmadan haber saliyor esyalarimi versin diye beyefendi bunu soylemek icin yaziyor.ya dedim benim burda yuvam yikilmis siz neyin pesindesiniz allaha hetgum yalvariyorum su aciyi sokup al icimden diye

Demişler hep oturup ağlamakla olmuyor.Katiliyorum.Seven adam boyle mi yapar.Annesini secmis aklinca.Cok zayif bir hareket.Senin bir sucun yoksa senin arkanda durmaliydi.Evlensen korumazdı seni.Cok basın ağrırdı.Bir de arayıp sormuyor beyefendi o kadar kararlı yani.Artik şirret bir gelin alinca anlarlar hayatı konyayı.
Bak ben de yasadim kolay değil öyle insanlarla yaşamak.Ya hep ici ne ayıp dert sahibi olacaksin yada cingeneye bağlayıp ilişkini yıpratacaksın.Normal değil bu yaptıkları.Annesinin kontaklığı yüzünden yarı yolda nasil bırakır.

Birsey soracam bunun haricinde nişanlınla aran nasildi
Kavga eder miydiniz.Kv hep saygılı mi oldun?Hiç pürüz yasadin mı karşılıklı had bildirme konusunda .?Nisanlinla annesi yüzünden tartıştın mi hiç?

Bunun haricinde nişanlimla gayet mutluyduk. Hic bir sorunumuz yoktu. Ara sira tabi kücücük kavgalar oluyordu.
Annesiyle bi ara kavga yaşadik. Annesi benim anneme iğneci laflar kullanmişti " sen ne bicim dünürsün beni hic aramiyorsun sormuyosun " bunun tarzinda birseyler konusuyordu ve annemde tabiki gereken cevapini verdi. Annem kendisi cok calistigi icin yogun bir kadin. Her 2 hafta arardi ama annem annesini yada bir mesaj yazip hal hatrini sorardi. Fakat bnm kv hic aramazdi bizi. Ailemde sasiriyodu tabiki. Neden hep biz ariyoruz ki . Kv neden bizi arayip sormuyor. Yani önemli olan sizin mutlulugunuz kizim derdi babam hep. Ama onlar beni emanet ellerde görmediler. Bayram olurdu hic aramazlardi. Ne bilim hep ilk adimi bizden beklediler. Ailemde benim hatrima susup birseyimize karismadilar. Ama bnm kv hep igneci laflar kullanirdi. Babama bile " abi seninle bence biz yanliz konusalim sizin hanimiz hic yapimci degil" gibu konusmalarda bulundu.
Gecenlerde bi tanidik gördüm , kv demiş ki ; " benim gelinimin babasi neden hanimini boşamiyor. Ben erkek adam olsam o kariyi boşardim" demis. Annemi hic cekemedi sanki. Bilmiyorum cok üzüldüm bu duruma :KK43:

Bence bunlardan koca da olmaz sadece olurmuş gibi olur sen zorlarsın sırf evli olmak için.
Kendi kararını veremeyen, mücadele gücü olmayan korkak tiplerdir. Cevremde gördüğüm kadarı ile hic mutlu olamayanlar ve başkalarının hayatını yasayan gölge tiplerdir
İyi ki kurtuldum de ağlamasına inanma, karşına daha iyileri çıksın inş.

Hayirlisi tabikide ama hayallerin yarim kaldi.diger yarim gitmis gibi .ama onun umrunda bile olmamasi canimi daha cok yakiyor butun resimleri sildim .nikah tarihi geldigi gun napacam bilmiyorum.aradim yalvardim salak gibi simdi elim tlf gidip gidip geliyor .bide kardesi olacak zat utanmadan haber saliyor esyalarimi versin diye beyefendi bunu soylemek icin yaziyor.ya dedim benim burda yuvam yikilmis siz neyin pesindesiniz allaha hetgum yalvariyorum su aciyi sokup al icimden diye

Canim bende resimleri hepsini sildim. Hatta annesi bohcayi geri istediginde nisanlimin bana aldigi tüm hediyeleri koydum icine. Bana aldigi Gülün yapraklarini saklardim hep onu bile koydum. Yani allahindan bulsunlar baska bisey diyemicem. O sandik onlara zaten kefen gitti. Bence annesi onun üstüne bir fatiha okusun. Evlerinde cenaze var su an haberi yok.Bir genc kizin hayalleriyle oynamak nedemek ya? Bide evlenme vaadesinde ... kendime üzülüyorum biliyormusun.. eski nisanlima da demistim zaten. Git ac o sandigi. Icinde hayallerimiz agliyor melekler agliyor. Siz yuva yiktiniz ailece dedim.
Bana demezmi : " o sandigi ben ölesiye kadar tutcak kimse dokunamaz"
Yaw he he.. annesi coktan gecirmistir üstüne o donlari ic camasirlari tövbe yaaaaa off sinirlerim cok bozuk. Watsappden bakiyorum stalk ediyorum beni engellemedi.. benim yazdigim hikayelerime bakip duruyor . Ama ne ariyo ne soruyo pislikler yaaaa off:KK43:

Zaman herşeyin ilacı. Süresi herkese göre değişir ama günler geçtikçe içindeki acının soğuduğunu anlayacaksın. Boşver, senin için mücadele etmeyen adama üzülmeye bile değmez. Ne erkekler var, sevdiği için herşeyi göze alabilen. Bırak o kendi hatalarında boğulsun. Aşk, sevgi emek ister. Bunca yılını harcadığın adam, senin için mücadele dahi etmiyorsa bu onun kaybı. Sen zamanı gelince herşeyi unutucaksın, ama o vicdan azabını bir ömür boyu taşıyacak. Kendini oyalayacak şeyler bul, kendini daha iyi hissedeceksin. :)

Canim bende resimleri hepsini sildim. Hatta annesi bohcayi geri istediginde nisanlimin bana aldigi tüm hediyeleri koydum icine. Bana aldigi Gülün yapraklarini saklardim hep onu bile koydum. Yani allahindan bulsunlar baska bisey diyemicem. O sandik onlara zaten kefen gitti. Bence annesi onun üstüne bir fatiha okusun. Evlerinde cenaze var su an haberi yok.Bir genc kizin hayalleriyle oynamak nedemek ya? Bide evlenme vaadesinde ... kendime üzülüyorum biliyormusun.. eski nisanlima da demistim zaten. Git ac o sandigi. Icinde hayallerimiz agliyor melekler agliyor. Siz yuva yiktiniz ailece dedim.
Bana demezmi : " o sandigi ben ölesiye kadar tutcak kimse dokunamaz"
Yaw he he.. annesi coktan gecirmistir üstüne o donlari ic camasirlari tövbe yaaaaa off sinirlerim cok bozuk. Watsappden bakiyorum stalk ediyorum beni engellemedi.. benim yazdigim hikayelerime bakip duruyor . Ama ne ariyo ne soruyo pislikler yaaaa off:KK43:
Ben dugun istemedim kina istemedim altin istemedim esya bile istemedim zaten bemim evimde yasayacaktik bi sure altimda arabam ayda 5 bin maasim dayali doseli evim varken ben hesapci kitapci oldum kardesi doldurdu durdu o kiza yilarca kardesim gibi baktim ailesi yokken ben yanimdaydim ben seni tutacam derdi ne bileyim bu kadar yilan olacagini hakkomda olur olmadik iftiralar atacagini.ceme yalvardim beni benimle tani kardesinin anlattti emel degilim diye 4 kofte 1 saate beni hayallerimi satti ve gitti iki cihanda hakkim haram olsun ilahi adalet diyorum beni ailemi herseyi yikti.ne bir veda ne bir helallik ailem ona evini acti yemegini asini yedi .aramadi bile annemi geerci daha kendi babasina ayrildik diyemezken benim aileme ne diyecek

Buna benzer bir sevgilim kv adayim bir de konu'm vardi :) Benim Kv ruh hastasi degildi,ayrilma sebepleri sekli vs farkliydi ..Ama benzer nokta cok..Suan aci cekiyor olman cok normal.Aslinda o şok.Hayalini kurdugun evlilik icinde o adam varken.Ne bir yuva ne bir adam var artik..Gececek diye dusunmezsen o odadan ve bunalimindan kurtulamazsin canim.Benim ex bir de benim isyerim karsisindaydi.Sana bisey söyleyeyim benim kv sana yapilanin dortte birini yapsaydi saniye kalmazdim ilk asik oldugum adamdi oglu olacak delikanli!! Ben sinirleri 5 ay sonra ziplatacaktim sen daha 1.ayda farki bu olurdu herhalde..
Pisman olacaktir vicdan azabi dedigimiz sey var ya hani ve bir de Allahin adaleti..Heh iste ona inan tüm gücünle.Simdi eski nisanlinin baskasiyla mutlu olabilme ihtimali icini yakiyor ya hani yakmasin!! O minnos kayinvalide kendi gibi bir es adayini okeyleyecegi icin simdiden mutluluklar! dileyebilirsin bu guzel aileye!
Kötülüge iyilikle karsilik vermek bazen degersizlestiriyor kisiyi.Ama seviyesine düsmek de gereksiz.Sen bu sabrinla,fedakarliginla,iyi niyetinle mutlu olacaksin olursun inan bana..Sadece zaman..Ve sakin inat olsun diye olmayacak birine tutulma..Bu donemde yapabilecegin en buyuk hata bu olur!!
Arasa kafan karisacak tekrar sans vereceksin bunu ikimizde biliyoruz :)
Benim erkek arkadasim her gunn aradi engelledim her gun goze goze geldik seslendigi zamanlar da oldu arkamdan Gecti bolu pazari diye baslayan o cümle var ya hani heh bu cumle güzeldir esegi nereye isterse oraya sürsün yol onun :)
Aglamadim mi nagmelisinden :) hem de ne aglama! ask sarkilari dinleyip sizdim da.. Bu arada icinden geldigi gibi duygularini dile getir disardan itici gorundugunu soyleyen insanlara cekici gorunmek zorunda oldugunu sanmiyorum dileyen okusun yorum yapsin! Ben de oyle yaptim güzel yorumlar yapan arkadaslar oldu sagolsunlar..
Suan nasilim biliyor musun? Bir kac gun once tatile ciktim uzak bir yer de degil sehir icinde hic gormedigim yerlerde gezdim.Kahkahalarla gülmek icin ne cok sebebimiz var zamanla anlayacaksin. :KK66:
Acini yasa ama cok degil damarlarin cekilinceye kadar ac kalma,gozlerin kan canagina kadar dönünceye kadar aglama.Bir de saclar önemli üzüldükce beyazlayacaklar deger mi? Aslaaa
Haydi simdi ac hafiften hareketli muzik..Hayat devam ediyor hayat sana devam ediyor..Haydi bakalim genc gücünü göster :KK66:

Buna benzer bir sevgilim kv adayim bir de konu'm vardi :) Benim Kv ruh hastasi degildi,ayrilma sebepleri sekli vs farkliydi ..Ama benzer nokta cok..Suan aci cekiyor olman cok normal.Aslinda o şok.Hayalini kurdugun evlilik icinde o adam varken.Ne bir yuva ne bir adam var artik..Gececek diye dusunmezsen o odadan ve bunalimindan kurtulamazsin canim.Benim ex bir de benim isyerim karsisindaydi.Sana bisey söyleyeyim benim kv sana yapilanin dortte birini yapsaydi saniye kalmazdim ilk asik oldugum adamdi oglu olacak delikanli!! Ben sinirleri 5 ay sonra ziplatacaktim sen daha 1.ayda farki bu olurdu herhalde..
Pisman olacaktir vicdan azabi dedigimiz sey var ya hani ve bir de Allahin adaleti..Heh iste ona inan tüm gücünle.Simdi eski nisanlinin baskasiyla mutlu olabilme ihtimali icini yakiyor ya hani yakmasin!! O minnos kayinvalide kendi gibi bir es adayini okeyleyecegi icin simdiden mutluluklar! dileyebilirsin bu guzel aileye!
Kötülüge iyilikle karsilik vermek bazen degersizlestiriyor kisiyi.Ama seviyesine düsmek de gereksiz.Sen bu sabrinla,fedakarliginla,iyi niyetinle mutlu olacaksin olursun inan bana..Sadece zaman..Ve sakin inat olsun diye olmayacak birine tutulma..Bu donemde yapabilecegin en buyuk hata bu olur!!
Arasa kafan karisacak tekrar sans vereceksin bunu ikimizde biliyoruz :)
Benim erkek arkadasim her gunn aradi engelledim her gun goze goze geldik seslendigi zamanlar da oldu arkamdan Gecti bolu pazari diye baslayan o cümle var ya hani heh bu cumle güzeldir esegi nereye isterse oraya sürsün yol onun :)
Aglamadim mi ask sarkilari dinlemeyip aglamadim mi? Bu arada icinden geldigi gibi duygularini dile getir disardan itici gorundugunu soyleyen insanlara cekici gorunmek zorunda oldugunu sanmiyorum dileyen okusun yorum yapsin! Ben de oyle yaptim güzel yorumlar yapan arkadaslar oldu sagolsunlar..
Suan nasilim biliyor musun? Bir kac gun once tatile ciktim uzak bir yer de degil sehir icinde hic gormedigim yerlerde gezdim.Kahkahalarla gülmek icik ne cok sebebimiz var zamanla anlayacaksin. :KK66:
Acini yasa ama cok degil damarlarin cekilinceye kadar ac kalma,gozlerin kan canagina kadar dönünceye kadar aglama.Bir de saclar önemli üzüldükce beyazlayacaklar deger mi? Aslaaa
Haydi simdi ac hafiften hareketli muzik..Hayat devam ediyor hayat sana devam ediyor..Haydi bakalim genc gücünü göster :KK66:

Canim benim coooook tsk ederim bana öyle iyi geldi ki senin bu yorumun. :KK43: destegin icin cok cok tsk ederim. Ve inan bana bu bana daha cok güc verdi su an. :KK43:

Canim benim coooook tsk ederim bana öyle iyi geldi ki senin bu yorumun. :KK43: destegin icin cok cok tsk ederim. Ve inan bana bu bana daha cok güc verdi su an. :KK43:
Rica ederim kardesim.Inaniyorum sana da..Azalarak bitecek..Gecmez gibi geliyor ama gececek.Daha da güc kazanacaksin.Elimden geldigince yanindayim burdan ne kadar olursa :) canim yapacaksin buna ben inaniyorum sen de inan..:KK66:

Son düzenleme:
Her müsibette bir hayir var. Kendinizi yormayin üzmeyin. İnanın değmiyor. Bu musibette de bi hayir vardır elbet. Guzel Rabbim hiç bir kulu mutsuz olsun istemez. Karşınıza bir hayır çikar eminim

Nisanlin bıkmış usanmış evet seni cok seviyor ama güçsüz emin ol cok cok pisman olacaklar.kadin hasta olabilir ama hastaliginu bilsin ogluda annesinin hasta oldgnu biliyorsa eger parmaginda oynatmasin annesi onu iyi be 5 yillik iliskiyi bu sebepden bitirecek elalemin kizi oyuncakmi

Ama biliyorum o beni cok seviyor :KK43:

Kusura bakma biraz ağır olacak ama kendine gel diye söylüyorum. Seviyor olabilir ama sevgisine sahip olacak omurgası yok. Zaten ölüyorum bitiyorum dediğine bakma yakında anasının istediği biriyle düğün haberini bile alabilirsin. Sana gerçek anlamda değer veren biri çıkacak karşına ve o zaman "iyi ki" diyeceksin. Aha buraya yazıyorum.

Slm canlar...

Düğüne 3 ay kala terk edildim. Nişanlimla 5 sene birlikteydik. Hersey cok güzel gidiyordu ta ki nişanlana kadar. Annesinin biraz piskolojik sorunlari var ( eşinden ayrilmişti vs. ).
Cok cabuk sinirlenen bir kv. Hep bi kötü niyet art niyeti var. Beni aradiğinda bi kere cikmazsam cok kizar bana ve kendi kendine birşeyler sacmalar. "Yok sen beni saymiyorsun ben aradiğimda neden hemen çikmiyorsun saygisizsin sen" felan..
Ben ona hep iyi yaklaşmaya çalisiyorum. " annecim niye öyle düşünüyorsun , ben senin ilk gelinin olçam öyle düşünmeni istemiyorum güzel annem" diyorum ama ne bilim kadin cok alingan. Herşeye burnunu sokuyor :KK43:
Nişanlimla geziyoruz hep arayip duruyor. Yani arasin tabi buna ben karişamam. Ama yok telefonda bağirmalar " Nerdesin sennnn eve gel napiyorsunuz siz yeter gezdiniz vs..".
Yani daha çok şeyler var.

Biz 2 ay önce benim bohça alişverisine çiktik. Çok çekindim hiç rahat bakamadim :KK43: kv gözleri hep benim üstündeydi . Bende bi iki şey aldim tamam bu yeter dedim . Herneyse 1 ay öncede nişanlima ben damat bohçasini hazirlicaktim. Ona ben sordum hatta , istiyorsan anneni de alalim birlikte begeniriz seceriz dedim. Yok olmaz sen hazirlarsin bohçami dedi .
Annesi beni arayip " Sen kimsin de benden habersiz ogluma bohça hazirlicaksin. Sende nasil bohça alisverisine ciktiysak, oğlumdada böyle yapicaz ayni şekilde. Biz seni ve anneni lokantaya soktuk o günü, sizde sokcaksiniz bizi lokantaya" diyip ben şok oldum. Tamam dedim istiyorsan oğlunla yanliz bakin secin bohcayi ozaman dedim .

Kadin annemi arayip demezmi kizin nekadar saygisiz ben hiç merakli değilim kizini almaya. Ben oğluma yüz bohcada yaparim siz kimsiniz bi bohca mi yapamadiniz bu iş burda bitmiştir kizini istemiyorum aldiğimiz gelin bohçasini geri getirin ve altinlari iade ediniz kizini asla istemiyorum diyip telefonu kapatti. Biz annemle şok olduk. Kadin zaten çok patavatsiz biri. Bende o ara nişanlimi aradim ama oda malesef telefona cikmadi. Ertesi günü kv bana yazmişti " ben elbiselere bile baktim dügünün icin. Beyaz bi elbise giynmek istedim dügününde ama ben seni istemiyorum artik oglum benim oglum kimse oglumu benden ayiramaz gelin bohcami ve altinlarimi geri ver seni asla istemiyorum artik" dedi.
Bende anne şu an sen iki sevenleri ayiriyorsun farkindamisin dedim. Kv ise bu cevapi verdi tek "Banane sizin sevginizden bu iş bitmistir".

Ben okadar agladim ki. Babam annem hepsi okadar şok oldu ki. Babam sandiği götürdü :KK43: tüm esyalari emanetleri icine koydum aglaya aglaya. Nişanlimdanda hiç sesi cikmadi. Dayanamayip ertesi günü onun yanina gidip agladim . Oda agladi birlikte sarildik yere cöküp agladik :KK43: seni mutlu edemem ben. Annemi biliyorsun nekadar sinirli olduğunu dedi. Sinir krizleri gecirip duruyor evde . Annen niye böyle sordum; bilmiyorum bende bilmiyorum dedi ve aglayip seni mutlu edemem sen gülmeyi hakkettin hakkini helal et kara sevdam diyip gitti :KK43:

Düğün salonu da iptal etmiş annesi.

2 bucuk hafta oldu ne ariyor ne yaziyor :KK43:
Bende aramiyorum tabiki...
Bu olaydan öncedende buna yakin kavgalar oluyordu hep annesiyle ama ben alttn almaya calistim hep sevdiğim insanla huzurlu yuva kurmam için.. oda bazen annesine sert tepkiler veriyordu ama sanirim artik kendisi dayanamiyor annesinin bu triplerine..
Ama biliyorum o beni cok seviyor :KK43:
Annesi evde cok baski kuruyo " yok hakkimi helal etmem sütümü helal etmem beni dinlemezsen felan"
( Eski) Nişanlim ailemin en büyük cocuğu .
Kv eşinden ayrildiği icin cok yipranmiş. Hastanede terapi almiş kaç senedir.. ve niTüm sorumluklar ( eski )nişanlimin üstünde yani maddi anlamda.Ev kira vs...

Bu arada çok özür diliyorum sizden . Almanyadan katiliyorum. Türkçem biraz zayif :KK43:
Allahin sevdigi kuluymussunuz. Evlendikten sonrada ayirabilirdi sizi. O kadin oldugu surecede size huzur olmayacakti..

Bence sadaka falan verin birilerine.Bu nedir ya okurken içim şişti siz bir ömür geçiricektiniz birde bu insanla.Sakın evlenince sadece kocanızla evli olacağınızı sanmayın ailesi ilede bir hayat kuruyorsunuz.Yakardınız kendinizi,burda yazılanları hiç okumuyormusunuz ne yuvalar yıkıyor böyle kv kp ve görümceler yazık değilmi size kendinize kastınızmı var Allah aşkına :silah:

X