Düğüne 3 ay kala terk edildim

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Düğününden bir hafta önce ben evlenmenize razı değilim diyen bir kayınvalidem var benim de..
Çok zor bir durum.
O kadar iyi anlıyorum ki.
Eşim bana hep sahip çıktı, hala da çıkıyor.
Gelmezsen gelme düğüne diye rest çekti vs vs bir sürü şey yaptı.

Benim arkamda durmadığını veya durmayacağını hissetseydim asla evlenmezdim.
Ki o kadar çok seviyorum ki eşimi, tarif edemem.
Ama evlenmezdim işte; çünkü biliyorum ki dayanamazdım.

Evleneli 5 yıl oldu.
Biz bir adım ileri gidemedik.
Hatta son bir yıldır görüşmüyoruz ailesi ile.

Annesi anladığım kadarıyla dengesiz.
Ve en önemlisi nişanlın senin arkanda değil.
Yapamazsın.
Bir gün gider, iki gün gider ama üçüncü gün gitmez bu ilişki.
Pişman olsa, sana dönse bile yoluna bak.
Ömür bir kere.
Sen bir tanesin.
Asla unutma.

İnsan birtane ama yapilan haksizlik hissediyor insan birazda yapilan emege cabayada düsünüyor

Tabiki de.
İnsanın alışkanlığı, emeği, aşkı hepsi gözyaşlarına karışıyor.
Ama inanın sonradan çok daha mutsuz olmasından iyidir.

Yaşadığı haksızlık belki de karşısına bambaşka bir suretle, bambaşka bir adamla çıkacak.
Kim bilir.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Yaşadığınız süreç zor, tekrar barışma isteği vardır içinizde muhakkak. Ama böylesi sizin için daha hayırlı olcak, bu çok belli. Böyle bir kayınvalide ile çok yorulurdunuz, evlenince eşinizle aranızda ne sevgi kalırdı ne saygı bu sebeplerden dolayı kavga edince. Eski nişanlınız da yeterince sevseydi bi dur demeyi bilirdi. Demekki bişeyler eksikmiş.

Psikopat bir kayın valide ve basiretsiz bir adamla sana yazık olurdu. Burdan bakınca baya Allah kurtarmış gibi geldi. Kafanı başka şeylere ver düşünmeyip bu süreci atlatmaya çalış. Döner midiye bekleme bence. Evlilikte aileler huzur vermeyince siz de huzur bulamazsınız.

Allah razi olsun canim benim ((( yorumun icin cok cok tsk ederim . Inan bana böyle daha güc veriyorsunuz hepiniz bana cok tsk ederim. Beni sosyal medyadan silmedi ve engellemedi amaci ne bilmiyorum beni stalk ediyor
Benide engellemedi zaten hic eklememisti simdi acmis hesabini instagramda bizde burda yanalim umurlarindami sen eneglle onu ben dun aksam herseyden ve heryerden engelledim esyalarini topladim kutuya tlf sildim cunku aramak isterim ve acilmayacaagini biliyorum .simdi yoluma bakmak icin destek alacagim bu surec ve eski hayatim beni cok yordu profesyonel bir destej almazsam kalkamam yenidrn

annesinin davranışları zaten sağlıklı değil, onu geçtim de nişanlın nasıl hemen bırakabilmiş. kaç yaşında bu adam allaşkına böyle çocuk gibi sarılıp ağlaşmalar, yok benimle mutlu olamazsın annem var bilmem ne? bu nasıl sahiplenmek daha doğrusu sahiplenmemek? ben beni bu şekilde hem de ortada hiçbir şey yokken sırf annesi için terkedecek adam için değil bir damla gözyaşı akıtmak sümüğümü bile atmam ona bu saatten sonra.

Çok üzüldum canım yaşadığına bende şuan aynı senin gibiyim yıkık dokük Allah döktüğümüz gözyaşlarımızı yanlarına koymasın

Ne olursa olsun Rabbim kadir kiymet bilecek insanlarla karsilastirsin yapilanlar yanlarina kalmasin yeter. Iki cihanimizi heder etmektense Rabbim aciyi unutacak elbet bir cikis yolu serinlik versin.

Kardeslerim acidan cikmanin tek yolu bence dua İnşirah suresi cok etkili.. okumanizi öneririm. Dilerim Rabbim kalbinize ruhunuza duygulariniza düsüncelerinize selamet verir. Zaman zaman zaman baska cözüm yolu yokk

Çok üzüldum canım yaşadığına bende şuan aynı senin gibiyim yıkık dokük Allah döktüğümüz gözyaşlarımızı yanlarına koymasın
Sevgili olsaydik zoruma gitmezdi bu jadar aileme cevreme karsi mahcup oldum herkese bi sebep anlatmak zorunda kaldim ayrilik dedigin oturulur konusulur helallesilir aileler aranir veda edilir korkarak kacarak gitnek nedir kendi babasina bile ayrildik diyeneyen bir adam daha ne diyeyim

Aynı şeyleri yaşamadık belki ama inanki seni anlıyorum ve rabbim ikimizede sabır versin ama ben şunu aklıma getirmeye çalışıyorum bunlar biz daha evlenmeden böyle rahatlarsa bi açıklama yapmadan ilişki bitti bile deme gereği görmeyen haysiyetsiz pislik dengesizler kimbilir evlendikten sonra neler yaşatırsı bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…