Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Mesela nisan ayında annesi sosyal medyanda düğün tarihini paylasma demişti sizce nazar degmesin diyemi yoksa kız stalklarsa diye ondan mı çünkü kız mutlaka beni biliyordu ne kızlr var ya bide kız benden 3 yas küçük bu yasta bu kadar kötülük

Gidip bu soruları eski nisanlina sor. Biz sadece fikir yürütüyoruz.
Artık hiçbisey sormam ona yolda kazara önüme çıkarsa anca hakaret ederim herhlade veya bakmaz gecerim o kızla resimlerini gevsek gülüşünü ben 2,5 aydır cehennemi yasarken onun kızla mutlu mutlu gezmesini üzgün oldugumu bile bile umursamamasını tek mesajla basıp gitmesini asla unutmam

Unutmuyorsun da takıntılarım bitmiyor. Git yüzleş.

takıntı yaptıkça unutamayacaksınız asıl, düşünmekten kaçının. Yüzleşmek çok hayali bir opsiyon bence, çünkü böyle insanlarla gidip konuşmaya kalksan da cevap alamayacaksın ki akla mantığa uyan, konuşacak dürüstlükte olsa zaten her şey yüzyüze konuşulup biterdi. Önünüze bakın, ne bileyim internet programlarından falan flört edin, kafanızı dağıtın. Birini bulun diye demiyorum da başka insanlarla konuşabildiğinizi görmek de iyi gelecektir.

Konunu ilk sayfada görünce seni azarlamak için girmiştim. Uzun zamandır bakmıyorsun konuna

Biz sana dedik değil mi, bu iş senin düşündüğün gibi değil, tuzağa düşmüşsün diye. İnatla anlamadın. Adamın gözüne kestirdiği hatta garantiye aldığı başkası varmış. O eli tutmadan seninkini de bırakmamış. Gelmiş geçmiş olsun, git şimdi güzelce tedavini ol ve hayatı hiç olmadığı kadar güzel yaşa

Evet demiştiniz hepiniz ama anlamıyorum yani neden neden ev düzmeme izin verdi bırakıp gitseydi ben o sözleri demesem gitmeye niyeti bile yoktu benden ayrıldı 1 hafta sonra yeni ilişki 2 ay sonra annesiyle tanıstırma rezalet

Bence daha önce de bir soğuma olmuş siz farketmediniz ya da görmezden geldiniz

O kadar saçma ki kendisi de ben o sözleri demeden 2 gun once koltuk aldı almasaydı ne geciyodu aklından
Yedekleme yapmış. Senin malın mülkün var olursa seninle evlenecek hatta belkide evliyken onunla flörte devam edecekti. Ayrılmak için de ana oğul epey yol yapmışlar aslında. Yok babanın verdiği ev sayılmaz, yok maaşının garantisini ver, oğlum maaşını sözylwmezse söylemez seni ilgilendirmez...

Bakmışlar sabrediyorsun, verici bir yapın da var, biz bunu böyle sömürürüz devam ederse demişler. Sonra da bakmışlar sen ayrılmıyorsun düğünü erteleyip zaman kazanmaya kalkışmışlar. Koktukları alır atar bir köşeye, mağaza deposunda tutar, iptal eder model değiştirir. Eşya evlenecek herkese şazım, sana özel değil ki, ha sana almış ha başka kadına.

Düşünme artık, şerefsizliği de gördün, tedavine ve hayatına bak.

O kadar saçma ki kendisi de ben o sözleri demeden 2 gun once koltuk aldı almasaydı ne geciyodu aklından
Adam zaten size aranızda ki ilişkinin sevgi değil alışkanlık olduğunu söylemişti. Annesi oğlunun başkası ile görüştüğünü biliyordu muhtemelen bunun için düğünü ertelemeyi teklif etti oğlunun tercih yapması için yani sizin söylediklerinizle ilgisi yok sadece bahane arıyorlarmış işi uzatmak için bu da işin bahanesi olmuş.

Herşeye gereksiz anlam yüklüyorsunuz, iş yerinde bekar bir çocuk var eşyalar daha pahalı olmadan beyaz eşyalarımı alıp taksitlerini bitireyim bari dedi ki bu çocuğun sevgilisi bile yok yani evleneceğim kişi bu mobilyaları ister mi diye düşünmüyor. Çevrem de bir çok yeni evlenen arkadaşım eşinin bekarlık evinde ki eşyaları kullanmayı bile kabul etti siz hiç kullanılmamış eşyalar için madem ayrılacaktı neden aldı diye düşünüyorsunuz. Uygun du fiyatı alayım dedim der geçer karşısında ki kız da oturup bunu sorgulamaz muhtemelen

Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın
Sen bu kafayla daha çoook terkedilirsin. Erkekler evet, dış görünüşe önce bir bakarlar ama huzur bulamadıkları yerde asla durmazlar. Dırdır olan yerde durmazlar. Neşeli enerjik kadınlardan hoşlanır çoğu(kendi tecrübem) Demek ki diğer kadında farklı şeyler görmüş.
Dış görünüş asla her şey değildir.

Ay herkes çocuğu suçlamış da bence de bu olay güzel bir aydınlanma olmuştur kız için de. Böyle insanı canından bezdirip de ömür boyu nazını çekecekler sanıyordu, artık kendisine bir ceki düzen verir.

Ben akıllanacağını düşünmüyorum. Oturup ilişkinin eksisini artısını düşünüp tecrübeleriyle kendine yeni bir yol çizeceği yerde ona buna çamur atıp kendini suçlamaya devam ediyor. Allah yardımcısı olsun.

Seni aldatan biri için hala destan yazıyorsun.

Kötü niyetlisiniz nasıl insanlarla aynı dünyada yasıyoruz ya yazma kardesım benı tanıyo musun tanımıyosun nazımı çeker çekmez ne seviye naz yapmısım kimim hangi şartlarda buyudum vs hakkında zerre fikrin yok kötü niyetli yorumları kabul etmıyorum ne nazmış da oymuş buymuş sen ne biliyosun da bu sekılde konuşuyosun benim hatalarım illaki var ama bos konusan yorum yapmasın toplumda 2 kelimeyi biraraya getiremeyen kişiler burda klavye delikanlılığı yapıyor oldu canım oldu

Hayatım ben görüp görebilecegın enerjik ve neselı ınsanım benı tanıyo musun canım sen ?! O zaman konusma anlıyor musun beni anlatabiliyor muyum ? Onun kendi karskteri bozukmuş oldu yani aldatılmayı da normallestırın sız nasıl kadınsınız haketmıssın modunda dolasıyorsunuz umarım basınıza gelmez he gelırse bu sözlerınızı hatırlayın olur mu

Hayatım canım falan ne oluyor.? Sizle böyle bir samimiyetim yok. Lütfen çizginizi ayarlayın. Eee noldu şimdi Kıdının dişmını yine kıdın havasına girdin kıza bok atarken dış görünüşünü yargılarken sorun yoktu ama? Kimse sana haklı ya da haksız demiyor, önüne bak diyor. Hele ben hiç demiyorum. Ettiğin kötü dilekler seni bulur çünkü öyle bir niyetim yoktu. Sen bu kafayla devam yaa. Hiçbir aklı haketmiyorsun. Ne halt yersen ye.

Sen benim aldatılmayı hakettıgımi söylerken yakınlıgımız gayet ıyıydı hayatım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…