Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Ben annesine laf etmezdim ama guvenemedim simdi bu lafa tamam deseydim kasım aralık olunca yok biraz daha derlerse diye korktum bende kendimce dedim bak aileler karıstıkça daha zor olacak dedim

Ben annesine laf etmezdim ama guvenemedim simdi bu lafa tamam deseydim kasım aralık olunca yok biraz daha derlerse diye korktum bende kendimce dedim bak aileler karıstıkça daha zor olacak dedim
Evet kesin emin olmuş son davranışlarınızla ama tek lafınızla değil zaten hep şüpheliymiş bu ilişkiye karşı. Bir süredir sallantılıymış sizin ilişki uzatmaları oynuyormuşsunuz. Elinizden de artık bir şey gelmez. Dönen çoktan dönerdi. Kurtuldum diye göbek atıyordur şimdi hatta. O yüzden siz de boşverin kendinizi harap ettikçe o gelmeyecek zaten. Yeni hayatınıza, yeni aşklara odaklanın. Daha güzel olur her şey emin olun. Sizin aşkınız evlenmeseniz de 8 yılda bitecek bir aşkmış ömrünü tüketmiş

O laflarım yuzunden mi peki siz olsanız ne yapardınız

O laflarım yuzunden mi peki siz olsanız ne yapardınız
Hayır her şey yüzünden bitti. Sadece lafla kimsenin ilişkisi bitmez emin ol. Zaten demek ki sıkılmaya başlamış bu ilişkiden diğer şeyler de tuzu biberi olmuş. Ben olsam böyle rezil durumlara girdiğim biriyle daha fazla zorlamazdım. Sanki bundan sonra beraber olsanız çok düzgün bir ilişkiniz mi olacak yoksa yaşanalar hep ısıtılıp önüne koyarak kavga sebebi mi olacak? Cevap belli. Ben olsam beni hiç tanımayan yeni aşkımla bembeyaz bir sayfaya başlardım. Fevri yönümü de baskılar ama kendimden de ödün vermezdim.

Bu adamı hala beklerseniz çok beklersiniz. Ayrıca biri beklemeyince sizin hayatınıza gayet güzel devam ettiğinizi görünce geri dönüyor ama o zaman da siz onu istemez hale geliyorsunuz.

Peki siz ertelemek istiyoruz deseler ne tepki verirdiniz hatalı oldugunuz için haklısınız mı derdiniz yoksa cabalar mıydınız

Peki siz ertelemek istiyoruz deseler ne tepki verirdiniz hatalı oldugunuz için haklısınız mı derdiniz yoksa cabalar mıydınız
Böyle bir soru sormanız çok gereksiz. Ben cevaplarım sorunuzu ama nolacak size katılsam ya da katılmasam? 100 kişiye sorsak size katılan da olacak katılmayan da. Herkesin kırmızı çizgileri farklıdır. Birine göre eşinin bikinili kız arkadaşının fotosunu beğenmesi direkt ayrılık sebebidir bana göre oldukça normaldir. Yani ben bunu ayrılık sebebi görene kızamam ki neden normal görmüyorsun diyemem. Sonuçta birbirlerini uyumlu değillermiş derim. Kız ömür boyu mutsuz olup bunu dert edip söylemeyerek yaşayacaksa ayrılsın derim.

Size göre yanlış gelmiş söylemişsiniz olabilir. O yüzden boşverin bu sorunuz psikolojik olarak size zarar vermekten başka işe yaramıyor. Farkına varın bunun

Aslında bu kadınlar için de geçerli. Bittiyse biter. Ama kadınlarımız toplumun tüm çer çöp fikirleriyle uğraşıyor, aklı bulanıyor ondan bir anda kesip atmıyor.
8 yıl verdim, nişan oldu, her şey hazırdı, herkes tüh vah vah diyecek, bazıları sevinecek, nişan attım beni kim alır, emek verdim karşılığı bu muydu... bu düşünceler bilinçaltımıza öyle işlemiş ki sanıyoruz ki biz bittik. Halbuki berbat bir adam işte. Zaman geçince bunla helaya gidilmezmiş diyeceksin. İşte o zamana kadar zihninin seni yorup yormaması sana kalmış.

Onu demek çok istiyorum ama bir türlü diyemiyorum ben hep gercekten annessi evlendiğinizde 5 tas taksın dediğinde masrafa gerek yok diyordum annesi ne istersin takmamızı dediiinde ne isterseniz derdim hiç laf etmedim sadece bir defa korkup alıstıgım standartlsr dedim işler karıstı evet MartiJonathon ben ona laflar ettim özür dileyince affetti affedince yine bogup sıktım belki ama gercejten niyetimi anlamamıs olamaz kompleks yaptı bana annesi kendi dedi hani ev bitmeden evlenmeyecektiniz biz sasırdık dedi yani maddi yardım yaptıgı için ertlemek istiyo ailesi çok belli ama bunu diyince iğrenç kız oldum gözünde 3000 tl ile mi zengin olacakkar dedi ama annesi biz kuru ekmek yeriz ama oğlum mutsuz dedi oysa bana da evde mutsuz gibi davranıyordu benle mutluymus sadece sadece sana gülüyorumm sadece senle böyle sevgi doluyum senle egleniyorum diyodu

O benim işimdeki kazancıma çok takıldı 3 kez bulustuk bana hastayken bakar mısın vs benciim dediğimi sormadı sadece gelecek hakkında endişem var sen bana işini garanti edemiyosun dedi ama ben bunlara alınmadım alınmayan alınmıyor işte dimi bunu diyen bir erkekten her kız kaçardı ama ben kalmak için ugrastım

Senin erken olsun diye diretmen yanlış olmuş. Karşıya cepte imajı vermiş. Seni tanıyormuş ki bu restleşmeni ciddiye almamış. İlişkide cepte olan olmak en kötüsüdür. Sınırları olmayana kimse saygı duymaz.
Öte yandan, bu adam şimdiden bu meseleyi çözmek yerine kaçmış. Evlilik bir sonuç değil. Çoluk çocuğa karışınca çözümsüz şeyler için bile mücadele edeceğiniz, sırtsırta vereceğiniz zamanlar olur. Bu kadar kolay vazgeçen bir insan evlilik filan yapamaz ya da evlense bile kadın onun yerine sorun çözücü olur.
Bak misal nasıl olmalıydı;
Sen erken olsun diye direttin. Pası ona attın, çözmek için seni işin içine katmadan kendi fikriymiş gibi ailesine söyler, diretir. Ben öyle istiyorum, der. Sana bizimkiler ben de. sen kendi hazırlığına bak, der.
sizin durumda annesi her şeyin içinde. Sen de o da sokmuşsunuz işin içine kadın hallere girmiştir. Problem çözemiyor. Ama maaş beklentisi var. Bu adamla evlenilmez ki. Bundan baba, eş olmaz. Boşverin eski duygusal anları sözleri. Söze değil eyleme bakın. Aşk bitmiş. Evlenmeden bunların olması piyango.

Evet erkek arkadaşınız kafayı parayla bozduğu için sizin bir lafınızı da kendi gibi paragöz algılamış. Ben de işte bunu anlamıyorum siz niye hala böyle bir erkek uğruna üzülüyorsunuz.

Niyetinizi anladı. Söylediklerinizin gayet farkındaydı ama kalmak istemedi. Çünkü artık sizinle uğraşmak istemiyordu yeni insanlar daha cazip geldi. Bu kavganızın son olmadığını ve artık geri dönülmez bir yola girildiğini çoktan görmüş çocuk ve aslında baya akıllılık da etmiş. Evlenip boşu boşuna boşanacakmışsınız

O güya annesi ile aramda çözmeye calıştı ama bende buna sınırlendım çözmeye calıştığı durum annesının isteği bende dedımki istiyosan aralık da olur ama bız karar verelım benim dedıgım bu dedım o da dedı eylule bu kadar taktıgınu bılmıyodum dedı asla anlamıyo

Benım ailem de ertelensın dedı bende kabul ederdım ama annesi dedi diye kapora yansın aman ne olucak falan demesi direk kestirşp atması sınırımı bozdu eskı nısanlımla konuştum neden istediğimi ama eve gıdıp annesı aklını yıkayınca baska fıkırle geldı yoksa ben ısrar etmiycektşm sonra da ikna edemıyırum demek ben istiyorum onlar ıstemıyo demek diye ısrar ettım sonra ıkna oldum annesıyle konuşup ama bu sefer de cocuk gitmişti

Yani 8,5 senelik sevgılımle bunu konusamıycaksam zaten boş gercekten kırıl
o da benim herşeyi beraber yapmayacagımı düşünüyormus ama sonra açıklasam da inanmadı : dediğin konularda cidden düşündün mü ? Birlikte herşeyi yapmak, geçimi beraber sağlamak , hastalıklarda kaçmamak, ani değişimler yaşayıp bana karşı suçlayıcı olmamak bunlar yine değişmez değil mi çünkü bende soruyu olusturan noktlar bunlardı demişti

Evet soruları düşünmüş ve size artık inanamayacağını anlamış. O yüzden boşverin artık

Evet soruları düşünmüş ve size artık inanamayacağını anlamış. O yüzden boşverin artık
Ama çok saçma değilmi bana nasıl inanmaz 8,5 senedir kendimde varsa ona verdim hiç para lafı yapmadım ama simdi beraber yasam olacagı için benim kahvemi almayan bir erkek oldugu için korkularımı dile getirdim en kötü kişi ben oldum

Ohhh valla çok iyi yapmışsınız aslında. Böyle olmayan parasını size yedirmeme derdine düşmüş kendi kendine dert edinmiş. Sen bir kahve lafını yaptığın için ne utanıyorsun asıl o utansın 8 yıl boyunca şu kıza düzgün jest yapmadım diye.

İnanamadığı şey sizin paragöz olup olmadığınız değil ki. Sizin ileride yine başka başka şeylerden sorun çıkaracağına emin olmuş ve istememiş bunlarla uğraşmak. Çünkü artık eskisi gibi içinde bir kıvılcım yokmuş. Size karşı umudu kalmamış ondan vazgeçmiş. Umudu kalsa der yani olsun sorunsuz yaşarız der ama kalmamış. Ha bir de sevgisi de azalmış tabii. Çok sevse olsun ara ara olur böyle kavgalar ben onun için bu kadarını da göze alırım derdi.

Seni bu kadar suçlayıp tüm yükü üstüne atmış. İnsan sevgilisine de kahve ısmarlar yani. Her hangi birine de ısmarlar, hediye alır. Ben kendi adıma bu kadar yıl çekmezdim bunu. Cidden kurtulmuşsun, henüz farkında değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…