- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Artık hiçbisey sormam ona yolda kazara önüme çıkarsa anca hakaret ederim herhlade veya bakmaz gecerim o kızla resimlerini gevsek gülüşünü ben 2,5 aydır cehennemi yasarken onun kızla mutlu mutlu gezmesini üzgün oldugumu bile bile umursamamasını tek mesajla basıp gitmesini asla unutmamGidip bu soruları eski nisanlina sor. Biz sadece fikir yürütüyoruz.
Unutmuyorsun da takıntılarım bitmiyor. Git yüzleş.Artık hiçbisey sormam ona yolda kazara önüme çıkarsa anca hakaret ederim herhlade veya bakmaz gecerim o kızla resimlerini gevsek gülüşünü ben 2,5 aydır cehennemi yasarken onun kızla mutlu mutlu gezmesini üzgün oldugumu bile bile umursamamasını tek mesajla basıp gitmesini asla unutmam
Bence daha önce de bir soğuma olmuş siz farketmediniz ya da görmezden geldinizEvet demiştiniz hepiniz ama anlamıyorum yani neden neden ev düzmeme izin verdi bırakıp gitseydi ben o sözleri demesem gitmeye niyeti bile yoktu benden ayrıldı 1 hafta sonra yeni ilişki 2 ay sonra annesiyle tanıstırma rezalet
Evet demiştiniz hepiniz ama anlamıyorum yani neden neden ev düzmeme izin verdi bırakıp gitseydi ben o sözleri demesem gitmeye niyeti bile yoktu benden ayrıldı 1 hafta sonra yeni ilişki 2 ay sonra annesiyle tanıstırma rezalet
Yedekleme yapmış. Senin malın mülkün var olursa seninle evlenecek hatta belkide evliyken onunla flörte devam edecekti. Ayrılmak için de ana oğul epey yol yapmışlar aslında. Yok babanın verdiği ev sayılmaz, yok maaşının garantisini ver, oğlum maaşını sözylwmezse söylemez seni ilgilendirmez...O kadar saçma ki kendisi de ben o sözleri demeden 2 gun once koltuk aldı almasaydı ne geciyodu aklından
Adam zaten size aranızda ki ilişkinin sevgi değil alışkanlık olduğunu söylemişti. Annesi oğlunun başkası ile görüştüğünü biliyordu muhtemelen bunun için düğünü ertelemeyi teklif etti oğlunun tercih yapması için yani sizin söylediklerinizle ilgisi yok sadece bahane arıyorlarmış işi uzatmak için bu da işin bahanesi olmuş.O kadar saçma ki kendisi de ben o sözleri demeden 2 gun once koltuk aldı almasaydı ne geciyodu aklından
Sen bu kafayla daha çoook terkedilirsin. Erkekler evet, dış görünüşe önce bir bakarlar ama huzur bulamadıkları yerde asla durmazlar. Dırdır olan yerde durmazlar. Neşeli enerjik kadınlardan hoşlanır çoğu(kendi tecrübem) Demek ki diğer kadında farklı şeyler görmüş.Canım o cocugun suankı sevgılısıyle benım resmimi yan yana getirsem anlardın
Ay herkes çocuğu suçlamış da bence de bu olay güzel bir aydınlanma olmuştur kız için de. Böyle insanı canından bezdirip de ömür boyu nazını çekecekler sanıyordu, artık kendisine bir ceki düzen verir.Sen bu kafayla daha çoook terkedilirsin. Erkekler evet, dış görünüşe önce bir bakarlar ama huzur bulamadıkları yerde asla durmazlar. Dırdır olan yerde durmazlar. Neşeli enerjik kadınlardan hoşlanır çoğu(kendi tecrübem) Demek ki diğer kadında farklı şeyler görmüş.
Dış görünüş asla her şey değildir.
Ay herkes çocuğu suçlamış da bence de bu olay güzel bir aydınlanma olmuştur kız için de. Böyle insanı canından bezdirip de ömür boyu nazını çekecekler sanıyordu, artık kendisine bir ceki düzen verir.
Seni aldatan biri için hala destan yazıyorsun.Artık hiçbisey sormam ona yolda kazara önüme çıkarsa anca hakaret ederim herhlade veya bakmaz gecerim o kızla resimlerini gevsek gülüşünü ben 2,5 aydır cehennemi yasarken onun kızla mutlu mutlu gezmesini üzgün oldugumu bile bile umursamamasını tek mesajla basıp gitmesini asla unutmam
Kötü niyetlisiniz nasıl insanlarla aynı dünyada yasıyoruz ya yazma kardesım benı tanıyo musun tanımıyosun nazımı çeker çekmez ne seviye naz yapmısım kimim hangi şartlarda buyudum vs hakkında zerre fikrin yok kötü niyetli yorumları kabul etmıyorum ne nazmış da oymuş buymuş sen ne biliyosun da bu sekılde konuşuyosun benim hatalarım illaki var ama bos konusan yorum yapmasın toplumda 2 kelimeyi biraraya getiremeyen kişiler burda klavye delikanlılığı yapıyor oldu canım olduAy herkes çocuğu suçlamış da bence de bu olay güzel bir aydınlanma olmuştur kız için de. Böyle insanı canından bezdirip de ömür boyu nazını çekecekler sanıyordu, artık kendisine bir ceki düzen verir.
Ben akıllanacağını düşünmüyorum. Oturup ilişkinin eksisini artısını düşünüp tecrübeleriyle kendine yeni bir yol çizeceği yerde ona buna çamur atıp kendini suçlamaya devam ediyor. Allah yardımcısı olsun.
Hayatım ben görüp görebilecegın enerjik ve neselı ınsanım benı tanıyo musun canım sen ?! O zaman konusma anlıyor musun beni anlatabiliyor muyum ? Onun kendi karskteri bozukmuş oldu yani aldatılmayı da normallestırın sız nasıl kadınsınız haketmıssın modunda dolasıyorsunuz umarım basınıza gelmez he gelırse bu sözlerınızı hatırlayın olur muSen bu kafayla daha çoook terkedilirsin. Erkekler evet, dış görünüşe önce bir bakarlar ama huzur bulamadıkları yerde asla durmazlar. Dırdır olan yerde durmazlar. Neşeli enerjik kadınlardan hoşlanır çoğu(kendi tecrübem) Demek ki diğer kadında farklı şeyler görmüş.
Dış görünüş asla her şey değildir.
Hayatım canım falan ne oluyor.? Sizle böyle bir samimiyetim yok. Lütfen çizginizi ayarlayın. Eee noldu şimdi Kıdının dişmını yine kıdın havasına girdin kıza bok atarken dış görünüşünü yargılarken sorun yoktu ama? Kimse sana haklı ya da haksız demiyor, önüne bak diyor. Hele ben hiç demiyorum. Ettiğin kötü dilekler seni bulur çünkü öyle bir niyetim yoktu. Sen bu kafayla devam yaa. Hiçbir aklı haketmiyorsun. Ne halt yersen ye.Hayatım ben görüp görebilecegın enerjik ve neselı ınsanım benı tanıyo musun canım sen ?! O zaman konusma anlıyor musun beni anlatabiliyor muyum ? Onun kendi karskteri bozukmuş oldu yani aldatılmayı da normallestırın sız nasıl kadınsınız haketmıssın modunda dolasıyorsunuz umarım basınıza gelmez he gelırse bu sözlerınızı hatırlayın olur mu
Sen benim aldatılmayı hakettıgımi söylerken yakınlıgımız gayet ıyıydı hayatım canımHayatım canım falan ne oluyor.? Sizle böyle bir samimiyetim yok. Lütfen çizginizi ayarlayın. Eee noldu şimdi Kıdının dişmını yine kıdın havasına girdin kıza bok atarken dış görünüşünü yargılarken sorun yoktu ama? Kimse sana haklı ya da haksız demiyor, önüne bak diyor. Hele ben hiç demiyorum. Ettiğin kötü dilekler seni bulur çünkü öyle bir niyetim yoktu. Sen bu kafayla devam yaa. Hiçbir aklı haketmiyorsun. Ne halt yersen ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?