- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- Konu Sahibi Papatyam19955
Ayrılık kötü can cok aciyor insanin ama sonradan daha cok üzülmekten iyi maalesef aci zor ama katlanmak zorunda kaliyo insan beterin beteri hesabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan birtane ama yapilan haksizlik hissediyor insan birazda yapilan emege cabayada düsünüyor
Pişman olmuyolar. Sayfamda benimde bi yazım var okuyabilirsiniz bende çok zor bi süreçten geçiyorum ama onlar pişman olmuyor hatta bi çoğu üzülmüyor bile önüne bakıyor malesef...Sizce sevdiğim insan birgün pişman olur mu ? hergün agliyorum
Benide engellemedi zaten hic eklememisti simdi acmis hesabini instagramda bizde burda yanalim umurlarindami sen eneglle onu ben dun aksam herseyden ve heryerden engelledim esyalarini topladim kutuya tlf sildim cunku aramak isterim ve acilmayacaagini biliyorum .simdi yoluma bakmak icin destek alacagim bu surec ve eski hayatim beni cok yordu profesyonel bir destej almazsam kalkamam yenidrnAllah razi olsun canim benim ((( yorumun icin cok cok tsk ederim . Inan bana böyle daha güc veriyorsunuz hepiniz bana cok tsk ederim. Beni sosyal medyadan silmedi ve engellemedi amaci ne bilmiyorum beni stalk ediyor
Ne kadar doğru demişsin. Okların her biri benimde şuan aklımda kalbimde beynimde hayallerimizde yasadıklarımızda... Nasıl unutulacak iyileşicez bilmiyorum rabbim yardımcımız olsunAyrılık ne olursa olsun hangi durumda yasanirsa yasansin yasananlar emekler hayaller bir bir insana bir ok oluyor....
Çok üzüldum canım yaşadığına bende şuan aynı senin gibiyim yıkık dokük Allah döktüğümüz gözyaşlarımızı yanlarına koymasınHayirlisi tabikide ama hayallerin yarim kaldi.diger yarim gitmis gibi .ama onun umrunda bile olmamasi canimi daha cok yakiyor butun resimleri sildim .nikah tarihi geldigi gun napacam bilmiyorum.aradim yalvardim salak gibi simdi elim tlf gidip gidip geliyor .bide kardesi olacak zat utanmadan haber saliyor esyalarimi versin diye beyefendi bunu soylemek icin yaziyor.ya dedim benim burda yuvam yikilmis siz neyin pesindesiniz allaha hetgum yalvariyorum su aciyi sokup al icimden diye
Sevgili olsaydik zoruma gitmezdi bu jadar aileme cevreme karsi mahcup oldum herkese bi sebep anlatmak zorunda kaldim ayrilik dedigin oturulur konusulur helallesilir aileler aranir veda edilir korkarak kacarak gitnek nedir kendi babasina bile ayrildik diyeneyen bir adam daha ne diyeyimÇok üzüldum canım yaşadığına bende şuan aynı senin gibiyim yıkık dokük Allah döktüğümüz gözyaşlarımızı yanlarına koymasın
Aynı şeyleri yaşamadık belki ama inanki seni anlıyorum ve rabbim ikimizede sabır versin ama ben şunu aklıma getirmeye çalışıyorum bunlar biz daha evlenmeden böyle rahatlarsa bi açıklama yapmadan ilişki bitti bile deme gereği görmeyen haysiyetsiz pislik dengesizler kimbilir evlendikten sonra neler yaşatırsı bize...Sevgili olsaydik zoruma gitmezdi bu jadar aileme cevreme karsi mahcup oldum herkese bi sebep anlatmak zorunda kaldim ayrilik dedigin oturulur konusulur helallesilir aileler aranir veda edilir korkarak kacarak gitnek nedir kendi babasina bile ayrildik diyeneyen bir adam daha ne diyeyim