- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Çok iyi biriydi ya ne dersem yapardı nasıl isler böyle döndü anlamadım o da dedi ben senin için herşeyi yapmaya çalısırıken bu lafları haketmedim dedi senle ilgili evlenicez diye gönlum rahattı dedi sen bencilim diyerek standartlsrım diyerek süpheye düşürdün dedi annemi de karıstırdın çözemiyorum dediBu adamla olurda barışırsan kendine en büyük kötülüğü yaparsın. Hem menfaatçı hem manipülatör.
S......n gitsin. Hala çok iyi biriydi diyor şaka gibi yarabbbbimmmÇok iyi biriydi ya ne dersem yapardı nasıl isler böyle döndü anlamadım o da dedi ben senin için herşeyi yapmaya çalısırıken bu lafları haketmedim dedi senle ilgili evlenicez diye gönlum rahattı dedi sen bencilim diyerek standartlsrım diyerek süpheye düşürdün dedi annemi de karıstırdın çözemiyorum dedi
Bu kadar eziklik fazla değil mi? Bir kadın kendine bu durumu nasıl yakıştırır. Kaçan kovalanır diye bir söz vardır yüzyıllardır hiç ki duymadınız.Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ama gururu incindi kırıldı herhalde birde annesiyle restlesince demiştir ne çekicem bu kızı ama arkamdan hala kafasından atamamıs mı demesi alıskanlıktı demesi çok acı (8,5 sene biz birlikte büyüdük, bu cocuk hiçbirşey bilmiyodu ben hep destekliyodum onu)S......n gitsin. Hala çok iyi biriydi diyor şaka gibi yarabbbbimmm
Hep o kovalayandı ilkkez böyle olduBu kadar eziklik fazla değil mi? Bir kadın kendine bu durumu nasıl yakıştırır. Kaçan kovalanır diye bir söz vardır yüzyıllardır hiç ki duymadınız.
Ya siz nasıl bir cehennemin kenarından dönmüşsünüz haberiniz var mı?bana nisanlım kahve ısmarlamzken... sen eve ortak maas getirmezsen ben nasıl para biriktiricem dedi... annesi oğlunu hiçbiseye elini sürmez gibi anlatınca...
Evet kuzenimin hesabıydı bu artık kullanmıyor
Ya siz nasıl bir cehennemin kenarından dönmüşsünüz haberiniz var mı?
Bi kahve ısmarlamayan bi asalak, size yapışıp maddi manevi
Ama ben o sözleri demesem hevesli bir sekilde evleniyordu annesi babası bana bayılıypdu ben oğullarına laf edince annelik iç güdüsü ile benden rahatsız oldular şüpheye düştülee ben kendimi defalarca açıklamaya çalıstım tamam dediler ama düğün iptale taktılar ama bende genç bir kız olarak gelinliğim planlanmıs evimiz hazır evden çıkıs elbisem hazır nedimelerimin saabahlıkları düğün yeri hepsi hazır ve durumlarını zorlamamak için çok guzel bir yerde uygun fiyata bulmustyk bidaha bulamayız 2-3 ay sonra diye düşünerek ısrarcı olmustum ama anlayan olmadı çünkü cocugun kafası karıstıYa siz nasıl bir cehennemin kenarından dönmüşsünüz haberiniz var mı?
Bi kahve ısmarlamayan bi asalak, size yapışıp maddi manevi sömürecekti.
Bunu mu istiyordunuz?
Uyarması gerekmiyordu yanlış hareketler yaptığını anlaman için, yorulduğunu söylemiş, kimbilir neler yaşandı, hiç mi farketmedin veya düşünmedin mesela o noktaya kadar adamın bıkabileceğini? Bazı insanlar cidden çok cüretkar oluyor sevildiğinden emin olunca, sınırları hunharca zorluyor, sonra dönüşü olmayınca da şoktan şoka giriyorlar.Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
İyi de, size tek kuruş harcamanın bile hesabını yapan, 8 yıldır maaşını bile sizden saklayan bir parazitle evlenecektiniz.Ama ben o sözleri demesem hevesli bir sekilde evleniyordu
Tesekkürler bilgilendieme için bu konu sonrası yeni hesap acayımForuma üye olmak ücretsiz olup; bir başkasına ait üyeliği kullanmak yasaktır. Bknz.
evet tabiki ama benim yordugum kısımları sordum söyleyen olmadı büyük olaylar değil kesinlikle her ilişkide olandan farksız ve bir kere bile somurtmadı hadi söylemedi somurtmaz mı insan evet cocukça davranıslarım olmustu ama 20 lerin en basında özellikle son 2 yıldır çok daha ankayıslıydım benim onu yordugum kısımlar buyuk ihtimal hastalandıgında kaçmalarımdı evet yanlıstıUyarması gerekmiyordu yanlış hareketler yaptığını anlaman için, yorulduğunu söylemiş, kimbilir neler yaşandı, hiç mi farketmedin veya düşünmedin mesela o noktaya kadar adamın bıkabileceğini? Bazı insanlar cidden çok cüretkar oluyor sevildiğinden emin olunca, sınırları hunharca zorluyor, sonra dönüşü olmayınca da şoktan şoka giriyorlar.
Serumu karşılamak, hayat standartları mevzusu falan yanlış olmuş, niye bu kadar büyük cümleler kuruyosun ayrılmak istemiyorsan? Seni uyarması mı lazım mesela, bunun büyük bi yara açacağını düşünemiyor musun kendin? Bir de yüzükleri al git deyip gidince iki saniye içinde peşinden koşup yalvarman falan kabus gibi, bi dur Allah aşkına.
Artık yalvarma bence, kayınvalide adayının "affettik" tripleri de aşırı itici, ne zannediyor kendini mesela tam olarak? Sanki iki insan hayatını birleştirmiyor, sanki iki birey yok da topluca evleniyorlar, karar mercii de kayınvalide.
Senden bi şeyler saklandığını düşünüyorsan orda ciddi problem vardır, kaldı ki kaç senelik ilişki, o bağ ve güven kurulamamış, bundan sonra mı kurulacak?
Tesekkürler bilgilendieme için bu konu sonrası yeni hesap acayımForuma üye olmak ücretsiz olup; bir başkasına ait üyeliği kullanmak yasaktır. Bknz.
evet tabiki ama benim yordugum kısımları sordum söyleyen olmadı büyük olaylar değil kesinlikle her ilişkide olandan farksız ve bir kere bile somurtmadı hadi söylemedi somurtmaz mı insan evet cocukça davranıslarım olmustu ama 20 lerin en basında özellikle son 2 yıldır çok daha ankayıslıydım benimUyarması gerekmiyordu yanlış hareketler yaptığını anlaman için, yorulduğunu söylemiş, kimbilir neler yaşandı, hiç mi farketmedin veya düşünmedin mesela o noktaya kadar adamın bıkabileceğini? Bazı insanlar cidden çok cüretkar oluyor sevildiğinden emin olunca, sınırları hunharca zorluyor, sonra dönüşü olmayınca da şoktan şoka giriyorlar.
Serumu karşılamak, hayat standartları mevzusu falan yanlış olmuş, niye bu kadar büyük cümleler kuruyosun ayrılmak istemiyorsan? Seni uyarması mı lazım mesela, bunun büyük bi yara açacağını düşünemiyor musun kendin? Bir de yüzükleri al git deyip gidince iki saniye içinde peşinden koşup yalvarman falan kabus gibi, bi dur Allah aşkına.
Artık yalvarma bence, kayınvalide adayının "affettik" tripleri de aşırı itici, ne zannediyor kendini mesela tam olarak? Sanki iki insan hayatını birleştirmiyor, sanki iki birey yok da topluca evleniyorlar, karar mercii de kayınvalide.
Senden bi şeyler saklandığını düşünüyorsan orda ciddi problem vardır, kaldı ki kaç senelik ilişki, o bağ ve güven kurulamamış, bundan sonra mı kurulacak?
ayrılmak değildi derdim ogun çok sinirşerim bozulmustu ve bu bizim ilk böyle kavgamızdı daha anlayıslı olabilirdi yüzük verme meselesinde haksızım kesinlikle ama düğünü istemıyorum ertleyelim diyince olur diyemedim o anki korku ve sinirle verdim ama ben tamam konusalım der sandım bu da yine benim hatamUyarması gerekmiyordu yanlış hareketler yaptığını anlaman için, yorulduğunu söylemiş, kimbilir neler yaşandı, hiç mi farketmedin veya düşünmedin mesela o noktaya kadar adamın bıkabileceğini? Bazı insanlar cidden çok cüretkar oluyor sevildiğinden emin olunca, sınırları hunharca zorluyor, sonra dönüşü olmayınca da şoktan şoka giriyorlar.
Uzak kalınca gözünüz açılmış.Ben beni çok seviyo yeterki sevsin mutlu olalım maddi bisey istemıyırum diye düşünüyodum sonra o askere gitti 1 ay bende çevremi inceledim biraz ve bana nisanlım kahve ısmarlamzken arkadaslarımın sevgilisi bile bana kahve ısmarladı bir de çocuk bana sen eve ortak maas getirmezsen ben nasıl para biriktiricem dedi cocuk , bir de annesi oğlunu hiçbiseye elini sürmez gibi anlatınca bende endiselendim olaylar ondan bu raddeye geldi hep sustum işte sinirli anımda hepsini zehir ettim
Hastalandığında kaçmaların mı?Tesekkürler bilgilendieme için bu konu sonrası yeni hesap acayım
evet tabiki ama benim yordugum kısımları sordum söyleyen olmadı büyük olaylar değil kesinlikle her ilişkide olandan farksız ve bir kere bile somurtmadı hadi söylemedi somurtmaz mı insan evet cocukça davranıslarım olmustu ama 20 lerin en basında özellikle son 2 yıldır çok daha ankayıslıydım benim onu yordugum kısımlar buyuk ihtimal hastalandıgında kaçmalarımdı evet yanlıstı
Bunu diyorum ben de işte, kovalayacağından o kadar emindin ki, o yüzden de sınırları zorladıkça zorladın bence. Ne gerek var buna?Hep o kovalayandı ilkkez böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?