- 9 Haziran 2021
- 44
- 92
- 3
- 29
- Konu Sahibi eniyisimavi
Amiiin inşallah ❤Takma kafana mutlu olacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin inşallah ❤Takma kafana mutlu olacağız
Şuan daha iyiyim içimde yarasi kaldı ama Allah kıymet bilen değer veren insanlarla karşılaştırsın. Böylesi daha iyi. Sen nasılsın iyi olmuşsundur inşallah..
Allahın sevdiği kuluymuşsun ,bense sevmediği sanırım, ben evlendimde noldu sanki aynı senin gibi 4 yıllık ilişkim vardı hiç bi sorunu ailelere yansıtmadım çünkü biliyorum bi kere ara açıldı mı eskisi gibi olmuyo sustum affettim he bende hata yaptım bağırdım çağırdım zarar verdim döktüm kırdım evlendik daha 1 ay olmadı ayrı yerlerde uyuyoruz çünkü sürekli yaptığım herşeyi kendine algılıyo herşeyin sinirini benden çıkarmaya çalışıyo boşanmayı düşünüyorum o kadar doldum sitem ediyorum 3 haftalık evliyiz 30 yıllık evli gibiyiz diye ee 4 senedir sevgiliyiz diye cevap alıyorum sürekli mıçmıç olamazmışız öyle olmak isteyen mi var insan gibi davran insan gibi ol her laftan her hareketten mana çıkarma kavga çıkmasın diyorum yok , annemi babamı ziyaret ederim vedalaşırken öptüm sarıldım diye eve gelince trip atar bana öyle sarılmazsın diye bu kadar kıskanç fesat nefret ediyorum aynı evin içinde bile yaşamak istemiyorum balayı bitti eve geldik kabus başladı o kadar söyliyim sana4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Biliyorum çok zor böyle şeyler yaşamak hatta boşanmak bile zor geliyo. İnsanlar ne der diye düşünüyorsun biraz ama önemli olan senin mutluluğun o yüzden mutsuzsan devam ettirme. Öyle davranan insanların sevgisine asla inancım yok. İnşallah çok mutlu olursun çok üzüldüm gerçektenAllahın sevdiği kuluymuşsun ,bense sevmediği sanırım, ben evlendimde noldu sanki aynı senin gibi 4 yıllık ilişkim vardı hiç bi sorunu ailelere yansıtmadım çünkü biliyorum bi kere ara açıldı mı eskisi gibi olmuyo sustum affettim he bende hata yaptım bağırdım çağırdım zarar verdim döktüm kırdım evlendik daha 1 ay olmadı ayrı yerlerde uyuyoruz çünkü sürekli yaptığım herşeyi kendine algılıyo herşeyin sinirini benden çıkarmaya çalışıyo boşanmayı düşünüyorum o kadar doldum sitem ediyorum 3 haftalık evliyiz 30 yıllık evli gibiyiz diye ee 4 senedir sevgiliyiz diye cevap alıyorum sürekli mıçmıç olamazmışız öyle olmak isteyen mi var insan gibi davran insan gibi ol her laftan her hareketten mana çıkarma kavga çıkmasın diyorum yok , annemi babamı ziyaret ederim vedalaşırken öptüm sarıldım diye eve gelince trip atar bana öyle sarılmazsın diye bu kadar kıskanç fesat nefret ediyorum aynı evin içinde bile yaşamak istemiyorum balayı bitti eve geldik kabus başladı o kadar söyliyim sana
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinİyi mi yapmışsın ? Allah kurtarmış… çok sevindim senin adına :)))) umarım hep mutlu olursun
İnşallah çok mutlu olursunuz. Aynen öyle Allah herşeyin hayırlısını versin. Amiin inşallahİyi oldum ama barıştık Nişanlı değiliz. Ama inancım hep bu yönde eğer bi iş hayırlı değilse olmasın. Eş olur, iş olur... Kıymet bilen, değer bilen insanlarla.
şuan bekleme aşamasındayız evlilik terapistine gidicez randevu aldık hatasını anladığını söylüyo ama kalp kırıldı mı tamiri zor bakalım görücez düzelicek miYaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Biliyorum çok zor böyle şeyler yaşamak hatta boşanmak bile zor geliyo. İnsanlar ne der diye düşünüyorsun biraz ama önemli olan senin mutluluğun o yüzden mutsuzsan devam ettirme. Öyle davranan insanların sevgisine asla inancım yok. İnşallah çok mutlu olursun çok üzüldüm gerçekten
O kadar güzel bir karar ki...4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Bence doğru karar evlenince katlanarak devam ederdi üzülmeyin geçmiş olsun şanslısınız ki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Kardeşim sen 4 senem heba olmasın diyorsun da ya bu adamla bir ömür geçer mi öyle düşün . Ömrünü heba etme yol ver gitsin . Allah kurtarmış seni öyle düşün4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Geçmezdi işte insan kendi emeğine üzülüyor. Çok şükür. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınKardeşim sen 4 senem heba olmasın diyorsun da ya bu adamla bir ömür geçer mi öyle düşün . Ömrünü heba etme yol ver gitsin . Allah kurtarmış seni öyle düşün
Çok teşekkür ederim. Çok şükür anlamış oldum Allah iyi insanlarla karşılaştırsınBence doğru karar evlenince katlanarak devam ederdi üzülmeyin geçmiş olsun şanslısınız ki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü
En dogru karari vermissiniz gercekten4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
bence doğru bir karar seven insan o kadar kolay ayrılık lafını ağzına alamaz bende nişan attım nasılsın şimdi toparladın mı unuttun mu artık merak ettim4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Lili lütfen kendine yeni bir konu aç orada sana yardımcı olalım burada sürekli eski konulara yorum yapma yanlış anlama ama konular eski olunca linç yersinbence doğru bir karar seven insan o kadar kolay ayrılık lafını ağzına alamaz bende nişan attım nasılsın şimdi toparladın mı unuttun mu artık merak ettim
Bence çok doğru bir karar vermişsin. Umarım affetmezsin. Balık baştan kokar. İnşaallah karşına kıymetini bilecek iyi insanlar çıkar. Çok mutlu olmanı dilerim.4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Afedersiniz öyle düşünemedim yeni üye oldum haklısınız dikkat edeceğimLili lütfen kendine yeni bir konu aç orada sana yardımcı olalım burada sürekli eski konulara yorum yapma yanlış anlama ama konular eski olunca linç yersin
Rica ederim konu açıp anlatırsan daha çok destek alırsınızAfedersiniz öyle düşünemedim yeni üye oldum haklısınız dikkat edeceğim
Bende sizin gibi yaptım.4 yıllık ilişkim den nişanlım dan düğüne 2 hafta kala ayrıldım. Son 1 buçuk aydır davranışları çok tuhaflasmisti normal de de sinirliydi ama bana öyle davranışları olmazdı. Gelinlik mevzusunda sorun çıkardı senin istediğin olmaz benim istediğimi almak zorundasın diye. Ama dediği üstüme olmuyordu o sebepten tercih edemiyodum. Bu sebepten bana kötü karakterlisin evliliğin ticaretini yapıyorsun dedi. Ve sözü attı. 1 buçuk ay boyunca da hiç birsey yapmadı sessiz kaldı aileme karşı da beni suçladı kızınız çok memnuniyetsiz diyerek. Sonra barışmak istedi özürler diledi yemin etti bir daha yapmayacagina dair sinirle söyledim dedi. Düşündüm 4 yılımız heba olmasın diye affettim. Aradan 1 hafta geçti başka bi olay oldu yine basit bir olayda kolayca sinirlenip bağırıp çağırmaya başladı. Ve dediğimi yapmazsan ayrılırım bitiririm acımam dedi. Bana değer vermediğine inandım artık çünkü seven insan bu kadar kolay ayrılık lafı söyleyemez diye düşünüyorum ve ağzından kolaylıkla hakaret çıkmaz diye düşünüyorum en azından kırmaktan korkar. Bu sebepten nişanı attım. Sizce doğru karar vermiş miyim? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim